- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
ARkadaşlar merhaba benmde yeni transferim oldu 2.denemem pkk sorunumuz.bugün 5.günümüz bitti 2 gündür kasik ağrım var adet sancısı gbi ınşallah bebeğim tutmuştur tecrübesi olan var mi? Bu ağrı hayirlimi
mirjam zaten tüp bebekleri rutin gönderiyorlarmış dr öyle dedi. şüpheli bi şey olsa da olmasa da! o yüzden stres yapma. sabırla bekleyeceğiz inş
merhaba kızlar! nasılsınız? ben de muayeneden geldim. kızım 19 cm olmuş, 263 gr olmuş:)) ancak beyinde kist varmış. bu kist tek başına anlam ifade etmiyormuş. geçmesi bekleniyormuş. tabi ben yine de endişelendim. 22 haftalıkken detaylı usg icin istanbula gideceğiz. İVF gebeliklerde malformasyonlar daha fazla olduğu için detaylı tarama usg öneriyorum dedi. çok şaşırdım ya. hiç böyle bir şey duymamıştım. siz biliyormusunuz? tabi ki bu da beni üzdü. risk tabiki Allah muhafaza! detaylı usg yi siz nerede yaptırdınız? ve fiyatını öğrenebilirmiyim kızlar?
canim doktor bizi ayrintili ultrasona gonderdi sen testleri yaptirdinmi? ben hic birini yaptirmadim zaten Allah korusun bisey varsa bile aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmamistim simdi doktor ayrintili ultrasona gonderince tabi insan ister istemez korkuyor gercekten biseymi var diye birde internette arastirdim doktor supheli bisey gorunce gonceriyomus o yuzden iyice stres oldum
ARkadaşlar merhaba benmde yeni transferim oldu 2.denemem pkk sorunumuz.bugün 5.günümüz bitti 2 gündür kasik ağrım var adet sancısı gbi ınşallah bebeğim tutmuştur tecrübesi olan var mi? Bu ağrı hayirlimi
Canım geçmiş olsun..beynindki kisti normal kadın doğum dr umu farketti..kesinlikte perinatolağa yaptır..prof.dr. atıl yüksel var şuan türkiyenin en iyisi, fiyatı yüksek,randevuyu önceden ayarlamak gerekiyor çok yoğun..500 civarıydı en son ama sn yinede bi sor fiyatı canım..
Bu arada benim istanbuldaki tüm tanıdığım hamileleri dr lar tüp bebek olsada olmasada detaylı ultrasona yönlendiriyor artık.. Hiç bir sorun olmayanları da yani rutin bir kontrol olarak görülüyor, benim tanıdığım herkes yaptırdı, inşallah ciddi bişey yoktır, Rabbim bebeklerimizi korusun..
sağol canım. normal kadın doğumcu farketti. o da perinatologa yönlendirdi. 22. haftada yaptır dedi. arda lembeti araştırıyorum. atıl yüksele de bakayım ben. inş. hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Bebek dostu sen nasil hamile kaldın sıkma canını rabbim bebeğini korusun. Ilaçlar bitmek üzere önceki denememde 3.günden snra ağrım yoktu belirtide bu defa farklıyim.ınşallah benimledir bebeğim hasret bitsin artik...:-(
canım 2. tüp bebek denememde pozitifi gördüm çok şükür. bana da 1. kalite 5. gün embriyosu 2 adet transfer edildi. inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur. Müjdeli haberlerini bekliyorum canım
Sağol cnm korkuyorum gün yaklaştıkça umisizlesiyorum ne güzel hamlesini.ınşallah 2.deneme sanslilarindan biri de bendirim.sizde problem neydi canım.
Kızlar artık hastane seçmeli diye düşündüm ve zeytinburnundaki ermeni hastahanesine gittim. Yeni doğan Yoğun bakımı var. Doğum her şey dahil 3000 lira yoğun bakım ve kuvez ücretsiz. Evime de çok yakın. Yine de jfk şimdiki adı aile Hastanesine de bir bakayım kararimi oyle vereceğim. Sizin bu konudakiddüşünceleriniz neler.?
günaydın bacılar
selam arkadaşlar uzun zamandır sessiz bir şekilde takip ediyorum mayıs ayı tedavi gören arkadaşlar hatırlamıştır beni,bu kez dondurulmuş denedik Allah nasip etti çok şükür ,Rabbim herkese nasip etsin inşallah..
tebrik ederim canım. Rabbim tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı diğer kızların başına inşşşş. senin adına çok sevindim. beslenmene dikkat et. tadını çıkar canım.
selam arkadaşlar uzun zamandır sessiz bir şekilde takip ediyorum mayıs ayı tedavi gören arkadaşlar hatırlamıştır beni,bu kez dondurulmuş denedik Allah nasip etti çok şükür ,Rabbim herkese nasip etsin inşallah..