selam kızlaar. minnoşlarımın cinsiyeti belli oldu. çok şükür bir kızım bir oğlum olacakmış inşallah
canım değerin gayet güzel senin adına çok çok sevindim inan, Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. korkma canım ikinci testte artarsa kimyasal değildir, dış gebelikte değerler çok yüksek oluyor dış gebelik gibi de durmuyoır Allahın izniyle. çok mutlu oldum ya...
Canımm çok teşekkür ediyorum Bu mutluluğumu ilk sizinle paylaşmak istedim çünkü beni siz anlayabilirsiniz ve siz benden taha deneyimlisiniz Rabbim mutluluğumuzu daim etsin ve isteyen herkese nasip etsin inşallh Allahın izniyle artık yakanızı bırakmıyacm deneyimlerinizden yararlanmayı düşünüyorum :)))
Bir kısımınız beni tanır mayısta adımı yazdırmıştım bu topiğe yanlız negatif sonucu almıştım Şimdi yeni bir tüp bebek denemesi yaptık bugün test günümüzdü ve beta hcg sonuç 183.76 Şükürler olsun ki gebelik var görünüyor Yanlız şimdi de ya kimyasal olur mu düşermi diye kaygılarım daha çok arttı kendimi engelleyemiyorum sevincimi bile yaşayamıyorum benim gibi olan var mı Bugün transferden sonra 10. gün 3.gün 2 embriyo transferi oldu Bu günlere göre değerim nasıl lütfen deneyimlerinize ihtiyacım var Rabbim inşallhh cümlemizin evladını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallhh
Tedavin hayırlı ve uğurlu olsun, burdan bas bas bağırıyorum kaç aydır pozitif enerji ve olacağına inanmak çok önemli diye, baştan olmayacakmış gibi düşündüğüm tedavilerim ne gatişf oldu, bunda ise martta açtım topiği ve hep olacağına inandım, lütfen olacağına inan pozitif ol ve Allaha dua et inşAllah sen de müjde verenlerden olacaksın canım :)
Tedavin hayırlı ve uğurlu olsun, burdan bas bas bağırıyorum kaç aydır pozitif enerji ve olacağına inanmak çok önemli diye, baştan olmayacakmış gibi düşündüğüm tedavilerim ne gatişf oldu, bunda ise martta açtım topiği ve hep olacağına inandım, lütfen olacağına inan pozitif ol ve Allaha dua et inşAllah sen de müjde verenlerden olacaksın canım :)
hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin ,2.tüp denemesi normal tüp bebek mi yoksa dondurulmuş mu denedin merak etttim?bende senin gibi mayıs ayında ilk tüp bebek denemesi negatif sonuçlandı bu ay dondurulmuş ile tedaviye başladık bakalım Allah hayırlısını versin..
Allah bağışlasın canım, çok güzel bir tablo, bu arada benimkiler de tam belli oldu ikisi de erkek kuzularımın :) doktorumuzun kız dediği de erkek çıktı... Allaha hamd olsun bugünleri gösterdi, dileyen isteyen tüm kader arkadaşlarımıza nasip etsin inşaAllah...
sağolun kızlaaar. Allah razı olsun.Gözün aydın canımm Allah sağlıkla tamamını erdirsin:))
Canım hiç öyle düşünme.. Benim de hsg de polip çıkmıştı, aldırmıştım inş sende de ciddi bişey çıkmaz..Benim yengem tek tüple 39 yaşında kendiliğinden hamile kaldı.. Bir arkadaşımızın 2 tüp bebek denemesi de başarısız oldu embriyoları 2 günde ölüyordu sbebini bulamadılar geçen ay kendiliğinden hamile kaldı..böyle öyle çok kişi varki canım Rabbim ol diyince oluyor..Yeterki umudunu kaybetme..dualarımız sninle güzel haberlerini bekliyoruz..
