kizlar yaaa doktora gideli 2 hafta oldu ama icim icimi yiyor. bebegimin kalbi durmus mudur iyi midir diye dusunmekten kendimi alamiyorum... cok korkuyorum kutfen dua edin. bulantilarim mide eksimem de olmasa bitti bu ruya diyecegim neredeyse
Aynen canım arkadaşların da dediği gibi hepimiz yaşıyoruz bu korkuları.. Ben bi de cvs yaptırdım düşün,işlemden sonra 2 saniye baktılar o kadar, dr a taa 3 hafta sonra gidicem.. Ama Allah korusun kötü bişey olsa zaten bir şekilde anlaşılır diyorum.. Bir de 12. Haftadan sonra progestan düşmeye başladığı için mide bulantıları da azalıyor.. Hiç kötü şeyler getirme aklına..
Bizim bebişlerimize dr.lar " kıymetli bebek" diyorlar.. Zor bulduk onları, Rabbim bizden almaz, hepimiz sağlıkla kavuşuruz onlara inşallah..
Kızlar size konu ile ilgisiz bişi sorcam:)ben bebeklere kayınvalidemle bakıcam.seneye yazın yeni ewimize taşıncaz.ewimiz dublex olcak.kayınvalidem direk söylemiyo ama ordada kendine bi oda istiyo ama şimdiki ewi durcak evini bozmayacak.bu arada kayınvalidem dul kocası 20 yıl önce ölmüş.sizin bu konudaki duruşunuz ne olurdu?
hıım benim kayınvalidemle aram kötü o yüzden ben onunla büyük konuşmayayım ama hiçbir şekilde çocuk bakmak istemiyorum. aranız iyiyse neden bir odası olmasın ki. bebeklerine bakımda yardımcı olacak, yalnız bir kadın
aynı evde yaşamak çok zor buna inan. ben de istemem aynı evde yaşamayı. ben onlarla 6-7 ay gibi kaldım ve çok zor oldu.Kızlar size konu ile ilgisiz bişi sorcam:)ben bebeklere kayınvalidemle bakıcam.seneye yazın yeni ewimize taşıncaz.ewimiz dublex olcak.kayınvalidem direk söylemiyo ama ordada kendine bi oda istiyo ama şimdiki ewi durcak evini bozmayacak.bu arada kayınvalidem dul kocası 20 yıl önce ölmüş.sizin bu konudaki duruşunuz ne olurdu?
günaydın şekerleeeerkandilimiz mübarek olsun
aynı evde yaşamak çok zor buna inan. ben de istemem aynı evde yaşamayı. ben onlarla 6-7 ay gibi kaldım ve çok zor oldu.
bu yüzden de istemem. ama senin ikiz olduğu için desteğe ihtiyacın olacak. sen tek başına yapamazsın. çok yorucu ve yıpratıcı olur. bence sizinle kalması iyi olur. arkadaşımın üçüzleri vardı. kızın anne ve babası 3 yıl onlarla kaldılar. yatılı olarak. yoksa kız asla bakamazdı. kayınvalidenin yanında cilveleşme olayına gelince oğulları daha rahat hareket ediyor. senin minik prenslerin cilveleşmene izin vermezler:)))
sana da günaydın canım. kandilin mübarek olsun. Rabbim dularımızı kabul eylerin
tebrikler canım Allah bağışlasın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. erkek çocuk bir senin bir de menacın. başka da okumadım. hep kızlar geliyor maşaallah:)))))
Kızlar size konu ile ilgisiz bişi sorcam:)ben bebeklere kayınvalidemle bakıcam.seneye yazın yeni ewimize taşıncaz.ewimiz dublex olcak.kayınvalidem direk söylemiyo ama ordada kendine bi oda istiyo ama şimdiki ewi durcak evini bozmayacak.bu arada kayınvalidem dul kocası 20 yıl önce ölmüş.sizin bu konudaki duruşunuz ne olurdu?
Canım eğer iyi anlaşıyorsanız bence problem yok ama aman kendievini kapamasın:) tamamen onaözel oda gibi değilde misafir odası olacak izlenimi verebilirsiniz.. Bence o da kendi evindenayrılmak istemez.. Ben olsam istemezdim..
Hem ikizlerin olacağı için ciddidesteğine ihtiyacınız olacak.. Benim bir arkadaşım ikiz büyüttü, hem kendi hem anane hem babanne anca bakabildi üçü.. Allah kolaylık versin.. Hem kocamla ilişkini çok etkilemez zaten bebek ilişkiyi yeterince baltalıyor;P onun odasına bir de tv koydunuzmu tamamdır
günaydııııın bayram şekerleriiii
merhaba kızlar nasılsınız?
bugün dr. kontrolüm vardı..bana iki embriyo transfer edilmişti ama bu zamana kadar hep tek kese göründü, kalp atışını falan dinledik. ama bu gittiğimde ikinci mercimek de ordaydı, kendini yeni gösterdiama şöyle bi sıkıntımız var diğer bebişimle gelişimi aynı değil, diğerine göre epey küçük yani gelişmemiş doktor sıkıntı olmaz dedi, kendiliğinden küçülür, yine takip ederiz dedi ama ben az biraz tedirgin oldum:26::26::26:bişey olmaz dimi
iyidir valla kuzum. işe gidip geliyorum. arada kusuyorumgünaydın canım. nasılsın? bebiş nasılll?
merhaba kızlar nasılsınız?
bugün dr. kontrolüm vardı..bana iki embriyo transfer edilmişti ama bu zamana kadar hep tek kese göründü, kalp atışını falan dinledik. ama bu gittiğimde ikinci mercimek de ordaydı, kendini yeni gösterdiama şöyle bi sıkıntımız var diğer bebişimle gelişimi aynı değil, diğerine göre epey küçük yani gelişmemiş doktor sıkıntı olmaz dedi, kendiliğinden küçülür, yine takip ederiz dedi ama ben az biraz tedirgin oldum:26::26::26:bişey olmaz dimi