Gözün aydın canım.tekmi ikizmi
saol canım valla 12.gün değerim 574 çıktı şimdilik tek kese gözüküyor ama Erbil bey cok erken belki ikiz olabilir dedi
hayırlı sağlıklı evlat olsunda teke de razıyım :) senin ikiz demi :)
Ewet canım benim ikiztek ikiz hiç farketmez yetrki anne olalım:)
ALLAH bağışlasın canım. senin 12. gün değerin kaç çıkmıştı. değerler bazen yanıltıcı olabiliyormuş sanırım.
Tatlım benim 10. Gün 535 di,12 gün 1000 küsürdü
maşallah canım seninki baya yüksekmişdondurulmuşlarla mı hamile kaldın yoksa taze embriyo larlamı canım
Kızlar coraspin kullanıyomysunuz??kullanıyosanız kaç mg lık kullanıyosunuz?
günde bir kere 100 mg kullanıyorum canım... 30.haftaya kadar devam edecekmişim...
slm arkadaşlar nasılsınız??? uzun süredir yazmıyordum size güzel haberlerle geldim Rabbime şükürler olsun bende hamileyim
dualarınızı eksik etmeyin inş... Rabbim hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş
bu yolda uğraşanlara da en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın...
Selam kızlarrrrr nasılsınızzzzzzzz
12 gündür yoktum İstanbul dışındaydımm.
kızımla tatil yaptıkkkkkk
herkes iyidir ,inşallah geçmişe bakayım çok yazmışmısınızzz
hoş geldinnnn
adını yazdırıp kaçanlardan (ki o yüzden listede değil şimdi :)) ayra _0606 hamile canım, biz de iyiyiz çok şükür
canım benim Allah tamamına erdirsingerçekten çok sevindim haydin halaya kızlarrrrrr
canım nedeni ile ilgili bir şey söylemedi. sadece istirahat önerdi. ilişki zaten yasak. hiçbir ev işi yapmıyorum. istesem de yapamıyorum zaten. çok yoruluyorum. bi de benim dışardan kanama olmasa da ara ara içerde kanama odakları oluyorCanım sana da çok geçmiş olsun.
Peki senin kanaman nedeni söyledi mi doktor? Benim öne rahim açılmasından korktular sonra kontrol oldum alttan bakıldı bir sorun yok dediler. Sonra doktor dediki 2 trimesterda eş (plasenta) rahimden ayrılma olabiliyor. Onun için uzanıp dinlemek gerek birbirine yeniden bağlanıp yapışsın diye. Onun kızlar kendini kesinlikle yormayın. Ben evde hiç bir şey yapmıyorum. Malum biz bebeklere kolmedikay kolay elde etmedik.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatları Allah versin.
tebrikler canım. Allah tamamına erdirsinslm arkadaşlar nasılsınız??? uzun süredir yazmıyordum size güzel haberlerle geldim Rabbime şükürler olsun bende hamileyim
dualarınızı eksik etmeyin inş... Rabbim hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş
bu yolda uğraşanlara da en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın...
tebrikler canım. Allah tamamına erdirsin
canım hamileliğin hayırlı olsun Rabbim yavrularını sağ salim kucağına almayı nasip etsin
tatlım sana bişey sorcam internette ohss yi araştırırken sanki seni de okudum başından geçti heralde o dönemde nelere dikkat
ettin nasıl atlattın ve kaç günde haftada geçti bende orta derecede ohss oldum karnım çok şiş şükür bel ağrılarım azaldı
ama yinede rahatsız edebiliyor
bana yardımcı olursan cok sevinirim canım Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin
arkadaşlar merhabaa ne zamandır yazamadım mide bulantıları ve baş ağrısıyla başım dertte
geçen çarşamba kontrolüm vardı doktor iki kese arasında biraz boşluk var pek karşılaştığımız bi durum diil dedi daha çok dikkat et yolculuk yapma fln dedi.böle bi durumu olan oldu mu?
bu arada cinsiyetleri belli olanlara da hayırlı olsun bu ara hep 2 erkek duyuyorum :)