Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Aman dikkat et canım bırak iş güç kalsın.bu sene oğlan senesi

Ttansferden sonra 10.gun 180 13.gun 534 15.gun 1164 19. Degr 3519 son degerim 4 gin gecmesine ragmen 4300 felan cikmasi lazimdi ne olur uardimci olun kafayi yicem

slm arkadaşlar nasılsınız ? yarın tekrar kliniğe gitcem doktorum izin verirse artık evime gitmek istiyorum... uçak la gitmeyi
düşünüyoruz x-ray cihazından sıkıntı yaşanırmı geçtiniz mi siz bilginiz varmı ???

aaa daha yeni transfer oldu demek ki, inan tatlım senin adına çok sevindim :))) ohss'yi de atlatırsın en kısa zamanda inşallahhhh, yavrular erkek evet, artık babalarıyla birlik olup canımı çıkarırlar

merhaba kızlar 11+1 de bebeğin boyu 42.02 mm çıktı sizce çok mu küçük doktor ikili test çıkınca bakalım dedi sizinkiler nasıl??

canım benim hiç sıkıntı yapma 11.gebelik haftasında bebeğin boyu ortalama 4 cm olur zaten gayet normal canım hiç korkma, Allah bağışlasın

canım benim hiç sıkıntı yapma 11.gebelik haftasında bebeğin boyu ortalama 4 cm olur zaten gayet normal canım hiç korkma, Allah bağışlasın

Allah razı olsun geç bulunca her an bir şey olacak kaygısı yaşıyorum çok sağol Allah'ım senin de bebişini sizlere bağışlasın.

geçmiş olsun canım, ikizlerde bulantı ve kusma çok yoğun oluyor genelde ben hala çekiyorum, keseler arasındaki boşlukla ilgili bir fikrim yok ilk defa duydum, peki tüp bebek doktorun mu söyledi bunu merak ettim, evet cinsiyetlerimizi öğrendik darısı senin başına inşAllahhh

Ttansferden sonra 10.gun 180 13.gun 534 15.gun 1164 19. Degr 3519 son degerim 4 gin gecmesine ragmen 4300 felan cikmasi lazimdi ne olur uardimci olun kafayi yicem

Bayanlar dün bir paylaşımda bulundum ama dikkatten kaçtı sanırım Dünden bugüne çok karamsarım hayal gibi geliyor herşey Dün doktoru da aradım fırça çekti neden sürekli kana baktırıyorsun diye Ben de dedim ki kimyasal geçmişti başımdn onun için dedim Bir problem yok bu değerde dedi ama sanki beni geçiştirdi gibi geldi Siz de böyle bir durumla karşılaşan veya duyan varmı yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar (

Selam arkadaşım, başından daha öncesinde tatsız bir durum geçtiğini anlıyorum ama doktorunun dediğine katılıyorum. Ben 10 ve 12. gün sonrasında bir kez bile baktırmadım kan testime ne oldu diye. Ayrıca değerlerinde de sorun yok gibi gözüküyor. Bence artık akışına bırakmaya çabalamalısın. Zaten doktorun yakında kontrole de çağıracaktır o zamana kadar sana tavsiyem hamileliğinin mutluluğunu biraz da yaşamaya çalış, stresten uzak dur. Böyle yaparak da hem kendine hem de bebişe zarar verirsin farkında olmadan yoğun stresle. Zor olduğunu biliyorum ama başka şeylerle oyalanmaya çalış kontrole gider. İnşallah her şey yolunda gidecek bu sefer, sevgiler.

Selam canım, benim doktorum x-rayler için "geçmesen daha iyi elle kontrol etsinler" demişti. Ama ben alışveriş merkezlerini filan sormuştum. Ama havaalanında sorun çıkarırlar mı bilmiyorum güvenlik açısından geçemem dediğinde. En güzeli doktoruna sor. Geçmemeni söylerse belki hamile olduğuna dair bir belge, vb.. verebilir havaalanı için. Sevgiler.

