Olmadi kizlar 3.negatifimi aldim.Internetim yoktu haber veremedim.Insa allah sizler bebelerini saglikla kucaginiza alirsiniz.Allaha emanet olun...
Hayırlı olsun cnm.
Rabbim tamamınaa erdirsin..
ne güzel bi hamişimiz daha oldu.
Olmadi kizlar 3.negatifimi aldim.Internetim yoktu haber veremedim.Insa allah sizler bebelerini saglikla kucaginiza alirsiniz.Allaha emanet olun...
kizlarrrr ama 5 gün once fortelde gormustum silik 2. cizgiyi... transferden sonra 12. gunum bhcg kanimda bugun 619,7 sasirdim valla...bana biraz yuksek geldi. tek dondurulmus embriyoydu. pazartesi test tekrarim var. insallah2 ye katlar
Ayy cok degisik hallerdeyim hala inanamiyorum canim ya Rabbim isteyen herkese yasatsin. Dualarin icin Allah razi olsun canm bilmukabil dualarim tum annelere anne adaylarina..
hayırlı sabahlar kızlar
eskisi gibi oturamıyorum netin başına mide bulantılarım devam ediyor ben de yatıp dinlenmeye calışıyorum... zaten bulanmayınca üzülüyorum bişey mi oldu diye yarın doktor randevumuz var bakalım ne durumda meleğim.:18::18::18:.. bu tedirgin hallerim hiç geçmeyecek heralde
hep aklımdasınız şimdi geçmişi okudum aksis, nil Rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünüzü.mavera hayırlı mübarek olsun içime doğmuştu pozitif haber alacağın en baştan beri..
burada adını anamadığım arkadaşlar hepiniz aklımdasınız...Rabbbim ramazanı hakkıyla değerlendirebilmeyi nasibetsin hepimize...
gözün aydın, hayırlı olsun mavera, şimdi tadını çıkarma zamanı...
Hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin insallahgozun aydin canim Rabbim evlat hasareti ceken herkese hayirlisiyla en kisa zamanda nasip etsin insallah..
Kızlar selam, dün gece crinone jeli kullanınca çok az kan geldi çubuğa, üzerinde durmadım çünkü geçenlerde bu forumda bir arkadaş daha aynısını yazmıştı.. Sonra 5-10 dak ayaktaydım baktım ki biraz kanamam olmuş, endişelendim ama gece de geç saatti biraz yattım dinlendim, devam etmedi kesildi. Şimdi de yok çok şükür ama sabah doktorumu aradım crinone'u ve coraspini kes 5 gün, progynex iğne kullan dedi. Kullanan var mı aranızda?? Bir de kesildi kanama çok aşırı olmadı diye acile filan gitmedim ultrasona, doktor da bir şey demedi. Gitmelimiydim sizce şaşırdım açıkçası, 8+6 bugün...
Kızlar selam, dün gece crinone jeli kullanınca çok az kan geldi çubuğa, üzerinde durmadım çünkü geçenlerde bu forumda bir arkadaş daha aynısını yazmıştı.. Sonra 5-10 dak ayaktaydım baktım ki biraz kanamam olmuş, endişelendim ama gece de geç saatti biraz yattım dinlendim, devam etmedi kesildi. Şimdi de yok çok şükür ama sabah doktorumu aradım crinone'u ve coraspini kes 5 gün, progynex iğne kullan dedi. Kullanan var mı aranızda?? Bir de kesildi kanama çok aşırı olmadı diye acile filan gitmedim ultrasona, doktor da bir şey demedi. Gitmelimiydim sizce şaşırdım açıkçası, 8+6 bugün...
amin canım sağol.Allah razı olsun.Allah sizinkileri bağışlasın inşallah
canım benim halayım biraz geç oldu ama Allah tamamına erdirsin