Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

inşallah canım.tüp bebek doktorum söylemedi ona da son kontrolden 3 gün önce gitmiştim önemli bi durum olsa o söylerdi diye düşündüm pek korkmadım zaten.internetten 2 aylık ultrason resimlerine baktım benimki biraz farklı hakkaten.dikkat etmekte fayda var.bu arada ben geçen hafta gitmiştim 8 haftalıkken,bi dahaki kontrole 12.haftada çağırdı,siz de öyle mi yapmıştınız?bana biraz süre uzun geldi de

Canım iki haftadır hissediyorum hareketlerini, benimkiler hem ikiz hem de ben hala 56 kilo olduğum için farkkettigimi düşünüyorum. Ilk sayfada cinsiyetleri ogreneninkileri yazdım. Benimse iki oğluşum olacak hayırlısiyla :))

Sen dikkat et kendine o zaman. Evet canım beni de bir ay sonra cagirdilar ama ben on gunde bir gittim başka doktora :))) merak ediyorsan sen de öyle yap bence. ..

Canım ben önceden tetanos aşısı yaptırmistim. Bu aşı doğum esnasında enfeksiyon kapmani engelliyor. Daha önce yaptırdığım için yeniden yapmaya gerek yokmus..

Masallah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ne guzel onlari hissediyormusun benimde haftaya belki hissedersin dedi ebe cok heycanliyim her sabah kontrol ediyorum bir hareket varmi diye :) bu arada Masallah ne kadar zayifsin ben zaten kiloluydum 72 felandim tedavi sirasinda 5 kilo aldim doktorum odemdir gecer dedi ama gecmedi simdiyse 80 oldum bu arada boyum 1,67 ama olsun ne yapalim Rabbim hayirli vede saglikli evlat versinde sonrasinda diyet yaparim insallah..

Kızlar aranızda benim gibi doğumunu yaşadığı şehre 2 saat uzaklıkta bi yerde yaptıracak olan varmı?

Kızlar aranızda benim gibi doğumunu yaşadığı şehre 2 saat uzaklıkta bi yerde yaptıracak olan varmı?

Neden o kadar uzakta yapiyosun canim ben Mevlam izin verirse evde yapmayi sectim tabi bir sorun olmazsa evde olacak insallah..

Neden o kadar uzakta yapiyosun canim ben Mevlam izin verirse evde yapmayi sectim tabi bir sorun olmazsa evde olacak insallah..

Canım ben kırıkkalede yaşıyorum.tedavimide ankarada oldum.kontrolede ankaraya gidip geliyoz hem tüple oldu hem ikiz olunca doktorumu değiştirmemeye karar verdim.burası küçük bi yer.allah korusun acil bi durum olmadığı sürece ankarada olcak doğum.ama her ihtimale karşı burda bi hastaneye dosya açtırıcam.allah korusun acil bi durum olursa diye

Canım ew derken yaşadığın şehrimi kastettin yoksa ciddi ciddi ewdemi doğuracan:)

Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah canim ben 12 haftalik olana kadar kendi doktorum bakti kontrellere ona gittim ama cok sukur hersey yolunda doktorumda normal ebeye yonlendirdi simdi benim kontrolleri ebe yapiyor bu arada ben Hollandada yasiyorum burda evde dogum daha konforlu oluyor cunku hastanede bir doktor bir kac kisiye bakmak zorunda ama evde yaparsan hem sana ozel doktor ve iki hemsire geliyor ustelik 1 hafta boyunca hergun hemsire geliyor bebekle ve senle ilgileniyor ev islerini felanda yapiyor super yani :)

Ayy süpermiş canım yaa.bendemi oraya gelsem doğumarabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş

canım ben de çok kötü grip oldum. dr rapor verdi, evdeyim. ama kullanabileceğim ilaç olmadığı için meyve, ıhlamur, bol sıvı tüketiyorum. hapşurmalar çok fazlaydı. karın ağrılarım başladı. karnımın alt kısmında ve her iki yanda sanki böbreklerim ağrıyor gibi. o beni tedirgin ediyor. cumartesi kontrolüm var. bakalım artık. bu arada 3 gündür bebişin hareketlerini hisseder gibiyim. ama karar veremiyorum doğru mu algılıyorum diye bu arada benim göbeğim de bayağı büyüdü. ama sen hç kilo almamışsın.

Hamişler beni de unutmayın. Lütfen dua edin olurmu?
canım dualarım seninle. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da bize de inş.

canım tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. artık relax ol ve tadını çıkar. Rabbim diğer arkadaşlarımıza da bu güzel duyguları yaşatsın inş.

başınız sağolsun canım. Rabbim size ve eşinize sağlıklı uzun ömür versin inş. bol bol dinlen. kendine dikkat et. cinsiyetini merakla bekliyorum. benim de kızım olacak inş....

geçmiş olsun canım. hastanede yatıyormusun hala? Rabbim acil şifa versin canım.

Allah razı olsun canım. evet 4 gündür hastanedeyim inş iyileşmeye başladım. YARIN ÇIKIYORUM İNŞ.

kimse benim sorumla ilgilenmedi ama yaaa... hamilelik duygusallığı var zaten ağlarım bak

kızlar yaaa bişey sorcam genital bölgede kaşıntı yaşayan var mı???? doktorum krem şeklinde bişey verdi ama afedersini kaşıntıdan mahvoldum...önerebileceğiniz bişey var mı???

Datlım bende kaşıntı olmadı o yüzden cevap yazmadım. Seninle aynı durumu yaşayan olsaydı eminim cevap verirdi. Lütfen duygusala bağlama zaten ben de ota .oka ağlıyorum :))) yengemde oluyor her hamileliginde parcaliyor orayı resmen doktoru suda cozulen bir toz veriyormus iki günde geciyormus. Bak senin için araştırdım :))

canim ben yeni gordum mesajini ayni sorun bendede var ebeye gittigimde ebe varmi diye sordu bende ozaman yoktu yok dedim ama simdi afedersin oluyom kasintidan bundan sonraki randevu 19 eylulde ozamana kadar beklemek zorundayim ayiptir soylemesi her tuvalete gittigimde soguk suyla iyice yikiyom biraz iyi geliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…