Canım değerlerin çok gzl sevinmelisin.doktorun haklı ne gerek bar o kadar teste.bende sadece 10-12 günler yaptırmıştım.yakında kalp atoşlarını duyunca rahatlıycaksın:)

canım hava alanında hamile olduğunu söylüyorsun seni elle arıyorlar, problem çıkarmıyorlar belge falan da istemiyorlar, ben İstanbul Atatürk H.L.den rahatlıkla geçtim, canını sıkma öptüm...

canım ben perşembe günü annemleri havaalanına bıraktım. x-ray cihazından geçmedim. hamile olduğumu söyledim. elle kontrol ettiler. zaten alışveriş merkezlerinden ziyade havaalanlarındaki x-ray ler zararlıymış. belge istemediler benden. gerçi benimki biraz daha belli. kesinlikle x raylerden geçme canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım kızların dediği gibi bu kadar fazla baktırmanın anlamı yok. benim de ilki kimyasaldı. 9. günü 45 ile başladık. 2-3 kez baktık. tamamdır. sen de bunlarla kafanı kurcalama. hamileliğinin tadını çıkar. içini ferah tut canım.

kızlar hepinize günaydın! 10 gün aradan sonra merhaba. annemler memleketten geldi. hiç giremedim nete ne yaptınız nasılsınız? umarım hepiniz iyisinizdir. öpüyorum sizleri.

hayatım değerin gayet güzel, kanda beta hcg; kanına batırılan bir kulak çöpünden alınan örnekle yapılıyor, kulak çöpüne kandan çok ayrıştırmaya yardımcı ilaç bulaşırsa değer daha düşük çıkar, benim 2.testim 2.66 çıktı ben tabi şoktayım ağzım açık ordaki doktora imkansız dedim daha iki gün önce değer 144 çıkmıştı, neyse tekrar kan verdim tekrar yaptılar 455 gibi bir şey çıktı değerim, meğer sadece ilaç kalmış çöpte :)) ondan değerim yanlış çıkmış, gerçekten artık kan testi yapmamalısın, ben 14.günden sonra bir daha yaptırmadım, doktorun geçiştirmemiş bence sadece kızmış sana ki haklı da, seni de anlıyorum ama az kaldı bebişi görmeye sabret biraz, daha dokuz ay var sabrı öğrenmen lazım

ya sen nerelerdesin kaç zamandır nasılsın, her şey yolunda mı, bebeğin cinsiyetini öğrendin mi, merak ediyordum ben de seni

kızlar hepinize günaydın! 10 gün aradan sonra merhaba. annemler memleketten geldi. hiç giremedim nete ne yaptınız nasılsınız? umarım hepiniz iyisinizdir. öpüyorum sizleri.

Valla tatlım bende çok değişiklik yok, bulantılar tam gaz devam, karnım şişti baya 7 aylık tekiz gebelik gibi karnım gelecek p.tesi okullar açılıyor öğretmenler için sabırsızım işe başlarsam zaman daha çabuk geçer ben de bulantıları düşünmeye çok vakit bulamam diye düşünüyorum, bebişlerim de kıpır kıpır artık hissediyorum, içimde iki balık var sen nasılsın, bebiş nasıl

Canım değerlerin çok gzl sevinmelisin.doktorun haklı ne gerek bar o kadar teste.bende sadece 10-12 günler yaptırmıştım.yakında kalp atoşlarını duyunca rahatlıycaksın:)

canım kızların dediği gibi bu kadar fazla baktırmanın anlamı yok. benim de ilki kimyasaldı. 9. günü 45 ile başladık. 2-3 kez baktık. tamamdır. sen de bunlarla kafanı kurcalama. hamileliğinin tadını çıkar. içini ferah tut canım.[/QUOTE]

Çok sağolun kızlar içten cevaplarınız için istem dışı çok endişeleniyorum ağlıyorum , kahvaltı bile yapamadım Belki çok karamsar olarak göreceksiniz ama elimde değil 2 gündür mide yanmamda olmadı , gece ve gün içerisinde bazen üşüyorum titriyorum bu normal mi onu da bilmiyorum Şimdi ben herşeye bir kulp takar oldum Rabbimden hayırlısı inşallh Cumartesi kese görmeye gitcez randavüm var herşey o zman belli olcak Rabbim inşallh hevesimizi yarım bırakmaz

seni gerçekten çok iyi anlıyorum, benim de bir öenceki kimyasaldı ve bebekleri görene kadar var olduklarına, benimle olduklarına inanmamıştım, c.tesi günü Allahın izniyle görünce biraz rahatlarsın, haaa o zaman her şey yoluna girecek mi hayırrr, malesef her randevuyu iple çekecek, acaba kalbi mi durdu gibisinden endişeler edineceksin, bu bebeği doğurup kucağına alıncaya kadar yersiz endişelerin hiç bitmeyecek, anne olmak böyle bir şey herhalde, şimdi kalkıyorsun bir şeyler yiyorsun (inan bir ay sonra istesen de yiyemeyeceksin, canının istediği her şeyi ye çokkk aç günlerin olacak çünkü :))) öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…