Merhaba benim adetim gecikti 25.gün bugün. Doktora gittim ayın 13 de bana farlutal verdi kullandım ilaç biteli 6 gün oldu ama hala adet olmadım. Buharı denesemmi? Ne yapıcam kızzzlarrrrr nolurrr yardımm edin neler yapmalıyımmm?
arkadaşlar bir sorum var sizlere, yardımcı olursanız çok sevinicem..
bu maydonozlu buharı deneyen arkadaşlar, denedikten sonra herhangi bir akıntı yada farklı birşey yaşadınızmı.. temizlendiğine dair.. çünkü benim biraz vajinal enfeksiyonum var, doktor fitil verdi ama kullanmak istemiyorum.
bu arada bu enfeksiyon gebeliğe engel mi?
valla canım ne bileyim.. :uhm:
kafam karıştı.. doktorumda fitili şöyle kullan böyle yap diye gün falan vermedi..
bu ay yumurtlamamda bir sorun yok, herşey yolunda.. bütün tahlillerim temiz çok şükür.. ama işte enfeksiyon çıktı başıma.. ama şikayet edecek kadar değilim akıntımdan, dedim ya doktor demeseydi farketmezdim bile. ama şu kasık ağrıları beni mahfettiii...
yumurtlama gününüde geçtim, zaten o günlerden sonra başladı ağrımda.. acaba diyorum enfeksiyon arttı mı?
ay nasıl kafama takıyorum bir bilsen yaaa :çok üzgünüm:
doremi kafana takma ağrıların adet öncesi sendromlarından da olabilir gebelikten de olabilir endişe etme rahat ol ve gününü bekle eğer ki adet görürsen adet bitiminden sonra 5 gün kadar fitili kullan yani 10 yada 11 güne kadar ondan sonrada bırak. bu arada tüm bayanlar sizlerede söylüyorum tuvalete gidip küçük tuvaletinizi yaptıktan sonra vajinanızı yıkamayın sularla oynamayın üşürütürsünüz. sadece kağıt peçete ile kurulanın.:)
saol canım...
dediklerini dikkate alıcam..
hele bir adetim geçsin hemen fitile ve buhara başlıcam..
inşaallah faydasını görürüm