Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

korkma canım küçük olsa da büyümesi diğerine yaklaşabilir. gelişmese dahi kendiliğinden kaybolur. benim çok öyle okuduğum oldu. tedirgin olma hiç. hayırlı olsun.

Canım senin durumunda olan başkaları da vardı.. Olmaz inşallah küçük ve gelişmemiş olan kendiliğinden kayboluyor diye biliyorum..birkaç kişi okumuştum öyle olan..

Kizlar benim de kusmalarim geri geldi. yine gozumu acamiyorum. doktor amcamiz bugun yine biri erkek digeri kiza benziyor ama kiz oldugundan emin degilim dedi. bence kizlar gec anlasiliyor diye emin olamiyor. yuksek ihtimal bir oglum ve bir kizim olacak :))) sagliklari gayet iyiymis ama beni tuketti veletler :)) bi dogsunlar popolarini isirmaz miyim onlarin...

Ay canım çok sevindim maşallah:)) geçmiş olsun bu arada geçer yakında inşallah.. Benim bu hafta çok azaldı.. Aile tablosunu bi kerede tamamlaacaksınız ne mutlu size

ay canım ya benim kusma da dalgalı seyrediyor, artıyor azzalıyor. ama hiç geçmiyor. benim de teki kesin erkek diğeri genelde kıza benzetiliyor ama dr lar emin olamıyor ondan. bence kız ama Allah bilir.

inş hepiniz iyisinizdir. bu güzel günde Rabbim sağlık, mutluluk ve huzur versin. tabi isteyen herkese de minik yavrularını kucağına almayı nasip etsin inş. bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun. çocuklarınızla, sevdiklerinizle nice mutlu bayaramlara....

topiği açmadan acaba menac ne yapıyor haber var mı diye düşünmüştüm baktımki yazmışsın:) kusmaların inş geçer ya. galiba ikiz olduğu için bu kadar uzun devam ediyor. Rabbim gönlğne göre versin canım. yavrularını sağlıcakla kucağına al....

kusmaları olan arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum.ben ne kustum ne de midem bulandı...sanırım sanslı hamile grubundandım.yavrumun hiççç zararı olmadı bana..göbegim de yeni yeni çıkıyor.onu da görmesem hiçhamile degil gibiyim. bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda....gerisi hiççççç önemli degil valla Rabbim bebeği olmayanlara hasret çekenlere (ne olduğunu çok iyi bilirim) tez zamanda bir bebek, hamile olanlara hayırlı doğumlar, yavrularını kucaklarına almış olANLARA DA sağlıklı güzel ömürler versin. amin

Son düzenleme:
Ay canım çok sevindim maşallah:)) geçmiş olsun bu arada geçer yakında inşallah.. Benim bu hafta çok azaldı.. Aile tablosunu bi kerede tamamlaacaksınız ne mutlu size

az kaldı inşallah dördüncü ayın sonunda tamamen geçer de rahatlarız, valla canım Allah tamamına erdirirse ve biri kız biri erkek olursa gerçekten bizim için büyük mutluluk olacak, ama her hamilelikte ayrı heyecan yaşamak, onları ayrı ayrı büyütmek ve yetebilmek de güzel :)))

ay canım ya benim kusma da dalgalı seyrediyor, artıyor azzalıyor. ama hiç geçmiyor. benim de teki kesin erkek diğeri genelde kıza benzetiliyor ama dr lar emin olamıyor ondan. bence kız ama Allah bilir.

Allah sağlıkla ve hayırlısıyla gönlündekini versin canım, inşallah geçer bugünler de şöyle doyunca yemek yeriz :)) belki oruç tutmadım ama açın halini gerçekten çok iyi anladım, bebişler hareket edince bulantılar azalırmış, bir taraftan şanslıyız mide bulantıları varken sağlıkları için endişe etmiyoruz, zaten hareket edince de hareketlerinden anlayacağız

tatlım senin de bayramın kutlu olsun, bir daha ki ramazan bayramına Mayıs topiğindeki arkadaşlarımızın hepsi, diğer topiklerdekiler ve bebek için bekleyen aileler çoluklu çocuklu girer inşallahh, Allah yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin...

arkadaşlar biz iki keseyi gördük 7haftalıklar :)

herkese iyi bayramlaaar

çok sevindim canım benim, Allah kucağına aldığın günleri de göstersin, zaman çabuk geçiyor merak etme, bir ikiz anası daha :)) mayıs ve haziran topiği kadar hamilesi ve ikizi bol topik görmedim bu güne kadar Allah nazarlardan korusun, dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallahh...

arkadaşlar biz iki keseyi gördük 7haftalıklar :)

herkese iyi bayramlaaar
oooy canım tebrik ederim hoş geldin aramıza. ikiz annesi gördükçe seviniyorum

ooy hadi inşallah. hoş ben biraz kıpırtı hissetmeye başladım sanki ama tam emin olamıyorum

kizlar bayraminiz mubarek hayirli dualarimiz kabul olsun insaallah. ben de doktordan bebegimin iyi oldugu haberini aldim coook sukur :)

Bayramınız mübarek olsun kızlarrr.
Rabbim evlatlarımızla sevdiklerimizle nice bayramlar görmeyi nasip etsin.:26:
sağlıklı ,huzurlu,mutlu bi bayram geçirmeniz dileğiyle

Bayramımız kutlu olsun, çoğumuz çifte bayram yaşıyoruz, inşallah tüm liste olarak kurban bayramında coşarız, hep mutlu bayramlar yaşamamız dileğiyle :)) :124::124::124:

Allah sevdiklerinizle ve mis kokulu yavrularınızla daha nice güzel, bereketli ve huzurlu bayramlar geçirmenizi nasip etsin. Amin!..

Kizlar.yazamasamda hepinizin gelismelerini okudum.Masallah ikiz, tek bisuru yegenim geliyo.Bayraminizi yurekten kutluyorum.Rabbim seneye saglikla mutlulukla evlatlarinizla girmeyi nasip etsin.
Menacc dunurum ben sana bir damat veremedim) hayallerim baska bahara kaldi.Allah hepimizin gonlune gore versin Aminn.

NİLLL
Canım benim senin de bayramın kutlu olsun, özlettin kendini 2011'den beri topik topik geziyorum bu sene nasip olacak Allahın izniyle, beklemek çok zor biliyorum ama umudunu hiç kaybetme, kendiliğinden süpriz yapar inşallahh bebişin, seni kocaman öpüyorum canım arkadaşım, o damat doğacak canım kızımdan küçük olsun farketmez evleri bereketli olur

Son düzenleme:
selam kızlaar. minnoşlarımın cinsiyeti belli oldu. çok şükür bir kızım bir oğlum olacakmış inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…