- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
merhabalar :)
artık 15. haftasındayım gebeliğin ve mucizemin ara ara hareketlerini hissedebiliyorum çoook şükür :)
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklısını en kısa zamanda versin AMİİİİN :)
nerdeyse hergün okuyorum yazılanları ama şimdi yazabiliyorum yazmayı da özlemişim :)
şimdi bişeyi merak ediyorum
bebeğimize tüp bebek vesilesi ile kavuştuk diye sezeryan doğum mu yapmak zorundayız??? doktoruna sormuş olan varsa ya da bilgisi olan lütfen yazsın. ben normal doğum yapmak istiyorum hayırlısıyla
merhabalar :)
artık 15. haftasındayım gebeliğin ve mucizemin ara ara hareketlerini hissedebiliyorum çoook şükür :)
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklısını en kısa zamanda versin AMİİİİN :)
nerdeyse hergün okuyorum yazılanları ama şimdi yazabiliyorum yazmayı da özlemişim :)
şimdi bişeyi merak ediyorum
bebeğimize tüp bebek vesilesi ile kavuştuk diye sezeryan doğum mu yapmak zorundayız??? doktoruna sormuş olan varsa ya da bilgisi olan lütfen yazsın. ben normal doğum yapmak istiyorum hayırlısıyla
Gozun aydin. Iki erkek demek. Rabbim saglikla dogdiklarnida gostersin.
kismetse benimde kucuk bir prensesim olucak.
Kızlar arada girip yazdıklarınızı okuyorum atladığım sayfa yok..Fakat uzun süredir de okumama rağmen yazamadım.Bugün artık bi yazayım dedim..Çok şükür 3. ayı bitiriyorum bende.Ne doğru düzgün bulantım oldu ne sancım çok rahat bir hamilelik dönemi geçirdim çok şükür...Bide tatil kaç aydır evdeyim belki onun rahatlığıda vardı..
Bizde cinsiyetimizi öğrendik büyük ihtimalle oğluşum olacakİkili testimizi yaptırdık herşey normal çıktı çok şükür...
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.Benim oldu belki ama isteyip de daha olmayan bekleyen arkadaşlar hep dualarımdalar..Rabbim en kısa zamanda onlarında yüzünü güldürsün..Bizede hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
Allah bağışlasın :)) , seni diğer topikten takip ediyorum ara sıra buraya da uğra gelişmeleri yaz olur mu, prensesi de annesini de öpüyorum...
Kızlar sonucum çıktı 10. sonuç 180 13. gün 530 Katlamış şükürler olsunn Bir sorum olcaktı 36 saatte bir mi ikiye katlıyor yoksa 2 günde bir mi ? Eğer 36 saatte 2 ye katlanıyorsa düşük kalmış o zaman Beni aydınlatırmısınız Bir de kese görmeye ne zaman çağırdılar sizi Rabbim inşallh sonuna kadar güzel haberler duymayı nasip eder
Yazarim canim insallah.
zor gunler gecirdim. Bebegim iyi ama serklaj karari ve islemi beni.cok yipratti. Insallah hersey yolunda gider ve bebefime zamaninda kavusueum.
Senin icinse herseyin yolunda olmasina cok sevindim.
tatlım 48 saatte ikiye katlanması lazım 12.gün 360 çıkmalıydı ise 13.gün için 530 gayet güzel % 100 artmış zaten :))) tekrar tebrik ederim meslektaşım inan çok sevindim, beni hem kese hem kalp atışı çin 15. gün çağırmışlardı, yani son test gününden sonra 15.gün, hem keseyi görmüştük hem de kalp atışlarını duymuştuk. dualarına içtenlikle aminnnnn diyorum canım, öptümmm...
günaydııııııııııııııııın
Canımmm çok sevindim içim rahatladı yakınlığın ve içtenliğin için,seve seve beni aydınlattığın için teşekkür ederim Rabbim izin verirse deneyimlerinden daha çok yararlancm Ben sonucu internetten takip ettim 5 dk önce de hastaneden aradılar 10 gün sonra muayeneye gelin dediler haftaya perşembeye denk geliyor ben eşiminde yanımda olmasını istiyorum o yüzden kısmet olursa haftaya cumartesi mucimezimizin kesesini görcez inşallhh
Kızlar sonucum çıktı 10. sonuç 180 13. gün 530 Katlamış şükürler olsunn Bir sorum olcaktı 36 saatte bir mi ikiye katlıyor yoksa 2 günde bir mi ? Eğer 36 saatte 2 ye katlanıyorsa düşük kalmış o zaman Beni aydınlatırmısınız Bir de kese görmeye ne zaman çağırdılar sizi Rabbim inşallh sonuna kadar güzel haberler duymayı nasip eder
GÜNAYDIN DATLIMMMM....
Ne güzel çalışıyorsun zaman geçiyor, okullar açılsaydı da ben de başlasaydım, zaman su gibi geçerdi o zaman
değerin gayet güzel artmış canım hadi bakalım darısı keseye kalp atışına
Günaydınnn Canım çok teşekkür ederim İnşallh 10 gün sonra bu güzel duyguları hissetmeye devam ederim