Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canim cok tesekur ederim cevabin icin Allahin izniyle bende basladim simdiden hatime ama ne bileyim kendimi cok sukur iyi hissettigim icin oruc tutmasam sanki sucluymusum gibi hissediyorum..
Allah razi olsun hepinizden simdi icim birazcik olsun rahatladi :)

caniiimm cok uzuldum Allah sabir versin biz ayni gun haber vermistik burdan gercekten cok uzuldum Rabbim en kisa zamanda hayirli vede saglikli evlatlarla mujdelesin seni insallah..

evet canım aynı gün haber vermiştik.benim nasibim değilmiş.Allah sizinkileri sağ salim size kavuştursun.Dualarınıza ihtiyacım var.unutmayın.sağolun

Allah razı olsun canım. çok sağol.Allah sizinkileri sağ selamet size kavuştursun.İsyan etmiyorum çok şükür hayırlısı buymuş diyorum.ama boğazımdaki düğüm kalbimdeki sızı hiç geçmiyor.Dualarınıza herzaman ihtiyacım var unutmayın.öpüyorum

kızlar hamilelik takvimini yapmaya çalıştım ama beceremedim. niye görünmüyor? bana bi yardımcı olacak kimse yok mu

canım benim ne güzel güzel haberlerle gelmişsin rabbim hep güzel haberler alıp sağlıkla meleğini kucağına almanı nasip eylesin inş bu haftalardaki cinsiyet tahminbleri bıraz yanıltıcı oluyo canım doktorun kıza benzetmiş ama bir bakmışsın 16. haftadan sonra değişmiş net olarak 16. haftadan sonra kesinleşiyo cinsiyet sağlıklı sıhatli olsunda onuda net öğrenirsin inş 2li testinin sonucuda iyi çıkar inş canım

Evt cnm çok şükür herşey yolundaymışş..bebeğimim gördüm rahatladım.
doktorumda öyle söyşedi, cnm kesin değil 1-1.5 ay sonra daha net belli olur dedi.
sağlıklı olsunda fark etmez erkek kız geçte öğrensem olur ..
inşallah sağol cnm benimmmmm sen nasılsınnnnn bebişinnnnnn nasıll..

ben iyiyim bebeğimde iyidir teyzesi büyüyo artık sabahları tekmeleyerek uyandırıyo beni inş az kaldı seninde bunları hissetmene

rabbimin izniyle her ayın duygusu farklı birdaha gittiğinde bebeğin ultrasona sığmıyacak kocaman olcak canım rabbim bu güzel duyguları herkese yaşatsın rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inş

ohh iyi cnm sevindim iyi olmanızaa..
büyüdü artık senin meleğin annesi.ne güzeldir. sabah onun tekmeleriyle uyanmak .
bende bi an önce hissetmek istiyorum..az kaldı inş bende yaşarım.
cnm her giddiğimizde eşimle şaşırıyoruzzz..ne güzel bi mutluluk..onun büyüdüğünü görmek..
AMİN..Rabbim isteyen herkese bu güzel mutluluğu yaşamayı nasip etsin.
bizlerde inş.sağ sağlim alalım kucağımıza..yavrularımızı .:26::26:
cnm sen hangi ildesin istanbuldamısın..ben tüp bebek doktorumu yakında bırakıcam başka doktor arayışındayım..
ama karar veremedim.:44::44:

canım dün az hareket etti bıraz canım sıkıldı gece uyuyacağım bizim kız başladı bende onun tekmelemelerini seyretmek hissetmek için bıraz geç uyudum o kadar farklı bir duyguki içinde seninle bir can büyüyo ve kendi belirlediği zaman dilimlerinde kendini hissettiriyo rabbim bu güzel duyguları her isteyen bu yolda çaba harcayan tüm anne adaylarına nasip eylesin

canım ben 16. haftada gittiğimde bebeği tek parça görememiştim doktor kasası vucudu bacakları diye ayrı ayrı göstermişti ben bile şaşırmıştım ve ultrason kağıdında bebeğin her uvzuun resmi vardı bebeğim tek boydan sığmamıştı bu haftanda yine boydan görünüyo ama 16. haftadan sonra koca bebek oluyolar rabbim sağlıklı gelişip sağlıklı büyüyüp gününde saatinde sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip eylesin

canım ben tüp bebek doktorumu keseyi gördükten sonra doktorumun güvendiği bir doktora yönlendirmesiyle bıraktım kendi maliyeti yüksek olur diye güvendiği bir doktora yönlendirmişti ve şimdi gittiğim doktorda çok mükemmel canım ben bursadayım 13. haftadan sonra risk kalkıyo istediğin doktora devam edebilirsin aslında canım inş hakkında hayırlı olan içine sinen bir doktor bulursun

kizlarrrr ama 5 gün once fortelde gormustum silik 2. cizgiyi... transferden sonra 12. gunum bhcg kanimda bugun 619,7 sasirdim valla...bana biraz yuksek geldi. tek dondurulmus embriyoydu. pazartesi test tekrarim var. insallah2 ye katlar

kizlarrrr ama 5 gün once fortelde gormustum silik 2. cizgiyi... transferden sonra 12. gunum bhcg kanimda bugun 619,7 sasirdim valla...bana biraz yuksek geldi. tek dondurulmus embriyoydu. pazartesi test tekrarim var. insallah2 ye katlar

İlk tebrik eden ben olayım canım. Allah sağlık sıhhatle ve hayırlısı ile kucağına almayı mis gibi cennet kokusunu içine çekmeyi ve daha nice güzel hallerini yaşatsın sana. Değerin çok güzel maşa Allah!..
Hadi gözün aydın canım. Rabbim diğer bekleyenlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inşa Allah!.. Amin!!!

evet canım aynı gün haber vermiştik.benim nasibim değilmiş.Allah sizinkileri sağ salim size kavuştursun.Dualarınıza ihtiyacım var.unutmayın.sağolun

Canim bugun nasilsin ? biraz toparlanabildinmi? ben yaklasik 5 yildir ugrasiyodum ve her negatif sonuc aldigimda her kotu haber aldigimda abdest alip seccadeyi serip herkesten gizli uturup icimden geldigi gibi hem dua eder hemde aglardim icimi rahatlatirdim ve inanki oyle yaptigimda daha cabuk toparlanirdim esimin ailesi cok dindar onlara kalsa aglasam Allahin zoruna gidermis ilk zamanlar korkuyodum aglamaya sonra piskolojim bozuldu bir suru tedavi gormustum sende icinden geldigi gibi davran canim
Allahim sabir versin inanki cok uzuldum aksam aglama kirizine girdim acini icimde hissettim canim Rabbim en kisa zamanda evlatlarla mujdelesin seni dualarim seninle Rabbim evlat hasreti ceken herkese hayirli vede saglikli evlatlar versin INSALLAH..

degerimi begenmene coook mutlu oldum.. cunku tedirginim biraz. cnm ne kadar güzel dilekler bunlar. Allahım bu heyecani isteyen tüm adaylarımıza yasatsin İnsallah

Hayırlı olsun cnm.
Rabbim tamamınaa erdirsin..
ne güzel bi hamişimiz daha oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…