o kadar üzüldüm ki anlatamam. acısını içimde hissettim. Allah sabır versinKizlar bugun hayatimin en zor gunlerinden biri.Erkek kardesimin bebegi öldü.Bugun gelinimiz normal yolla dogum yapti ama bebek yasamadi.iki hafta oncesinden anne karninda kilo kaybetmeye baslamis.Kuzum Rumeysam gozlerini acamadi.Yarin bilet alip Turkiyeye ucacagim.Rabbim verende sensin alanda sabrini ver bizlere.Simdi kendi dertlerim o kadar anlamsiz geliyoki.uc hafta once negatif aldigimda en buyuk dert benimki sanmistim oysaki
.
Bir kısımınız beni tanır mayısta adımı yazdırmıştım bu topiğe yanlız negatif sonucu almıştım Şimdi yeni bir tüp bebek denemesi yaptık bugün test günümüzdü ve beta hcg sonuç 183.76 Şükürler olsun ki gebelik var görünüyor Yanlız şimdi de ya kimyasal olur mu düşermi diye kaygılarım daha çok arttı kendimi engelleyemiyorum sevincimi bile yaşayamıyorum benim gibi olan var mı Bugün transferden sonra 10. gün 3.gün 2 embriyo transferi oldu Bu günlere göre değerim nasıl lütfen deneyimlerinize ihtiyacım var Rabbim inşallhh cümlemizin evladını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallhh
merhabalar :)
artık 15. haftasındayım gebeliğin ve mucizemin ara ara hareketlerini hissedebiliyorum çoook şükür :)
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklısını en kısa zamanda versin AMİİİİN :)
nerdeyse hergün okuyorum yazılanları ama şimdi yazabiliyorum yazmayı da özlemişim :)
şimdi bişeyi merak ediyorum
bebeğimize tüp bebek vesilesi ile kavuştuk diye sezeryan doğum mu yapmak zorundayız??? doktoruna sormuş olan varsa ya da bilgisi olan lütfen yazsın. ben normal doğum yapmak istiyorum hayırlısıyla
Bu arada arkadaşım senin haftalarını takip ediyorum. İlerledikçe derin bir "OH" çekiyorum...
nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? uzun zamandır yazmıyorum,bebeklerin cinsiyeti belli oldumu?
Belli oldu canım, erkeklerim olacak, eşimin tabiriyle evin prensesi olacağım :))) Tedavin hayırlı olsun gülom benim, inşAllah bu sefer adının yanına HAMİLEEEEEE yazmak nasip olur. Rahat ol ve olacağına inan, dondurulmuşlarda stres daha az, ilaç daha az(dolayısıyla hormon daha az) ve gebelik ihtimalin daha fazla... Kocaman öpüyorum seni...
Belli oldu canım, erkeklerim olacak, eşimin tabiriyle evin prensesi olacağım :))) Tedavin hayırlı olsun gülom benim, inşAllah bu sefer adının yanına HAMİLEEEEEE yazmak nasip olur. Rahat ol ve olacağına inan, dondurulmuşlarda stres daha az, ilaç daha az(dolayısıyla hormon daha az) ve gebelik ihtimalin daha fazla... Kocaman öpüyorum seni...
Kızlar arada girip yazdıklarınızı okuyorum atladığım sayfa yok..Fakat uzun süredir de okumama rağmen yazamadım.Bugün artık bi yazayım dedim..Çok şükür 3. ayı bitiriyorum bende.Ne doğru düzgün bulantım oldu ne sancım çok rahat bir hamilelik dönemi geçirdim çok şükür...Bide tatil kaç aydır evdeyim belki onun rahatlığıda vardı..
Bizde cinsiyetimizi öğrendik büyük ihtimalle oğluşum olacakİkili testimizi yaptırdık herşey normal çıktı çok şükür...
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.Benim oldu belki ama isteyip de daha olmayan bekleyen arkadaşlar hep dualarımdalar..Rabbim en kısa zamanda onlarında yüzünü güldürsün..Bizede hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah