Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Ben test yaptığım gün sabah uyanınca ağlamıştım adet olcam yine olmadı diye.öyle sancım vardı aynı adet gibi.ama bi test yptım hamileymişim.darısı sana bütün gönülden isteyenlere olsun

mirjam zaten tüp bebekleri rutin gönderiyorlarmış dr öyle dedi. şüpheli bi şey olsa da olmasa da! o yüzden stres yapma. sabırla bekleyeceğiz inş

Evet sabirla bekleyecez ve bol bol dua edecez yapacak baska bisey yok hakkimizda hayirlisi olsun insallah canim..

Canım geçmiş olsun..beynindki kisti normal kadın doğum dr umu farketti..kesinlikte perinatolağa yaptır..prof.dr. atıl yüksel var şuan türkiyenin en iyisi, fiyatı yüksek,randevuyu önceden ayarlamak gerekiyor çok yoğun..500 civarıydı en son ama sn yinede bi sor fiyatı canım..

Bu arada benim istanbuldaki tüm tanıdığım hamileleri dr lar tüp bebek olsada olmasada detaylı ultrasona yönlendiriyor artık.. Hiç bir sorun olmayanları da yani rutin bir kontrol olarak görülüyor, benim tanıdığım herkes yaptırdı, inşallah ciddi bişey yoktır, Rabbim bebeklerimizi korusun..

Kızlar ben 2 li test hatta risk biraz yüksk görüldüğü için cvs bile yaptırdım.. Dr lar tüp bebek olunca daha temkinliler.. Yinede ayrıntılı ultrasona giricem çünkü bu 2/3 lü testlerle aynı dğil..tüm organlar damarlar tek tek inceleniyor..Allah vermesin diyelim kalbinde problem var önceden öğrenilip gerekirse müdahale ediliyor,zaten her anomali de istense de istenmese de bebek alınamıyor belli kanuni sınırlamalar var..

Biz her ne kadar en iyi embriyo seçiliyor desekte sonuçta bebişlerimiz labarotuar ortamında oluşuyor.. O yüzden dr ların yaklaşımı normal..ki dediğim gibi istanbulda ayrıntılı ultrason rutin kontrol oldu.. Kadın doğumcular hem risk almamak hem de ultrasonu okuma yetenekleri perinatologlar kadar iyi olmadığı için ayrıntılı ultrason yönlendirmesi yapıyorlar..

canım transferin hayırlı olsun. inş. sana sıkı sıkı tutunur bebişin ve hiç bırakmaz. bu ağrılar hep oluyor. kullandığımız ilaçların da etkisiyle bir sürü belirti yaşanıyor. canım hiç belirtilere takılma. pozitif düşün pozitif olsun. stres yapma. kendini yorma ama yatağa da bağlı kalma. bol sıvı tüket. sıcak suyla banyo yapma, ılık su olsun. Rabbim pozitif haberleini vermeyi nasip etsin inş

kızlar izmir' de de doktorlar ayrıntılı ultrason için gün veriyor.20-24. haftalar arası mutlaka yaptırın diyor. yani tedavili ya da tedavisiz tüm gebeliklere uyguluyorlarmış.. endişelenecek birşey yok. arkadaşım oğluna hamileyken bağırsak genişlemesi tanısı konmuştu bu ultrasonla doğumdan sonra bir sıkıntısı olursa bilinsin diye. sonra bebek Allah ın izniyle ilaçsız iyi oldu . doğumda da sorun çıkmadı..

Cvp yazan arkadas larim tsk ederim 2 tane 1.kalite transfer yapıldı ınşallah yüzüm güler cuma günü dua edin bana

Bebek dostu sen nasil hamile kaldın sıkma canını rabbim bebeğini korusun. Ilaçlar bitmek üzere önceki denememde 3.günden snra ağrım yoktu belirtide bu defa farklıyim.ınşallah benimledir bebeğim hasret bitsin artik...:-(

Son düzenleme:

canım 2. tüp bebek denememde pozitifi gördüm çok şükür. bana da 1. kalite 5. gün embriyosu 2 adet transfer edildi. inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur. Müjdeli haberlerini bekliyorum canım

canım 2. tüp bebek denememde pozitifi gördüm çok şükür. bana da 1. kalite 5. gün embriyosu 2 adet transfer edildi. inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur. Müjdeli haberlerini bekliyorum canım

Sağol cnm korkuyorum gün yaklaştıkça umisizlesiyorum ne güzel hamlesini.ınşallah 2.deneme sanslilarindan biri de bendirim.sizde problem neydi canım.

Kızlar artık hastane seçmeli diye düşündüm ve zeytinburnundaki ermeni hastahanesine gittim. Yeni doğan Yoğun bakımı var. Doğum her şey dahil 3000 lira yoğun bakım ve kuvez ücretsiz. Evime de çok yakın. Yine de jfk şimdiki adı aile Hastanesine de bir bakayım kararimi oyle vereceğim. Sizin bu konudakiddüşünceleriniz neler.?

Sağol cnm korkuyorum gün yaklaştıkça umisizlesiyorum ne güzel hamlesini.ınşallah 2.deneme sanslilarindan biri de bendirim.sizde problem neydi canım.

korkma canım. pozitif ol. inş. sen de bebeğine kavuşursun bu denemende. benim bir yumurtalık yok. 2. sinin de tüp kapalı. endometriozis de mevcut maalesef. hiçbirine müdahale yapılmadan 2 deneme yapıldı. 2. de çok şükür pozitifi gördük. darısı sana ve tüm bebek isteyen herkese olsun. Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.

evet canım doğru söylüyorsun. hastaneyi seçmek gerekiyor ve en önemli şey iyi bir yenidoğan yoğun bakım ünitesinin olması. buna özellikle dikkat edin. fiyatı iyi(yoğun bakım hizmeti pahallıdır). ben tekirdağda olduğum için seçenek pek yok. istanbula gitme durumum olabilir. netleştiremedik henüz.

selam arkadaşlar uzun zamandır sessiz bir şekilde takip ediyorum mayıs ayı tedavi gören arkadaşlar hatırlamıştır beni,bu kez dondurulmuş denedik Allah nasip etti çok şükür ,Rabbim herkese nasip etsin inşallah..

tebrik ederim canım. Rabbim tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı diğer kızların başına inşşşş. senin adına çok sevindim. beslenmene dikkat et. tadını çıkar canım.

teşekkür ederim canım,Allah senin meleğinide sana bağışlasın, tamamına erdirsin:)))

Canım benim çok mutlu bir haber bu. Allah bagislasin. Senin de halayini çekmek nasip lldu. Darısı diğer kızlara. ..

bu arada hemen listeye ekledim hamileliğini Allah cinsiyetini ve doğumunu eklemeyi de nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…