Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

bnm tedavim ağustosa alındııı:KK52:

Senin adına çok sevindim canım:KK16: sen kendi topigini actin diye listeden sildim belki ihmalim olur takip edemem diye. Ee şimdi topik başı olarak devam edecek misin orda yoksa arkadaşların başka topik mi açar. Kısmet işte :))) inşallah güzel ve hayırlı sonuç alırsın. Bizi habersiz bırakma:KK34:

bugün 10. günüm beta hcg değerim 225.4 çıktı...Allahım herkse nasip etsin:KK52::KK52::KK52::KK52:

tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dilerim. Progynex iğne ben de vurunuyorum transferden bu yana tam 1 aydır hemde üstelik claxen iğne var onu da aynı şekilde 1 aydır vurunuyorum canım. Haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez rabbim nasip ederse. Doktorum Belki iğneyi keser diye bir umut bekliyorum,kalçalarım ve göbeğim iğne izleri morluklar şişliklerle dolu:KK43:

mavera...hayırlı olsun.biliyordum tutacagını.çok sevindim senin adına.bizim eski aşı topiğinden bir sürü kişi hamile ya..maşallah maşallah hepimize...:KK34:

tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dilerim. Progynex iğne ben de vurunuyorum transferden bu yana tam 1 aydır hemde üstelik claxen iğne var onu da aynı şekilde 1 aydır vurunuyorum canım. Haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez rabbim nasip ederse. Doktorum Belki iğneyi keser diye bir umut bekliyorum,kalçalarım ve göbeğim iğne izleri morluklar şişliklerle dolu:KK43:

Sagol canim.hepimiz kucagimiza alalim insallah. Ayyy daha devam edicez demek ignelere..hayirlisi ne yapalim. Allah yardimcimiZ olsun

mavera...hayırlı olsun.biliyordum tutacagını.çok sevindim senin adına.bizim eski aşı topiğinden bir sürü kişi hamile ya..maşallah maşallah hepimize...:KK34:

Sagol canm Allah razi olsun. Cok sukur ben de araniza katildim:KK66:hepimize masallah

cnm sen beni listede tut genede buranın uguruna inanıorumm asya hayatın altına yazarsan sevnrm cnm :)

hamile bayanlar size bir sorum olacak
aranızda progestan iğne kullananlar var mı? ne kadar devam ediliyor bu iğneye acaba?
kaç haftaya kadar kullanılacak?

Canım ben onun haftalık depo olanını kullanıyorum,9.haftadayım haftaya kontrolüm var bakalım devam edecek mi..

Kızlar dun doktora gıttım bebegımı gordum kalp atısını duyduk cok sukur ...allahım butun herkese nasıp etsın ıns...

Gözün aydın canımm, aminn, Allah sağlıkla tamamını erdirsin..

Kızlar benim çok akıntım var otururken bile hissediyorum ve şiddetli bel agrılarım var gaz sancısı yoğun endişelenmeye başladım yıllar önce düşük yaptıgımda da bu belirtiler vardı

Canım benim de bazen çok akıntım oluyor, progestan fitil kullanıyorum ben o da arttırıyor..

Bugün burası çok ıssız ve sessiz. Herkesler bir yerler gitmişler galiba. Neyse dönerler nasılsa yakında.
Biz de, dün kalp atışları için Dr.a gittik. Hamdolsun Rabbime ilk defa kalp atışlarını duydum. dün bişey hissdememiştim ama bugün yeni yeni içime huzur ve mutluluk hissi doluyor. Rabbime çok şükür bugünleri de gösterdi bize.
Yaşadıklarım bugünkü mutluluğumu gölgeliyordu maalesef. Ama artık her anın tadını çıkarmam gerktiğini bir kez daha anladım, idrak ettim. Yavrumuz Mevla'ya emanet. O'nun koruduğuna kimse bir şey yapamaz, O'nun takdir ettiğine de kimse karşı çıkamaz. ''Tevekkeltü alAllah!''(Allah'a sığındım). Bundan sonra mutlu olma zamanı artık. Bu güzel günler için Rabbimize hamdolsun!.. Amin!!!

kızlar bugun transferden sonra 20.gün biliyorsunuz pozitif sonuç almıştım ama kese için gitmedik daha sabah cronel jeli uygularken hafif kan bulaşmış çubuğa korktum hemen dr aradım bişey olmaz dedi baya tedirğinim gitsem keseyi görürmüyüm sizce tecrubeli anneler yazın ne olur.en son kan degerim pazartesi bakılmıştı ve yükselme devam ediyordu

Kızlar 8+4 oldum bugün ama iki gündür sancı desem sancı değil ağrı desem ağrı değil böyle tuhaf bişeyler oluyor karnımda bazen artıyor çok rahatsız ediyor doktor rahim genişleyince olabilir böyle şeyler dedi ama çok merak ediyorum sizlerde de oldumu acaba???

