Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Menac çok sağol canım iyi ki varsınız Bütün içten temennilerinize kalpten inşallh diyorum Beni anladığınız için burdayım çünkü başkasına söyleyemiyorum Rabbim inşallh evladımızı (evlatlarımızı) sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

ya sen nerelerdesin kaç zamandır nasılsın, her şey yolunda mı, bebeğin cinsiyetini öğrendin mi, merak ediyordum ben de seni

Valla buralardayım ama tatsız birkaç hafta geçti. Kayınpederimi kaybettik 2 hafta önce filan, bayağı zamandır hastaydı Onun duası, gelen-gidendi derken pek uğrayamadım. Hayat ne garip değil mi biri gidiyor biri geliyor. Herkes çok üzgün tabii, eşim, kayınvalidem ama bebeği düşündüklerinde mutlu oluyorlar. Hayatın garip bir dengesi var... Cinsiyeti öğrenemedim henüz, kontrolüm yarın canım. Sona ben kaldım galiba :) İnşallah bu sefer öğrenebiliriz, 12. hafta da hiç oralı olmamıştı bizimkisi :) Bakalım çok da önemli değil benim için kız-erkek, hayırlısı olsun. Onun dışında iyiyim, çok şükür sıfır bulantı geçti ilk aylar. İlk defa bugün iş yerinde yarım saat ayakta kalmak zorunda kalınca tansiyonumun düştüğünü hissederek hamile olup dikkat etmem gerektiğini düşündüm :) Yoksa cenaze işleri filan olunca pek de dinlenemedim son zamanlar hep bir koşturmacayla geçti... Şimdilik iyiyim bakalım, yarın öğrenirsem cinsiyeti haber veririm buradan mutlaka.

Kizlar tekrar ben ama bu sefer mutlu olarak dondum araniza :))) ben dayanamayip rutin kontrollre gitmeyi planladigim doktora gittim yoksa bu olumsuz dusunce beni kemirmeye devam edecekti belirsizlik cok kotu birseymis herseyi duyma ihtimaliyle gittim malum bu doktorumda bu kadar testin gereksiz oldugunu soyledi neyse ultrasona girdim veee ne goreyim iki tane kese Rabbime sukurler olsun onlari gorur gormez gozyaslarima hakim olamadim yerdemiyim goktemiyim bilemedim Simdi hicbirsey umrumda degil yeterki onlar saglikli olsun iyi ki de gitmisim yoksa istemeden de kuzularimi uzecektim Bakalim cumartesi tekrar cagirdi insallah kalp atislarini da duyariz Yanimda oldugunuz ve bana olumlu telkinlerde bulundugunuz icin tesekkur ederim

canım başın sağolsun.

canım benim, baba kaybetmek ne kadar zordur bilirim, Allah geride kalanlara sabır versin, umarım bundan sonra hep güzel şeyler yaşarsınız, merakla bekliyorum muayene sonucunu öpüyorum seni ve kuzunu...

çok sevindim canım, aslında değerini yüksek görünce ikiz diye tahmin etmiştim zaten :)) darısı kalp atışlarını duymaya canım, ben her gün şükrediyorum Allaha körün istediği bir göz Allah verdi iki göz misali bize çifte mutluluk yaşattığı için

canıım yaaa kıyamam ben sanaa... bebeklerin hayırlı olsuuuuun... inan doktora gidene kadar hergünü yaa bişey olduysa diye korkuyla geççiriyordum daha yenı yeni kendime gelmeye başladım.biliyorum bebeğim iyi..dün doktorum da güzel şeyler söyledi.çok şükür Rabbime... inşaallah sen de hep güzel şeyler duyacaksın bugünden sonra

kızlar yaaa bişey sorcam genital bölgede kaşıntı yaşayan var mı???? doktorum krem şeklinde bişey verdi ama afedersini kaşıntıdan mahvoldum...önerebileceğiniz bişey var mı???

