Merhaba canım. Ben Din Kültürü öğretmeniyim, eşimde öyle. Ben de başta bir iki gün tutup kendimi denerim diye düşünüyordum ama eşim kesinlikle izin vermem dedi. Çünkü Allah bir sakıncası var ki, hamile kadınlara ve emziren anneler orucu tutmama ruhsatı (izni) vermiş dedi. Allah bu izni boşuna vermedi dedi. Sen can taşıyorsun, Allah'ın sana verdiği bir emaneti taşıyorsun ona en iyi şekilde bakman gerekiyor dedi. Düşününce eşime hak verdim. Ve zaten şuan bulantılarla başım dertte, istesem de tutamayacağımı anladım.
Kendini boşuna üzme canım, zira bu bizlere Mevla'nın verdiği bir lütuf. Daha sonra kaza edersin inşa Allah canım. Ama acizane tavsiyem oruç tutamasan da yine de ramazanı boşa geçirme. Ben bebeğim için hatim ve meal başlamayı düşünüyorum. Ve tefsir okumayı. Sonra Kaza ve nafile namazlarla bu güzel emaneti manevi olarak hayata en güzel şekilde hazırlamak istiyorum Rabbim nasip ederse inşa Allah!..
ne denir bilemedim...çok üzüldüm.hayırlısı böyleymiş..inşallah Rabbim bebeğinin acısını unutturacak yeni bir bebek gönderir
caniiimm cok uzuldum Allah sabir versin biz ayni gun haber vermistikburdan gercekten cok uzuldum Rabbim en kisa zamanda hayirli vede saglikli evlatlarla mujdelesin seni insallah..
aksiscim, şimdi ne söylesek boş biliyorum. Çünkü şuan senin yaşadıklarını 3 kez yaşadım. Sen kendi kendini teselli edeceksin canım. Zaman gelecek ve acın, yaran kabuk bağlayacak. Tamamen iyileşmeyecek maalesef. İsyan etmeden ağla, isyan etmeden yaşa üzüntünü canım ki, toparlanman hayata yeniden sımsıkı sarılman daha çabuk ve daha kolay olsun. Küllerinden yeniden doğacaksın canım, öyle olmak zorunda. Bol bol dua et kendin için. Önce senin iyi olman gerek, sen iyi ol ki, umutlu ol ki, güzellikler gelip seni bulsun. Allah bu zor günlerin de, her daim yar ve yardımcın olsun canım!..
bugün 10. günüm beta hcg değerim 225.4 çıktı...Allahım herkse nasip etsin
hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah
kızlar hamilelik takvimini yapmaya çalıştım ama beceremedim. niye görünmüyor? bana bi yardımcı olacak kimse yok mu
Canım profil bilgilerine gir, bebeğin doğum tarihi alanını doldur..
Selammmm kızlarrrrrr kimsecikler yok ama ilk hamişinizden haberler varrr
bugün kontrol vardı ikili testimiz yapıldı .çok şükür şimdilik iyi herşey ama kan alındı onun sonucunu bekliycem
3-4 gün içinde çıkıcakmış.
bebeğim iyice büyümüş her gitttiğimde beni şaşırtıyo
bugün şov yaptı sanki el salladı dizlerinin üstünde durdu döndüü
ve doktorummmmmm kıza benzetti ..1 ya sonra daha belli olur dedi..
çok güzelllll şeylerrrrrrrr .Rabbim isteyenn herkese yaşatsın.inş.
yeni hamişleri tebrik ediyorummmmm
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.:26::26:
kese kalp atışı duyanlarında gözü aydın.
canım benim ne güzel güzel haberlerle gelmişsin rabbim hep güzel haberler alıp sağlıkla meleğini kucağına almanı nasip eylesin inş bu haftalardaki cinsiyet tahminbleri bıraz yanıltıcı oluyo canım doktorun kıza benzetmiş ama bir bakmışsın 16. haftadan sonra değişmiş net olarak 16. haftadan sonra kesinleşiyo cinsiyet sağlıklı sıhatli olsunda onuda net öğrenirsin inş 2li testinin sonucuda iyi çıkar inş canım
Evt cnm çok şükür herşey yolundaymışş..bebeğimim gördüm rahatladım.
doktorumda öyle söyşedi, cnm kesin değil 1-1.5 ay sonra daha net belli olur dedi.
sağlıklı olsunda fark etmez erkek kız geçte öğrensem olur ..
inşallah sağol cnm benimmmmm sen nasılsınnnnn bebişinnnnnn nasıll..
ben iyiyim bebeğimde iyidir teyzesi büyüyo artık sabahları tekmeleyerek uyandırıyo beni inş az kaldı seninde bunları hissetmene
rabbimin izniyle her ayın duygusu farklı birdaha gittiğinde bebeğin ultrasona sığmıyacak kocaman olcak canım rabbim bu güzel duyguları herkese yaşatsın rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inş
ohh iyi cnm sevindim iyi olmanızaa..
büyüdü artık senin meleğin annesi.ne güzeldir. sabah onun tekmeleriyle uyanmak .
bende bi an önce hissetmek istiyorum..az kaldı inş bende yaşarım.
cnm her giddiğimizde eşimle şaşırıyoruzzz..ne güzel bi mutluluk..onun büyüdüğünü görmek..
AMİN..Rabbim isteyen herkese bu güzel mutluluğu yaşamayı nasip etsin.
bizlerde inş.sağ sağlim alalım kucağımıza..yavrularımızı .:26::26:
cnm sen hangi ildesin istanbuldamısın..ben tüp bebek doktorumu yakında bırakıcam başka doktor arayışındayım..
ama karar veremedim.:44::44:
kizlarrrr ama 5 gün once fortelde gormustum silik 2. cizgiyi... transferden sonra 12. gunum bhcg kanimda bugun 619,7 sasirdim valla...bana biraz yuksek geldi. tek dondurulmus embriyoydu. pazartesi test tekrarim var. insallah2 ye katlar
evet canım aynı gün haber vermiştik.benim nasibim değilmiş.Allah sizinkileri sağ salim size kavuştursun.Dualarınıza ihtiyacım var.unutmayın.sağolun
İlk tebrik eden ben olayım canım. Allah sağlık sıhhatle ve hayırlısı ile kucağına almayı mis gibi cennet kokusunu içine çekmeyi ve daha nice güzel hallerini yaşatsın sana. Değerin çok güzel maşa Allah!..
Hadi gözün aydın canım. Rabbim diğer bekleyenlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inşa Allah!.. Amin!!!
kizlarrrr ama 5 gün once fortelde gormustum silik 2. cizgiyi... transferden sonra 12. gunum bhcg kanimda bugun 619,7 sasirdim valla...bana biraz yuksek geldi. tek dondurulmus embriyoydu. pazartesi test tekrarim var. insallah2 ye katlar