sağol canım benım ilk defa bu kadr uzun oldu 2 adet arası stresten galıfa aöf sınafına çalışıyorum o yuzden dıyeyım (kendimi bıraz kandırayım8)41 günde adet oldum yaaa gelde stres yapma şimdii yumurtlama şaşıcak gene yastığa talımmmmirmirmirmirkürleri yapıp bekleyenler şafakları sayıyoruz
ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
Kedersiz..................Şafaksız
Selimina83...............Şafaksız
meyra basman..........Şafaksız
NS72.......................Şafaksız
mehril......................:uhm::uhm:
durualya...................son 1 gün:
Turkuaz26................son 2 gün
sevimsu ..................son 8 gün
fshsos......................son 11 gün
esramm82................son 13 gün
NS72 üzülme canım bende bugün yarın olcam benneyaptımki
günaydınlar... durucum vallahi süpersin ya..a.s.
sanada günaydınlar durucum nasısın bakem... ağrın,sızın bişeyciğin yoktur umarım ...şu bombayı sen patlatsan ne güzel olurdu dimi:CüvCüv::CüvCüv:güzel haberler vermen dileği ile:ecrin_bebek:
günaydın Güzeller...nasılsınız bugun
günaydın kızlarrrr.nasılsınız.bende msj yollayamadım bi kaçgün.sistemle alakalı sanırım.inşalllah şimdi yazdıklarım gelir.ben buhara başlamadım.yapmıycam galiba.eşim kızıyo artık.temmuz sonunda gidiyoz tüpçüye.latif küpelioğluna.keşke gerek kalmasydı.ama napalım bunada katlanıcaz.canlarım şimdiye kadar verdiğiniz bütün güzel destekler için teşekkür ederim.szi olmasaydınız o buharları yaparken kendi kendimi nasıl teselli ederdim bilmiyorum.allah hepinizden razı olsun.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.ben giremesemde topiğimize sahip çıkın.belki size ve yeni gelenlere faydası olur.sizi çok seviyorum.hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum.öptüm.
günaydın kızlarrrr.nasılsınız.bende msj yollayamadım bi kaçgün.sistemle alakalı sanırım.inşalllah şimdi yazdıklarım gelir.ben buhara başlamadım.yapmıycam galiba.eşim kızıyo artık.temmuz sonunda gidiyoz tüpçüye.latif küpelioğluna.keşke gerek kalmasydı.ama napalım bunada katlanıcaz.canlarım şimdiye kadar verdiğiniz bütün güzel destekler için teşekkür ederim.szi olmasaydınız o buharları yaparken kendi kendimi nasıl teselli ederdim bilmiyorum.allah hepinizden razı olsun.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.ben giremesemde topiğimize sahip çıkın.belki size ve yeni gelenlere faydası olur.sizi çok seviyorum.hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum.öptüm.
canım beniiim hiç sen sıkma canınıııı,biz burda olucaz sendee uğra tabi bizi yanlız bırakmaa..hem sana bir sürü soru soruyolar nasıl cevap vericez sensiz.sen daha tecrübelisiiin..herşey gönlünce olsun hiç umudunu kaybetmee ve lütfeen kararmasar değil pozitif ol busefer OLUCAAAAK:teytey: tüp tutucaak sen hiiç merak etmeee. biz sanaa bol bol dua ediceez bitaneem.meleğine kavuşacaksıın allahın izniylee:1hug:bende seniii çook seviyoruuum canım beniim allaha emanet ol bizi merakta bırakmaa tamammı hergün uğraa:1hug:
Arnavutum baksana seliminam küsmüş resminide çıkartmış:çok üzgünüm:senağlama
aaa ben farketmedim:çok üzgünüm: ..sorarım ben ona akşaam bi msnesini açsıııınklava:..hiiç biryere gidemez küsemeez vallaaaa giderim orayaaa:mymeka: görür o arnavut dayağınııı klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?