Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Arkadasim bakin idrar testi yapmayin ya psikolojik olarak bebek tutuncaksada siz engel oluosunuz ...ben hamileyim suanda hani hic cift cizgi gormedim ya bi goreyim dedim ...hamile oldugum halde cikmadi dusunun artik ..bide benim 5 transferim oldu 4 unde yaptim idrar testi negatifti ..dedimki icimden bu sefer daha yapmiycam dedim ve yapmadimda 5 inci transferimde tuttu..demmekkii psikolojikmen kendimi olmuycak gibi yaptm ve olmadidaa...LUTFEN SIZDE IDRAR TESTI YAPMAYIN

Kızlar dun doktora gıttım bebegımı gordum kalp atısını duyduk cok sukur ...allahım butun herkese nasıp etsın ıns...

bugün 10. günüm beta hcg değerim 225.4 çıktı...Allahım herkse nasip etsin
tebrikler canım. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.

hamile bayanlar size bir sorum olacak
aranızda progestan iğne kullananlar var mı? ne kadar devam ediliyor bu iğneye acaba?
kaç haftaya kadar kullanılacak?
canım gebelik test traihimden sonraki gün crinone jele geçtik, progestan iğneyi kestik.

Kızlar dun doktora gıttım bebegımı gordum kalp atısını duyduk cok sukur ...allahım butun herkese nasıp etsın ıns...

gözün aydın canım. çok müthiş bir duygu. inş. Rabbim isteyen herkese yaşatır

teşekkür ederim canm. amin hepimizinkini tamamına erdirsin Rabbim.

hamile bayanlar size bir sorum olacak
aranızda progestan iğne kullananlar var mı? ne kadar devam ediliyor bu iğneye acaba?
kaç haftaya kadar kullanılacak?

Ben iğne değilde jel kullanıyorum 13 temmuzda kesmemi istedi doktor.bende bişey sorcam kızlar estrofem hap kullanıyomysunuz hala.yani gebe kaldıktan sona.benim doktorum artık kullanmama gerek olmadığını söledi ama coraspin kullanımına devam etcem

Arkadaslar yazilarinizi okuyunca cok sasiriyorum siz ne kadar igne illac kullaniyosunuz ben icsi tedavisiyle hamile kaldim ve bu son sansimdi buna ragmen bana sadece progesteron fitili verdi doktor oda hamile kaldiktan 1 hafta sonra kes dedi doktorum benim doktorummu yanlis yapti yoksa diye dusunuyorum simdi ben transfer yapildiktan sonra hicbir igne kullanmadim sizin kullandiklarinizi okuyunca cok sasiriyorum.

her doktorun tedavisi farklı canım, benim doktorum estrofem, cronine jel, corasprin ve elevit vermişti, kalp atışını duyduğumuz gün estrofemi kestik, jeli de 3.ayın sonunda bırakacağım yani ense ölçümünden sonra, corasprin ve elevit ise doğuma kadar devam...

çok heyecanlısındır şimdi, Allah bu heyecanın mutlulukla katlanarak ömür boyu sürmesini nasip etsin canım benim inşallahhhh burdan güzel haberlerini duyarız

çok heyecanlısındır şimdi, Allah bu heyecanın mutlulukla katlanarak ömür boyu sürmesini nasip etsin canım benim inşallahhhh burdan güzel haberlerini duyarız

aynen çok heycanlıyım zaman geçmek bilmiyo.inşallah güzel haberler veririm :)

Kızlar benim çok akıntım var otururken bile hissediyorum ve şiddetli bel agrılarım var gaz sancısı yoğun endişelenmeye başladım yıllar önce düşük yaptıgımda da bu belirtiler vardı

Slm canım ben estrofemi kese görene kadar kullandım. jele hala devam ediyorum şu an 8+2 günlük hamileyim.

Canım bunlara kafana takma her doktorun tedavşsş farklıdır bide her hasta farklı sorunlarla tüp bebek tedavisine başlar. onun için herkesin ilacı farklı olur. bende ne var ne yok kullandım fakat benim arkadaşım farklı yerde tedavi gördü o da transferden sonar sadece folik ve günde 1 kere jel kullandı. şu an o da hamile.

:)bende 8+2 deyim canım.estrofemi bıraktım ama korkuyorum sanki estrofem bebeklerimi daha güvenli yapıyodu:)

Belkide fazlası zarar verir diye doktorumuz kesti bu taraftan düşün bence. Ben sorgusuz sualsiz doktorumun söyledikleri uyguluyorum sonuçta onun sayesinde hamileyim.

Kızlar benim çok akıntım var otururken bile hissediyorum ve şiddetli bel agrılarım var gaz sancısı yoğun endişelenmeye başladım yıllar önce düşük yaptıgımda da bu belirtiler vardı
korkma canım aynıo şikayetler bende de var belağrısı hariç. belim ilk haftalarda çok ağrıyordu şimdi geçri. ama azıcık yorulayım hemen ağrıyor. gaz sancısı ve kabızlık, akıntı bende de çok. bunlar normal ama istirahat et. belin ağrımasın. kısa süreli iş, çok istirahat. ayaklarını da yüksekte tut. inş geçer

ben de az kullanıyorum canım. coraspin, cirine jel ve folik aist günde bir tane alıyorum. 3. ayın sonunda kesilecek. doktordan doktoras değişiyor. önce ben de tedirgin oluyordum. gebelik aşısından tut da bir sürü bebeğin tutunmasını kolaylaştıran ilaç kullanmışlar. aslında madem tutunmayı kolaylaştırıcı ilaçlar var neden bana da vermediler ki? ilk denememde belki sebep gerçi ama tutunabilirdi diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…