Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

çok şükürki sperm bulunmuş testte bizimkiler hep ameliyatla bulundu..eşim 3 kere ameliyat oldu..ilk
tedavi üniversite hastanesinde oldu 3 embriyo transferi oldu ama tutmadı.2.ye hazırlandım eşimden sperm çıkmadı ..
23 yumoşum toplandı yinede :KK19::KK19:
sonrada umut tüp bebeği bulduk emre bakırcıoğlu orda diye orayı tercih ettik biz.sonra
kendi doktorumdanda memnun kaldık.2. tüpü orda denedim geçtiğimiz eylülde 2 tane 5. gün embriyosu trasnfer oldu ama
yine tutmadı.şimdi 3.yüde orda deneme yapıcam eşimden alınan spermlerle..orda donmuşş şekilde biiz bekliyolarr:KK52::KK52::KK52:
amin cnm sende hayırlısıyla kavuşursun evladına inş..:26::26:.

Allah yardımcın olsun cnm ıns busefer alırsın kucagına bebişini kac yasındasın buarada?

merhaba arkadaşlar,dün tedaviye başladım ,Allah hayırlısı ile sonlandırır inşallah..Biraz TSH yüksek çıktı dr. başlayabiliriz ilaçla düşürülür dedi ,biraz ona canım sıkıldı,daha önce yüksek değildi.doktoruma sordum doğum kontrol hapı yükseltmiş olabilir mi dedim ,hayır dedi.nette doğum kontrol hapı yükseltir diye yazılar var,ikilemde kaldım..tekrar kan tahlil verdim bakalım ne çıkacak,inşallah normal çıkar.cuma tekrar kontrolüm var ..

İnşallah canım, rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Hepimize anne olma mutluluğunu yasatsin :))))

amınn... Canım. Bı sorum olucak bnm ılk denemem oldugu ıcın bılmıyorum tutunmadıgı taktırde 2.yı denemem ıcın aynı ucretlerı tekrardan odemem gerekıyor dımı ?

amınn... Canım. Bı sorum olucak bnm ılk denemem oldugu ıcın bılmıyorum tutunmadıgı taktırde 2.yı denemem ıcın aynı ucretlerı tekrardan odemem gerekıyor dımı ?

Hayır canım eğer dondurulmuş embriyolariniz olusa olmaz. Benim dondurulmuş embriyolarim var 2500 tl tutuyor. Başka merkezlerde 1500-2000 arası dondurulmuş embriyo transferi. İnşallah buna gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın ...

merhaba arkadaşlar,dün tedaviye başladım ,Allah hayırlısı ile sonlandırır inşallah..Biraz TSH yüksek çıktı dr. başlayabiliriz ilaçla düşürülür dedi ,biraz ona canım sıkıldı,daha önce yüksek değildi.doktoruma sordum doğum kontrol hapı yükseltmiş olabilir mi dedim ,hayır dedi.nette doğum kontrol hapı yükseltir diye yazılar var,ikilemde kaldım..tekrar kan tahlil verdim bakalım ne çıkacak,inşallah normal çıkar.cuma tekrar kontrolüm var ..

Hayırlı olsunnnn :))) inşallah her şey çok güzel olacak kalbini ferah tut...

merhaba bende bi kaç güne tedaviye başıycam transferim mayıs başı gibi olucak tahminim tedaviye başlayan ve başlayacak tüm kızlar rabbim hepimzin yüzünü güldürür o minik yürekleri bize bağışlar inşallah ben bahçecide fulyada yaptırıcam 2. denemem bilinmeyen infertilite!! yaşım 31

Son düzenleme:
Kıslar nasılsınız bakalım tüp bebek aşamalarınız nasıl gidiyor?allah izin verirse bende hastalanınca tüp bebek için start vercem.heyecanlıyım ama daha başlamak için 10-15 günüm var.ne kadar tutar tüp bebek taksitlendirme yaparlarmı hiç bilmiyorum nakitimde yok ama başlıcam allah izin verirse buluruz.
hadi bismillah ..hayırlısı olsun canım:KK16:ben fiyat aldım 2500+ilaçlar var hastanelerin tüp bebek bolumunde.bıde tüp bebek merkezlerinde paket programlar var 6000 civarına geliyo:KK53:

hayırlısı olsun canım .inşallah sorunsuz bi şekilde sonuçlanır herşey:KK16:

merhaba bende bi kaç güne tedaviye başıycam transferim mayıs başı gibi olucak tahminim tedaviye başlayan ve başlayacak tüm kızlar rabbim hepimzin yüzünü güldürür o minik yürekleri bize bağışlar inşallah ben bahçecide fulyada yaptırıcam 2. denemem bilinmeyen infertilite!! yaşım 31

