Gebeliğe Hazırlık Maydonoz ve süt buharı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Petunya508

Velhâsıl-ı kelâm her şey nasip...🌼
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
645
831
33
Yaklasik bir bucuk yıldır esimle anne baba olma hayali kuruyoruz. Daha cok erken biliyorum biraz acele ediyoruz ama bu konuda gercekten cok sabırsızız. Bu asamada ikimizde bütün testlerden gectik. Hic bir problem yok. Klomen falan kullandim.En son rahim filmi çekildim. Tüplerinde açık cok sukur. En son doktor görüşmemde aşılama önerdi. Bizde birkac ay kendimize zaman tanimak istedik.
Biz bu surecte akdeniz diyetine basladik. Yuruyus yapiyoruz.dogal ve dengeli beslenip stresten uzak kaliyoruz.
Uzun zamandır bu maydonoz süt buhari karsima cikiyor. İnstagramda falan bazi sitelerde . Birkez yaptım ama devam ettiremedim. O zaman mantikli gelmemisti. Etrafimda cok fazla bu hikayeyi duyar oldum. Bu kürle cok hamile kalan oluyormus. Özellikle yumurtlama problemi olmayan ve hormon testleri normal olanlarda bu kür %100 ise yariyormus(bazi sitelerde aynen boyle yaziyor )

Deneyen yapan var mı? Bu yontemle hamile kalanlar oldu mu. Bir zararı var mı? Bana yardımcı olur musunuz ?

merhaba bend eduydum ama nedır nasıl yapılır bılemedım sut buharı sutu kaynatıp bukarına oturuyormussun sanırm

merhaba bend eduydum ama nedır nasıl yapılır bılemedım sut buharı sutu kaynatıp bukarına oturuyormussun sanırm
Süt ve maydonozu kaynatip cikan buhara ilk sicakligi gectikten sonra lazimlikla oturuyorsun. Ama kisiden kisiye degisen etkileri var. Bende tam olarak bilmiyorum.
2 gündür yapiyorum. Nasip.

bencede allah korusn baska seyler olur bence bıtkısel kurler arastırın daha hızlanıyor ben bıtkısel kurlerle 3 kez gebe kaldıma ma tutunamadı oda tabı bende yas ve kılo var ondan bakalım şu aralar mfk yöntemını arastıryorum ıyı bır yontem sanırım

Evet bende yapmaya calisiyorum. Hakkimizda hayirlisi artık.

Merhaba bende yumurtlamadan iki üç gün önce yaptım sadece 2 akşam yapabildim birinde hemen ardından ilişki oldu diğerinde olmadı ama ertesi gün sarı bi akıntım oldu yogun şekilde bende zaten akıntı problemi var işe yaramış olabileceğini düşünüyorum yumurtlamayı da değerlendirdik bakalım birbirimizi bilgilendirelim kızlar

Bende adet bitince birkacgun sonra yaptim ama gözüm korktu. İnsallah faydasini görürüz. Bende akinti falan gelmedi. Ama temizlik hissini veriyor. İnsallah hakkimizda hayirlisi olur. Güzel haberini sabirsizlikla bekliyorum insallah

Ben de yapmistim ama hiç gerek yokmus tibbi sorunum varmış oysa ve boşuna rahminize zarar vermeyin, rahmi inceltiyor demisti bir üye bence de öyle olabilir... bitkisel tedavilerde bir hormonu yaparken diger hormunu da bozabiliyor ..en iyisi tıbbi her tedavinizi olduktan sonra yumurtlama günü tesbit eden kitlerle günü yakalamak ben öyle kaldım darisi herkese olsun..

Bir yakınım bu şekilde gebe kaldı bu ay, ben de deniyorum bakalım inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…