Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Olmadi kizlar 3.negatifimi aldim.Internetim yoktu haber veremedim.Insa allah sizler bebelerini saglikla kucaginiza alirsiniz.Allaha emanet olun...

Olmadi kizlar 3.negatifimi aldim.Internetim yoktu haber veremedim.Insa allah sizler bebelerini saglikla kucaginiza alirsiniz.Allaha emanet olun...

canım yaa seni nasıl merak ettim...gelmeyince..
şimdide heyecanla açtım mesajını okumak için.
ama olmamış..
Rabbim inşallah bi dahaki denemende nasip eder bebeğini.:26::26:
sözlerin anlamsız kaldığın bi ann.ne denirki .

Uzun zamndir bakmiyordum topige bi actimki kotu haber canim allah yardimcin olsun olmayinca olmuyor iste off offf...

Bizde geldik meleğimle topiğimize bir bakalım dedik. Manşallah yeni yeni arkadaşlar katılmış ne güzel hamiş arkadaşları öncelikle tebrik ederim. Bebeğini kaybeden arkadaşlar rabbim en kısa zamanda tekrar bu duyguları yaşatsın sizlere zamanı gelcek inşallah.

Afras canım senin içinde çok üzüldüm. rabbim güç kuvet versin.

Havinim manşallah kızın kocaman olmuş canım:)) ne güzelll Neler yaşadık burda acılar sevinçler birbirimizi görmesekte sanki çok yakından tanıyormuş gibi birbirimize yeri geldi sevindik yeri geldi ağladık. Her zaman gelemesemde sizleri merak ediyorum kızlar..

Bu arada bende iyce ağırlaştım. Kızıma biran önce kavuşmak için sabırsızlanıyorum. Rabbime şükür her şey yolunda gidiyor. Normal doğumu bekliyoruz:)) Ağrılarım oluyorr Gerçekten anne hakkı ödenmez rabbim yardımcımız olsun hepimizin benim içinde duaa edin kızlar öpüyorum hepinizi.....

hayırlı sabahlar kızlar
eskisi gibi oturamıyorum netin başına mide bulantılarım devam ediyor ben de yatıp dinlenmeye calışıyorum... zaten bulanmayınca üzülüyorum bişey mi oldu diye yarın doktor randevumuz var bakalım ne durumda meleğim.:18::18::18:.. bu tedirgin hallerim hiç geçmeyecek heralde
hep aklımdasınız şimdi geçmişi okudum
aksis, nil Rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünüzü.mavera hayırlı mübarek olsun içime doğmuştu pozitif haber alacağın en baştan beri..
burada
adını anamadığım arkadaşlar hepiniz aklımdasınız...Rabbbim ramazanı hakkıyla değerlendirebilmeyi nasibetsin hepimize...

Kızlar selam, dün gece crinone jeli kullanınca çok az kan geldi çubuğa, üzerinde durmadım çünkü geçenlerde bu forumda bir arkadaş daha aynısını yazmıştı.. Sonra 5-10 dak ayaktaydım baktım ki biraz kanamam olmuş, endişelendim ama gece de geç saatti biraz yattım dinlendim, devam etmedi kesildi. Şimdi de yok çok şükür ama sabah doktorumu aradım crinone'u ve coraspini kes 5 gün, progynex iğne kullan dedi. Kullanan var mı aranızda?? Bir de kesildi kanama çok aşırı olmadı diye acile filan gitmedim ultrasona, doktor da bir şey demedi. Gitmelimiydim sizce şaşırdım açıkçası, 8+6 bugün...

Canim cok uzuldum Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah canim..

kizlarrrr ama 5 gün once fortelde gormustum silik 2. cizgiyi... transferden sonra 12. gunum bhcg kanimda bugun 619,7 sasirdim valla...bana biraz yuksek geldi. tek dondurulmus embriyoydu. pazartesi test tekrarim var. insallah2 ye katlar

Hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin insallah gozun aydin canim Rabbim evlat hasareti ceken herkese hayirlisiyla en kisa zamanda nasip etsin insallah..

canım ya Allahım sabır güç kuvvet versin..inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı güzel haberler almanı nasip eder..

gözün aydın, hayırlı olsun mavera, şimdi tadını çıkarma zamanı...

aysum ve reyhan teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun. Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin insallah gozun aydin canim Rabbim evlat hasareti ceken herkese hayirlisiyla en kisa zamanda nasip etsin insallah..

tessekkur ederim cnm benim..Amin cnm Allah herkesin yüzünü güldursün, isteyenler hemen pozitif sonuclarina kavussun, kucaklarina alsinlar

Canım gitmen bir şeyi degistirmez p.tesi gitmdn daha iyi kanamanın üstünden zaman geçince bebeklerin sağlığı daha net anlaşılıyor. Doktorum da cronine jel yerine 5 gün progenex iğne verdi corazprini de kestirdi. Şimdi tekrar başladım. Her şey yolunda çok şükür. Korkma canım çoğumuzun oldu kanaması. Allah şifa versin.

Canım benim 5.haftada kanamam olmuştu benim de sonradan kesilmişti.. Aynen dr kan suladırıcı iğneyi kesip progestan iğne vermişti, hatta dr kontrole bile çağırmamıştı.. Ama ben çok korktuğum için görmek istedim çok şükür kalbi atıyordu.. Tehlikeli bir durum olsa kanaman kesilmez artarak ağrıyla devam ederdi.. Ama içini rahatlatmak adına istersen dr una söyle ultrasonda görürsün bebişini rahatlarsın..

amin canım sağol.Allah razı olsun.Allah sizinkileri bağışlasın inşallah

Allah sabır versin canım benim. Allah en kısa zamanda acısını dindirecek evlatlarla mujdelesin seni. Veren de alan da Allah. Ne desek boş ve anlamsız biliyorum.

Canımın içi sana mesaj yazdım. Üst üste kötü haberler aldık Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…