Sivilceli Ciltler Mayın tarlası gibiydi.....

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

limonata_

dostun varken düşmn arama
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
251
5
mrb arkadaslar.Benim sivilcelerim sıkıntıdan çoğalmıştı uçları iltihaptı yani akne gibi kaşınıyo ve kanıyodu makyajla kapamak zorunda kalıyodum bu sıcaklarda bile fondoten pudra sürmek zorundaydım.etrafımadaki insanlar bana eczaneden ilaç önerdi ISOTREXIN diye çok çok ii geldi düzenli kullanmadığım halde azaldı makyay yapmama gerek kalmıyo biraz daha kullansam mükemmel oluca tavsiye ederim:)))):dance:

Bence bir doktora gitmelisin sivilcelerin için.Etrafındaki kişilere iyi gelen bir ilacın sana zararlı etkileri olabilir ancak sen şanslıymışsın sivilcelerin geçmiş.Yinede bu ilacı bir doktora sormalısın yan etkileri nelerdir diye.Ama senin adına sevindim sivilcelerinden kurtulduğun için.

bnde doktora gttm sabah sıvex aksam ısotrexın verdı. bnde sıvılce ızlerıde cok var nerdeyse 2 ay oluo ama kayde deger bı gıdıs goremedm sıvılcelrımde daha dorusu sıvılce ızlerınde :gitme: 1 kutu daha var ıkısındende bıtene kadar kullanmayı dusunuorm ama kısa kollu gymek ıcın nerdeyse 1.5 ayım falan var sora okullar acılıoo:sinifsinif: yaa bnde kısa kollu gymek ıstıorm bu sıcakda tısort gıye gıye sıkıldııım hem sıcak hem bı suru gusel kıyafet var acık olarak ıcım gıdıo onları gorunca senağlama acaba daha etkılı bı ılac varmıdr :sinifsinif: bıde bnm cıldım cok kızardı kızlar kullananlarında boyle oldumu acabaa bn ılac soyduuu ıcın kızarı dıe dusunmustum ama baska bı sebebımı var acabaa:bbo:

Son düzenleme:
artık telkın yontemını denııcem valla bole kremlerle olucak gbı dııl tek cozumu kendımde aramalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…