Arkadasim bakin idrar testi yapmayin ya psikolojik olarak bebek tutuncaksada siz engel oluosunuz ...ben hamileyim suanda hani hic cift cizgi gormedim ya bi goreyim dedim ...hamile oldugum halde cikmadi dusunun artik ..bide benim 5 transferim oldu 4 unde yaptim idrar testi negatifti ..dedimki icimden bu sefer daha yapmiycam dedim ve yapmadimda 5 inci transferimde tuttu..demmekkii psikolojikmen kendimi olmuycak gibi yaptm ve olmadidaa...LUTFEN SIZDE IDRAR TESTI YAPMAYINKızlar bugün 10.gun iki gündür idrar testi yapıyorum negatif çıktı ya..( iki tane transfer edilmişti
Oy oy bellisiz bi çizgi ciksa hemen gidip kan vercem ama koyu tek çizgi cikinca gidip kan vermeye korkuyorum ya ..duaedin lütfen ya ..taa memleket den kayinvaldem geldi. Kacgundur ben yatıyorum o yapiupr yemegi temizliği.
İnsan cok mahçup olur ya. .
tebrikler canım. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.bugün 10. günüm beta hcg değerim 225.4 çıktı...Allahım herkse nasip etsin
canım gebelik test traihimden sonraki gün crinone jele geçtik, progestan iğneyi kestik.hamile bayanlar size bir sorum olacak
aranızda progestan iğne kullananlar var mı? ne kadar devam ediliyor bu iğneye acaba?
kaç haftaya kadar kullanılacak?
Kızlar dun doktora gıttım bebegımı gordum kalp atısını duyduk cok sukur ...allahım butun herkese nasıp etsın ıns...
tebrikler canım. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.
canım gebelik test traihimden sonraki gün crinone jele geçtik, progestan iğneyi kestik.
gözün aydın canım. çok müthiş bir duygu. inş. Rabbim isteyen herkese yaşatır
hamile bayanlar size bir sorum olacak
aranızda progestan iğne kullananlar var mı? ne kadar devam ediliyor bu iğneye acaba?
kaç haftaya kadar kullanılacak?
Arkadaslar yazilarinizi okuyunca cok sasiriyorum siz ne kadar igne illac kullaniyosunuz ben icsi tedavisiyle hamile kaldim ve bu son sansimdi buna ragmen bana sadece progesteron fitili verdi doktor oda hamile kaldiktan 1 hafta sonra kes dedi doktorum benim doktorummu yanlis yapti yoksa diye dusunuyorum simdi ben transfer yapildiktan sonra hicbir igne kullanmadim sizin kullandiklarinizi okuyunca cok sasiriyorum.
Canım bugün ayın 3 ü daha.bu kadar erkenden belli olurmu transfer günü
dondurulmuş transferi olacağı için belli oluyo :)
çok heyecanlısındır şimdi, Allah bu heyecanın mutlulukla katlanarak ömür boyu sürmesini nasip etsin canım beniminşallahhhh burdan güzel haberlerini duyarız
Hmm dondurulmuş:)tmm anladım.dondurulmuşlarla şansın daha yüksek olduğunu söleyen çok kişi var canım aklında olsun moralini hep yüksek tut
bugün 10. günüm beta hcg değerim 225.4 çıktı...Allahım herkse nasip etsin
Ben iğne değilde jel kullanıyorum 13 temmuzda kesmemi istedi doktor.bende bişey sorcam kızlar estrofem hap kullanıyomysunuz hala.yani gebe kaldıktan sona.benim doktorum artık kullanmama gerek olmadığını söledi ama coraspin kullanımına devam etcem
Arkadaslar yazilarinizi okuyunca cok sasiriyorum siz ne kadar igne illac kullaniyosunuz ben icsi tedavisiyle hamile kaldim ve bu son sansimdi buna ragmen bana sadece progesteron fitili verdi doktor oda hamile kaldiktan 1 hafta sonra kes dedi doktorum benim doktorummu yanlis yapti yoksa diye dusunuyorum simdi ben transfer yapildiktan sonra hicbir igne kullanmadim sizin kullandiklarinizi okuyunca cok sasiriyorum.
:)bende 8+2 deyim canım.estrofemi bıraktım ama korkuyorum sanki estrofem bebeklerimi daha güvenli yapıyodu:)Slm canım ben estrofemi kese görene kadar kullandım. jele hala devam ediyorum şu an 8+2 günlük hamileyim.
:)bende 8+2 deyim canım.estrofemi bıraktım ama korkuyorum sanki estrofem bebeklerimi daha güvenli yapıyodu:)
korkma canım aynıo şikayetler bende de var belağrısı hariç. belim ilk haftalarda çok ağrıyordu şimdi geçri. ama azıcık yorulayım hemen ağrıyor. gaz sancısı ve kabızlık, akıntı bende de çok. bunlar normal ama istirahat et. belin ağrımasın. kısa süreli iş, çok istirahat. ayaklarını da yüksekte tut. inş geçerKızlar benim çok akıntım var otururken bile hissediyorum ve şiddetli bel agrılarım var gaz sancısı yoğun endişelenmeye başladım yıllar önce düşük yaptıgımda da bu belirtiler vardı