Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Günaydın tatlı tüpüşlerrr
Dün saçlarıma kına yaptım yapmaz olaydım, anca koyu turuncu oldu beyazlarım, saçlarımın önüne kasıtla o rengi atmışım gibi duruyor :))) marjinal bir kız görüntüsüne sahibim şimdi... Bu akşam ana evinden kendi evime dönüyorum, uçakta çok kötü olmuştum gelirken inşallah yine öyle olmam... Kocamı tam 40 gün terk etmiştim :)) isyanlarda garibim... benden haberler böyle canlar, öpüldünüz...

yolun açık olsun marjinal anne menac

Tam bende kına yakmayı düşünüyordum ki bu konuda bilgilendirdin. Bendemi marninal olacağım şimdi:))))

kızlar konumuz 3.sayfaya düşmüş be ya :))) günaydınlar hepiciğinize...

Ben saclarima hep. Roofle yaptiriyordum %80 i beyaz olunca.
Simdi bir gorsen saclarimi topladigimda in kismi. Beyaz kuyruk postis gibi. Dutuyor :

Kızlara herkese selamlar.
Cinsiyetlleri öğrenenlere ve yeni hamile kalanlara tebrik ederim.

Uzun zamandır yazamadım. Moralim pekte iyi değildi 3 haftalık rapor aldım evde hep uzandım hafif kanama geçirdim sonar 2 günden bir lekenmem oldu. Sonra geçti bu arada sadece tuvalete kalktım hep uzandım. Dün işe başladım ve şu an ara sıra kahve rengi lekenmem oluyor.

21.08.2013 doktora gittim bebeklemim ikiside erkek :) İnşallah sağ salim kavuşurum onlara.

Sizi çok öpüyorum.

Canım çok geçmiş olsun. Allah evlatlarini sana bagislasin. Gerekirse heyet raporu al canım riske atma kuzulari. Allah kucagina aldığın sevgiyle buyuttugun günleri de göstersin. ..

Canım çok geçmiş olsun. Allah evlatlarini sana bagislasin. Gerekirse heyet raporu al canım riske atma kuzulari. Allah kucagina aldığın sevgiyle buyuttugun günleri de göstersin. ..

Amin canım sağol.
Daha rapor alma hakkım var. İş yerindekiler de çok anlayışlılar sağolsunlar. Bakacaz artık duruma gore gerekirse alırım.
Doktorum şu an için kahve renk lekereleri eski kalıntıları olarak adlandırdı.
Eylül ilk haftasında bahçeciye gidecem orda detaylı bi şekilde baksınlar içim anca rahat eder.

Seni de kutlarım bebeklerin erkekmiş :)

QUOTE=toni;31636377]Amin canım sağol.
Daha rapor alma hakkım var. İş yerindekiler de çok anlayışlılar sağolsunlar. Bakacaz artık duruma gore gerekirse alırım.
Doktorum şu an için kahve renk lekereleri eski kalıntıları olarak adlandırdı.
Eylül ilk haftasında bahçeciye gidecem orda detaylı bi şekilde baksınlar içim anca rahat eder.

Seni de kutlarım bebeklerin erkekmiş :)[/QUOTE]

Cok tesekkur ediyorum canım. Ben de uzun zamandır gitmedim Bahçeciye salı günü randevum var bakalım ne diyecekler. Gitmişken rahim ağzını da olcturecegim tekrar.

canım çook geçmiş olsun. ben de 2 ay rapor almıştım hem kusma hem de senin gibi kanamalar nedeniyle. raporlu olmak iyi geldi. şimdi de yormuyorum kendimi. bu arada oğluşlar da hayırlı ola

canım çook geçmiş olsun. ben de 2 ay rapor almıştım hem kusma hem de senin gibi kanamalar nedeniyle. raporlu olmak iyi geldi. şimdi de yormuyorum kendimi. bu arada oğluşlar da hayırlı ola

Canım sana da çok geçmiş olsun.
Peki senin kanaman nedeni söyledi mi doktor? Benim öne rahim açılmasından korktular sonra kontrol oldum alttan bakıldı bir sorun yok dediler. Sonra doktor dediki 2 trimesterda eş (plasenta) rahimden ayrılma olabiliyor. Onun için uzanıp dinlemek gerek birbirine yeniden bağlanıp yapışsın diye. Onun kızlar kendini kesinlikle yormayın. Ben evde hiç bir şey yapmıyorum. Malum biz bebeklere kolmedikay kolay elde etmedik.

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatları Allah versin.

slm arkadaşlar nasılsınız??? uzun süredir yazmıyordum size güzel haberlerle geldim Rabbime şükürler olsun bende hamileyim
dualarınızı eksik etmeyin inş... Rabbim hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş
bu yolda uğraşanlara da en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın...

Hayırlı olsun arkadaşım.tüplemi oldu kendiliğindenmi?

Selam kızlarrrrr nasılsınızzzzzzzz
12 gündür yoktum İstanbul dışındaydımm.
kızımla tatil yaptıkkkkkk
herkes iyidir ,inşallah geçmişe bakayım çok yazmışmısınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…