Hayırlı ugurlu olsun. Hos geldin :))) birazdan listeye eklerim canım. ..

menacım ben ortada kaldım canım ..:KK1:
benım rahim filmim yok henüz.en son gıttıgım doktor aşılama senin için zaman kaybı tüp direk dedi.
ben napsam?rahim filmini çektirimmi yinede.yoksa şu umut tüp bebeğe gidip önce bi kontrolmü olsam:KK31:

menacım ben ortada kaldım canım ..:KK1:
benım rahim filmim yok henüz.en son gıttıgım doktor aşılama senin için zaman kaybı tüp direk dedi.
ben napsam?rahim filmini çektirimmi yinede.yoksa şu umut tüp bebeğe gidip önce bi kontrolmü olsam:KK31:

Canım rahim filmi şart bence. Agrisiz ceken yerler var fiyat 350 tl falan. Raim filminle git görüşmeye bence. Ben rahim filmi cektirmeseydim problemi bilmeden dalacaktim tup bebege mesela.

meraba kızlarrr bende 2013 mayısda tüp bebek yaptıracağım 21 yasındayım eşim 29 eşimde varikosel+sperm hareketsizliği var ben de histereskopi oldum hakkımızda hayırlısı

Canım rahim filmi şart bence. Agrisiz ceken yerler var fiyat 350 tl falan. Raim filminle git görüşmeye bence. Ben rahim filmi cektirmeseydim problemi bilmeden dalacaktim tup bebege mesela.

doğru dıyosun ben arım bakalım bi buyuk ıhtımal benım öbür aya bırakırlar ama bı denım şansımı.adet bıtımınden sonra ilişki yaşanmadı çünkü daha:KK17::KK17:çok sağol menacım:KK54:

merhaba canım ortalama 6.000tl tutuyor ilaçlar ve tedavi .üçaşagı beş yukarı böyle benim gittiğim merkezde tedavi 3.750. medicana bunu kredi kartına takside bölüyormuş .ama ben kredi çekmeyi tercih ettim. benimde hiç aklımda yoktu tüp bebek kolay hamile kalıp kolay düşürüyordum.ama tüp bebek dedi ısrarla doktorum.

hakkında hayırlısı olsun canım başladı dimi senin tedavin?inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz.bende o civarlarda bekliyordum.sonucu hayırlısı ile pozitif olsunda sağlık olduğu sürece para kazanırız sıkıntı olmaz.rabbim yüzümüzü güldürsün.
yeni kalkmıştımda:KK9::KK9::KK9:topiğin en erkencisi benim :KK28::KK28:

gerçekten sensin maşallah sana:KK9::KK9:

hadi bismillah ..hayırlısı olsun canım:KK16:ben fiyat aldım 2500+ilaçlar var hastanelerin tüp bebek bolumunde.bıde tüp bebek merkezlerinde paket programlar var 6000 civarına geliyo:KK53:

bismillah deyip başlıcam inşallah.başlamak bitirmenin yarısıymış.inaşallah:emir_bebek::KK49::KK49:

Günaydınnnnn:KK3:
kızlar ya bu jel var ya günde bir kez kullandığımız ben tiksindim ondan. Tuvalete cıktıgımda topak topak gelıyor ya ığğğ :KK1:
ki ben jeli sıktıktan sonra hiç oturmuyorum sürekli hareket edıyorum anlatıldığı gıbı.
Hiç sevemedım onu,uygulaması da zor.
ne yapmalıyım tuvalette gelmemesı ıcın of :KK43:(

slm cnm yapılacak bırsey yok:)) hersey bebıler ıcın degılmı:)) jelı koyduktan sonra en az 45-60dk yurus yapman lazım ozaman gerıye cok az gelır...