canım arkaşlarımm çook teşekkür ederim inşaallah burada hep güzel haberlerimizi paylaşırızz :))

canım başınız sağolsun.
heyyo bence bu sene ikiz senesi maşallahbak korkulacak bi durum yokmuş. artık evham yapıp kendini yıpratma

Başsağlığı dileyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Dün kontrolüme gittim kızımız geliyor inşallah :) Bu sefer pek bir hareketliydi amuda filan kalkıyordu, taklalar atıyordu. Her şey de normalmiş çok şükür, sorun yok dedi doktor. Artık kız isimleri düşünmeye başlayabilirim sanırım :)

Uzun bir aradan sonra sansli topige geri dondum :) cok sukur Rabbime bebegimle ilgili hersey yolunda en son gecen hafta ultrasona girdim yavrum cok hareketliydi tabi hemen kameraya aldim :) sabah aksam yavruma bakiyorum Mevlam olmayan isteye herkese nasip etsin insallah.. sizler nasilsiniz?? okudugum kadariyla bazi arkadaslar cinsiyetini felan ogrenmis bebislerin hayirli ugurlu olsun insallah Rabbim saglikli evlatlar versin ben henuz ogrenemedim artik ultrasonada her ay almayacaklar 20. haftada ayrintili ultrason yapacaklar o zaman ogrenecem insallah..

hoş geldiniz canım, her şeyin yolunda olması güzel, sağlık her şeyden önce geliyor dediğin gibi insan merak ediyor ama cinsiyet önemli değil, bize yazmayı unutma, öpüldünüz...

merhaba sevgili anneler
size bir sorum olacak..
bugün sağlıkocağına gittim kayıt yaptırmak için, kaydımızı yaptırdık. hemşire, tetanoz aşısını doktoruna sor 2 hafta sonra gel dedi. tedaviyle hamile kaldığın için sormanı öneririm dedi. sizler yaptırdınız mı tetanoz aşısı? bu konuda ne düşünüyorsunuz? bu aşı riskli mi? mutlaka yaptırmak mı gerekir?

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız cvp için hepinize ayrı ayrı teşekkürler ama ben gidemedim daha... pazartesi kliniğe geldim muayene için
gitmek istiyordum ama o günde ama Mustafa bey beni öyle görünce izin vermedi parasentez yapıldı tekrar ve yatış verildi
benden haberler böyle
buarada cinsiyetini öğrenenler hayırlı olsun
babasını kaybeden arkadaşında başı sağ olsun Rabbim dayanma gücü versin

hoş geldiniz canım, her şeyin yolunda olması güzel, sağlık her şeyden önce geliyor dediğin gibi insan merak ediyor ama cinsiyet önemli değil, bize yazmayı unutma, öpüldünüz...

Cok tesekurler menaccim hos bulduk canim evet onemli olan saglik, yavrularimiz saglikli olsunlarda hic fark etmez kiz yada erkek bu arada sen nasilsin? sende ogrendinmi bebislerin cinsiyetini ve hissetmeye basladinmi ben daha hissedemiyorum yavrumun hareketlerini

Son düzenleme:

Merhabalar canim tetenoz asisi ile ilgili hic bir bilgim yok ama zaten sizin tedavilerde kullandiginiz igneleri ilaclari duyunca cok sasiriyorum benim abimlerde tedavi icin Turkiyeye gittiler aman Allahim yengem kullandigi ilaclari felan soyleyince sok gecirdim birde onlarin 3 hafta izinleri vardi 3 haftaya sigdirmak icin kisa protokol diye bisey uygulamislar o yuzden bilemeyecem canim benim doktorum tranferden sonra sadece fitil verdi onuda testten 1 hafta sonra biraktirdi baskada hic birsey vermediler

kızlaaar her ikinizin de gözü aydın. maşallah her şey yolundaymış

geçmiş olsun canım. hala hastanede misin,iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…