Selammmm kızlarrrrrr kimsecikler yok ama ilk hamişinizden haberler varrr:KK1::KK1:
bugün kontrol vardı ikili testimiz yapıldı .çok şükür şimdilik iyi herşey ama kan alındı onun sonucunu bekliycem
3-4 gün içinde çıkıcakmış.
bebeğim iyice büyümüş her gitttiğimde beni şaşırtıyo :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
bugün şov yaptı sanki el salladı dizlerinin üstünde durdu döndüü:KK1::KK1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ve doktorummmmmm kıza benzetti ..1 ya sonra daha belli olur dedi..:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
çok güzelllll şeylerrrrrrrr .Rabbim isteyenn herkese yaşatsın.inş.

yeni hamişleri tebrik ediyorummmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.:26::26:
kese kalp atışı duyanlarında gözü aydın.:KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar mehaba..Maalesef ben de haberler kötü. Ben bebeğimi kaybettim.Allah sizinkileri size bağışlasın

kızlar mehaba..Maalesef ben de haberler kötü. Ben bebeğimi kaybettim.Allah sizinkileri size bağışlasın
ne denir bilemedim...çok üzüldüm.hayırlısı böyleymiş..inşallah Rabbim bebeğinin acısını unutturacak yeni bir bebek gönderir

caniiimm cok uzuldum Allah sabir versin biz ayni gun haber vermistik :KK43: burdan gercekten cok uzuldum :KK43: Rabbim en kisa zamanda hayirli vede saglikli evlatlarla mujdelesin seni insallah..

benim bir sorum olacakti ben hollandada yasiyorum ve malesef doktorum hiristiyan oldugu icin soramiyorum sorsam kesin cok kizar ben oruc tutmak istiyorum cok sukur Rabbime kendimi iyi hissediyorum bebegimde cok kucuk daha zarar verirmiyim diye korkuyorum sizlerden biri doktora felan sordumu bisey olurmu acaba yardimci olursaniz sevinirim..
simdiden cok tesekurler..

Selammmm kızlarrrrrr kimsecikler yok ama ilk hamişinizden haberler varrr:KK1::KK1:
bugün kontrol vardı ikili testimiz yapıldı .çok şükür şimdilik iyi herşey ama kan alındı onun sonucunu bekliycem
bebeğim iyice büyümüş her gitttiğimde beni şaşırtıyo :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
bugün şov yaptı sanki el salladı dizlerinin üstünde durdu döndüü:KK1::KK1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ve doktorummmmmm kıza benzetti ..1 ya sonra daha belli olur dedi..:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Maşallah canım:nazar::nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, darısı bizlerin de başına. :KK16::KK16:

Bugün burası çok ıssız ve sessiz. Herkesler bir yerler gitmişler galiba. Neyse dönerler nasılsa yakında.
Biz de, dün kalp atışları için Dr.a gittik. Hamdolsun Rabbime ilk defa kalp atışlarını duydum. dün bişey hissdememiştim ama bugün yeni yeni içime huzur ve mutluluk hissi doluyor. Rabbime çok şükür bugünleri de gösterdi bize.
Yaşadıklarım bugünkü mutluluğumu gölgeliyordu maalesef. Ama artık her anın tadını çıkarmam gerktiğini bir kez daha anladım, idrak ettim. Yavrumuz Mevla'ya emanet. O'nun koruduğuna kimse bir şey yapamaz, O'nun takdir ettiğine de kimse karşı çıkamaz. ''Tevekkeltü alAllah!''(Allah'a sığındım). Bundan sonra mutlu olma zamanı artık. Bu güzel günler için Rabbimize hamdolsun!.. Amin!!!

