bnm tedavim ağustosa alındııı
bugün 10. günüm beta hcg değerim 225.4 çıktı...Allahım herkse nasip etsin
tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dilerim. Progynex iğne ben de vurunuyorum transferden bu yana tam 1 aydır hemde üstelik claxen iğne var onu da aynı şekilde 1 aydır vurunuyorum canım. Haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez rabbim nasip ederse. Doktorum Belki iğneyi keser diye bir umut bekliyorum,kalçalarım ve göbeğim iğne izleri morluklar şişliklerle dolu
mavera...hayırlı olsun.biliyordum tutacagını.çok sevindim senin adına.bizim eski aşı topiğinden bir sürü kişi hamile ya..maşallah maşallah hepimize...
hamile bayanlar size bir sorum olacak
aranızda progestan iğne kullananlar var mı? ne kadar devam ediliyor bu iğneye acaba?
kaç haftaya kadar kullanılacak?
Kızlar dun doktora gıttım bebegımı gordum kalp atısını duyduk cok sukur ...allahım butun herkese nasıp etsın ıns...
Kızlar benim çok akıntım var otururken bile hissediyorum ve şiddetli bel agrılarım var gaz sancısı yoğun endişelenmeye başladım yıllar önce düşük yaptıgımda da bu belirtiler vardı
ne denir bilemedim...çok üzüldüm.hayırlısı böyleymiş..inşallah Rabbim bebeğinin acısını unutturacak yeni bir bebek gönderirkızlar mehaba..Maalesef ben de haberler kötü. Ben bebeğimi kaybettim.Allah sizinkileri size bağışlasın
kızlar mehaba..Maalesef ben de haberler kötü. Ben bebeğimi kaybettim.Allah sizinkileri size bağışlasın
Selammmm kızlarrrrrr kimsecikler yok ama ilk hamişinizden haberler varrr
bugün kontrol vardı ikili testimiz yapıldı .çok şükür şimdilik iyi herşey ama kan alındı onun sonucunu bekliycem
3-4 gün içinde çıkıcakmış.
bebeğim iyice büyümüş her gitttiğimde beni şaşırtıyo
bugün şov yaptı sanki el salladı dizlerinin üstünde durdu döndüü
ve doktorummmmmm kıza benzetti ..1 ya sonra daha belli olur dedi..
çok güzelllll şeylerrrrrrrr .Rabbim isteyenn herkese yaşatsın.inş.
yeni hamişleri tebrik ediyorummmmm
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.:26::26:
kese kalp atışı duyanlarında gözü aydın.
Bugün burası çok ıssız ve sessiz. Herkesler bir yerler gitmişler galiba. Neyse dönerler nasılsa yakında.
Biz de, dün kalp atışları için Dr.a gittik. Hamdolsun Rabbime ilk defa kalp atışlarını duydum. dün bişey hissdememiştim ama bugün yeni yeni içime huzur ve mutluluk hissi doluyor. Rabbime çok şükür bugünleri de gösterdi bize.
Yaşadıklarım bugünkü mutluluğumu gölgeliyordu maalesef. Ama artık her anın tadını çıkarmam gerktiğini bir kez daha anladım, idrak ettim. Yavrumuz Mevla'ya emanet. O'nun koruduğuna kimse bir şey yapamaz, O'nun takdir ettiğine de kimse karşı çıkamaz. ''Tevekkeltü alAllah!''(Allah'a sığındım). Bundan sonra mutlu olma zamanı artık. Bu güzel günler için Rabbimize hamdolsun!.. Amin!!!
kızlar bugun transferden sonra 20.gün biliyorsunuz pozitif sonuç almıştım ama kese için gitmedik daha sabah cronel jeli uygularken hafif kan bulaşmış çubuğa korktum hemen dr aradım bişey olmaz dedi baya tedirğinim gitsem keseyi görürmüyüm sizce tecrubeli anneler yazın ne olur.en son kan degerim pazartesi bakılmıştı ve yükselme devam ediyordu
Kızlar 8+4 oldum bugün ama iki gündür sancı desem sancı değil ağrı desem ağrı değil böyle tuhaf bişeyler oluyor karnımda bazen artıyor çok rahatsız ediyor doktor rahim genişleyince olabilir böyle şeyler dedi ama çok merak ediyorum sizlerde de oldumu acaba???
Selammmm kızlarrrrrr kimsecikler yok ama ilk hamişinizden haberler varrr
bugün kontrol vardı ikili testimiz yapıldı .çok şükür şimdilik iyi herşey ama kan alındı onun sonucunu bekliycem
3-4 gün içinde çıkıcakmış.
bebeğim iyice büyümüş her gitttiğimde beni şaşırtıyo
bugün şov yaptı sanki el salladı dizlerinin üstünde durdu döndüü
ve doktorummmmmm kıza benzetti ..1 ya sonra daha belli olur dedi..
çok güzelllll şeylerrrrrrrr .Rabbim isteyenn herkese yaşatsın.inş.
yeni hamişleri tebrik ediyorummmmm
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.:26::26:
kese kalp atışı duyanlarında gözü aydın.
kızlar mehaba..Maalesef ben de haberler kötü. Ben bebeğimi kaybettim.Allah sizinkileri size bağışlasın
benim bir sorum olacakti ben hollandada yasiyorum ve malesef doktorum hiristiyan oldugu icin soramiyorum sorsam kesin cok kizar ben oruc tutmak istiyorum cok sukur Rabbime kendimi iyi hissediyorum bebegimde cok kucuk daha zarar verirmiyim diye korkuyorum sizlerden biri doktora felan sordumu bisey olurmu acaba yardimci olursaniz sevinirim..
simdiden cok tesekurler..
kızlar bugun transferden sonra 20.gün biliyorsunuz pozitif sonuç almıştım ama kese için gitmedik daha sabah cronel jeli uygularken hafif kan bulaşmış çubuğa korktum hemen dr aradım bişey olmaz dedi baya tedirğinim gitsem keseyi görürmüyüm sizce tecrubeli anneler yazın ne olur.en son kan degerim pazartesi bakılmıştı ve yükselme devam ediyordu
benim bir sorum olacakti ben hollandada yasiyorum ve malesef doktorum hiristiyan oldugu icin soramiyorum sorsam kesin cok kizar ben oruc tutmak istiyorum cok sukur Rabbime kendimi iyi hissediyorum bebegimde cok kucuk daha zarar verirmiyim diye korkuyorum sizlerden biri doktora felan sordumu bisey olurmu acaba yardimci olursaniz sevinirim..
simdiden cok tesekurler..