- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
korkma canım küçük olsa da büyümesi diğerine yaklaşabilir. gelişmese dahi kendiliğinden kaybolur. benim çok öyle okuduğum oldu. tedirgin olma hiç. hayırlı olsun.merhaba kızlar nasılsınız?
bugün dr. kontrolüm vardı..bana iki embriyo transfer edilmişti ama bu zamana kadar hep tek kese göründü, kalp atışını falan dinledik. ama bu gittiğimde ikinci mercimek de ordaydı, kendini yeni gösterdiama şöyle bi sıkıntımız var diğer bebişimle gelişimi aynı değil, diğerine göre epey küçük yani gelişmemiş doktor sıkıntı olmaz dedi, kendiliğinden küçülür, yine takip ederiz dedi ama ben az biraz tedirgin oldum:26::26::26:bişey olmaz dimi
iyidir valla kuzum. işe gidip geliyorum. arada kusuyorumbenimki bebiş değil bebişler onlar da iyiler. teki erkek. diğeri belli değil
yazdıktanm sonra farkettim düzeltemedim sonradiğeri de inş kızdır sağlıklı ve hayırlı bir şekilde. şu kusmaların da inş. son bulur ya! sen yazdıkça ben üzülüyorum kusmana.
Canım senin durumunda olan başkaları da vardı.. Olmaz inşallah küçük ve gelişmemiş olan kendiliğinden kayboluyor diye biliyorum..birkaç kişi okumuştum öyle olan..
iyidir valla kuzum. işe gidip geliyorum. arada kusuyorumbenimki bebiş değil bebişler onlar da iyiler. teki erkek. diğeri belli değil
canım benim ben ilk muayenemi 6. haftada oldum. 2. kese çook minikti diğerinin yarısı kadar. dr bu düşebilir dedi ama şimdi aynı boydalar minikler. aralarında sadece 2 gün fark var
korkma canım küçük olsa da büyümesi diğerine yaklaşabilir. gelişmese dahi kendiliğinden kaybolur. benim çok öyle okuduğum oldu. tedirgin olma hiç. hayırlı olsun.
yazdıktanm sonra farkettim düzeltemedim sonradiğeri de inş kızdır sağlıklı ve hayırlı bir şekilde. şu kusmaların da inş. son bulur ya! sen yazdıkça ben üzülüyorum kusmana.
sağolun kızlar, inşallah sıkıntı olmaz..hakkımızda hayırlısı olsun..
Kizlar benim de kusmalarim geri geldi. yine gozumu acamiyorum. doktor amcamiz bugun yine biri erkek digeri kiza benziyor ama kiz oldugundan emin degilim dedi. bence kizlar gec anlasiliyor diye emin olamiyor. yuksek ihtimal bir oglum ve bir kizim olacak :))) sagliklari gayet iyiymis ama beni tuketti veletler :)) bi dogsunlar popolarini isirmaz miyim onlarin...
Kizlar benim de kusmalarim geri geldi. yine gozumu acamiyorum. doktor amcamiz bugun yine biri erkek digeri kiza benziyor ama kiz oldugundan emin degilim dedi. bence kizlar gec anlasiliyor diye emin olamiyor. yuksek ihtimal bir oglum ve bir kizim olacak :))) sagliklari gayet iyiymis ama beni tuketti veletler :)) bi dogsunlar popolarini isirmaz miyim onlarin...
Ay canım çok sevindim maşallah:)) geçmiş olsun bu arada geçer yakında inşallah.. Benim bu hafta çok azaldı.. Aile tablosunu bi kerede tamamlaacaksınız ne mutlu size
ay canım ya benim kusma da dalgalı seyrediyor, artıyor azzalıyor. ama hiç geçmiyor. benim de teki kesin erkek diğeri genelde kıza benzetiliyor ama dr lar emin olamıyor ondan. bence kız ama Allah bilir.
inş hepiniz iyisinizdir. bu güzel günde Rabbim sağlık, mutluluk ve huzur versin. tabi isteyen herkese de minik yavrularını kucağına almayı nasip etsin inş. bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun. çocuklarınızla, sevdiklerinizle nice mutlu bayaramlara....
topiği açmadan acaba menac ne yapıyor haber var mı diye düşünmüştüm baktımki yazmışsın:) kusmaların inş geçer ya. galiba ikiz olduğu için bu kadar uzun devam ediyor. Rabbim gönlğne göre versin canım. yavrularını sağlıcakla kucağına al....
arkadaşlar biz iki keseyi gördük 7haftalıklar :)
herkese iyi bayramlaaar
oooy canım tebrik ederim hoş geldin aramıza. ikiz annesi gördükçe seviniyorumarkadaşlar biz iki keseyi gördük 7haftalıklar :)
herkese iyi bayramlaaar
Allah sağlıkla ve hayırlısıyla gönlündekini versin canım, inşallah geçer bugünler de şöyle doyunca yemek yeriz :)) belki oruç tutmadım ama açın halini gerçekten çok iyi anladım, bebişler hareket edince bulantılar azalırmış, bir taraftan şanslıyız mide bulantıları varken sağlıkları için endişe etmiyoruz, zaten hareket edince de hareketlerinden anlayacağız