Gözün aydın canımm..üzme kendini aminn..

kızlar bugun transferden sonra 20.gün biliyorsunuz pozitif sonuç almıştım ama kese için gitmedik daha sabah cronel jeli uygularken hafif kan bulaşmış çubuğa korktum hemen dr aradım bişey olmaz dedi baya tedirğinim gitsem keseyi görürmüyüm sizce tecrubeli anneler yazın ne olur.en son kan degerim pazartesi bakılmıştı ve yükselme devam ediyordu

Korkma canım olabiliyormuş bazen..keseyi en kısa zamanda görürsün inşallah..

Kızlar 8+4 oldum bugün ama iki gündür sancı desem sancı değil ağrı desem ağrı değil böyle tuhaf bişeyler oluyor karnımda bazen artıyor çok rahatsız ediyor doktor rahim genişleyince olabilir böyle şeyler dedi ama çok merak ediyorum sizlerde de oldumu acaba???

Bende de oluyor o tuhaf ağrıdan canım..aynen rahim genişlediği için..

Maşallah canım:) güzel sonuçlar alırsın inşallah.. Benim de pzt randevum var, bakalım bizimki napıyo:)

Allah sabır ve güç versin canım.. Tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah..

benim bir sorum olacakti ben hollandada yasiyorum ve malesef doktorum hiristiyan oldugu icin soramiyorum sorsam kesin cok kizar ben oruc tutmak istiyorum cok sukur Rabbime kendimi iyi hissediyorum bebegimde cok kucuk daha zarar verirmiyim diye korkuyorum sizlerden biri doktora felan sordumu bisey olurmu acaba yardimci olursaniz sevinirim..

Canım ben de normalde tutuyorum ama tutmayacağım.. Çünkü yeterli miktarda gıda ve sıvı almamız gerekiyor.. Dr lar da çoğunlukla tavsiye etmiyor..Ben adanada yaşıyorum burası inanılmaz sıcak.. Tansiyonum şimdiden çok düşük..açlık kan şekerini de düşürüyor..Rabbim bizi hoşgörüyor, nasipse borçlarımı sonra tutucam..

canım benim 6 ıncı haftada duyulabilir ama 7 de daha net duyulur.dikkat et kendine kuzuş :* :)

aksiscim, şimdi ne söylesek boş biliyorum. Çünkü şuan senin yaşadıklarını 3 kez yaşadım. Sen kendi kendini teselli edeceksin canım. Zaman gelecek ve acın, yaran kabuk bağlayacak. Tamamen iyileşmeyecek maalesef. İsyan etmeden ağla, isyan etmeden yaşa üzüntünü canım ki, toparlanman hayata yeniden sımsıkı sarılman daha çabuk ve daha kolay olsun. Küllerinden yeniden doğacaksın canım, öyle olmak zorunda. Bol bol dua et kendin için. Önce senin iyi olman gerek, sen iyi ol ki, umutlu ol ki, güzellikler gelip seni bulsun. Allah bu zor günlerin de, her daim yar ve yardımcın olsun canım!..

Merhaba canım. Ben Din Kültürü öğretmeniyim, eşimde öyle. Ben de başta bir iki gün tutup kendimi denerim diye düşünüyordum ama eşim kesinlikle izin vermem dedi. Çünkü Allah bir sakıncası var ki, hamile kadınlara ve emziren anneler orucu tutmama ruhsatı (izni) vermiş dedi. Allah bu izni boşuna vermedi dedi. Sen can taşıyorsun, Allah'ın sana verdiği bir emaneti taşıyorsun ona en iyi şekilde bakman gerekiyor dedi. Düşününce eşime hak verdim. Ve zaten şuan bulantılarla başım dertte, istesem de tutamayacağımı anladım.
Kendini boşuna üzme canım, zira bu bizlere Mevla'nın verdiği bir lütuf. Daha sonra kaza edersin inşa Allah canım. Ama acizane tavsiyem oruç tutamasan da yine de ramazanı boşa geçirme. Ben bebeğim için hatim ve meal başlamayı düşünüyorum. Ve tefsir okumayı. Sonra Kaza ve nafile namazlarla bu güzel emaneti manevi olarak hayata en güzel şekilde hazırlamak istiyorum Rabbim nasip ederse inşa Allah!..

X