Günaydınnnnn:KK3:
kızlar ya bu jel var ya günde bir kez kullandığımız ben tiksindim ondan. Tuvalete cıktıgımda topak topak gelıyor ya ığğğ :KK1:
ki ben jeli sıktıktan sonra hiç oturmuyorum sürekli hareket edıyorum anlatıldığı gıbı.
Hiç sevemedım onu,uygulaması da zor.
ne yapmalıyım tuvalette gelmemesı ıcın of :KK43:(

cnm bende kullandım onu malesef öyle bir sorunu var ben bi 20 gün fln kullanmıştım 1 ay sonra anca tamamen kurtulabildim artıklarından içerde birikmiş kalmış baya düşük olunca kanamam gelmedi hiç meğer onlar içerde emmiş tutmuş kanı sonra muayenede doktorum gördü biz bezle içeriden temizledi sürekli geliyordu bu sefer istemeyeceğim o jelden nefret etmiştim :KK25: belki sende öyle olmaz belki benm vajinal yapım farklıdır ama çok meşakatlı geldi bana o jel

Tedaviye başlayacak bayanlar gelin umutla, neşeyle başlayalım...
Deneyimlermizi paylaşalım, pozitifi yakalama şansımızı arttıralım :)
:nazar:MAYIS AYINDA TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR:nazar:
SIRA-İSİMYAŞNEDENKAÇINCI DENEMEMERKEZDURUM
1-menac32pko3.denemebahçeci fulyatedavisi başladı:nazar:
2-nesli83302.denemeBahçeciMayıs
3-flzask200328azospermi3.denemeBahçeci umutmayıs
4-ozmofobik26azospermi1.denemeantalya tüp bebekmayıs
5-connet30sebepsiz1.denememyıs
6-medya12330gürgan klinikmayıs
7-UcanFasulye28pko-varikosel1.denemeacıbademtedavisi başladı:nazar:
8-feryal3738tubal faktör6.denemebursa uludag universitesimayıs
9-zinnureyn2.denememayıs
10-aslandefne39rezerv azlığı2.denememedicalpark bahçelievlermayıs
11-tubisch_tubisch26pko5.denememayıs
12-elifmusti27sperm azlığı-hareket sorunu2.denemememorial olabilirmayıs
13-suer313.deneme19mayıs üniversitesinisan-mayıs
14-nurdane324.denemebrüksel
15-kübraazrapkos1.denemenisan-mayıs
16-poff27pkos2.denemeacıbadem kadıköymayıs
17-hope7340sebepsiz ve rezerv azlığı4.denemealmanya
18-iremsar3.denemebahçecimayıs
19-bilgen520832pkos2.denemeAnadolu sağlık merkezi/Gebze
20-ilayda2554.denemeumut tüp bebek23nisan test günü:nazar:
21-zeris31varikosel6.denememayıs
22-kelebek8627sebepsiz2.denemeFrankfurtmayıs gibi
23-bhrchn31tek tüpüm yok ve de PKO2.denemeÇevre Hastanesinisan-mayıs
24-tuanamasal27azospermi3.denemefertijin tüp bebekmayıs
25-briec2925sperm hareketsizliği1.denememayıs
26-makay33çikolata kisti rezerv azlığı yapışıklık3.denememayıs
27-nil847427oligospermi-troid3.denemefrankfurtmayıs
28-naz03431morfoloji 01.denemeistanbul tüp bebekbelli değil
29-güngör51kayseri acıbadem tüp bebekmayıs
30-jasmin4025sperm hareketsizliği1.denemeAntalya tüp bebektedavisi başladı:nazar:
31-ARES_ARES22morfoloji1.denemeİstanbul tüp bebeknisan
32-orkide231morfoloji/pko1.denemenisan
33-yekzeban26sperm değerleri1.denemedoç.dr murat arslanmayıs
34-asil_3825sebepsiz infertilite2.denemekayseri tüp bebekmayıs
35-herşeyhayal23sperm değerleri1.denememayıs
36-ceyda8429sebepsiz1.denememedicanamayıs
37-sarliva22azospermi1.denemeBrüksel tüp bebekmayıs

38-özlem

21
sperm hareketsizl.+
morfoloji

1.deneme
bursa jinemed tüp bebek merkezi
mayıs

merhaba kızlar allahım benim yüzümü güldürdü darısı inş. size olurrrrrrrr

kan sonucum 498 çıktı hepinize nasip etsin allahımmmm

ekledim canım, hayırlı uğurlu olsun tekrardan :KK49::KK49::KK49:

X