canım bende 3 yıllık evliyim evlendikten 6ay sonra hamile kaldım o yüzden süte gerek duymadım suanda 20 aylık bi kızım var biraz iltihablanma var oyüzden 2 hemen istiyorum ilerde olmaz diye korkuyorum sen canını sıkma olur sitrestende olmayabilir moralini yüsek tut bir rahatsızlıgında yokmus olur insallah
nasıl yapıldığını ve neler için kullanıldığını açıkça söyleyebilirmisiniz???
tşk ederim canım sende stres yapma olurmu ben 3,5 aylık evliyim ama kist falan oluşuyo korkuyorum çocuğum olmaz diye yumurtlama döneminde eşimle korunmasız ilişki yaşadık ve sanki hamileymişim gibi bi his oluştu bende sağ yumurtalık kısmımda böle değişik bi sancı oluştu acaba hamile olma şansım varmıki ????
tşk ederim canım sende stres yapma olurmu ben 3,5 aylık evliyim ama kist falan oluşuyo korkuyorum çocuğum olmaz diye yumurtlama döneminde eşimle korunmasız ilişki yaşadık ve sanki hamileymişim gibi bi his oluştu bende sağ yumurtalık kısmımda böle değişik bi sancı oluştu acaba hamile olma şansım varmıki ????
ayyy kızlar şuan işyerindeyim eve gidince hemen bakıcam göbüşüme çok merak ettim kasığımda acayip bi sancı var belimde ağrıyo bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Bende deneyeceğim inşallah. Ama bende çok stres yapıyorum. Aklımdan atamadığım için belki de kalamıyorum. Bu ay o kadar çok hamile olabileceğimi düşündüm ki. Kasıklarımda ağrılar, göğüslerimde değişiklik, rüyalar gördüm hep bebekle ilgili. Eşimde görüyordu. Hatta arkadaşım aradı seni hamile gördüm diye. Ama bu sabah adet oldum ve ağladım gerçekte. Gerçi Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. O kadar çok hasta evladı olan var ki, eşim de beni bu şekilde teselli etmeye çalışıyor. Hayırlısı. Ama insan düşünmeden edemiyor. Saplantı halini aldı artık. Kurtulmak istiyorum bu düşünceden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?