Melodiya Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2016 24 0 86 27 27 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiya #1 Reglim gecikti bir bardak içtim. Ne kadar sürüyor etki etmesi. Bir bardakta akşam 7 gibi içeceğim. Yapan varsa bilgilendirebilir mi? Dün bir bardak maydonoz suyu içmiştim. Akşama doğru da bir bardak soğan suyu. Bugün regl oldum :) (47. Günümde) Son düzenleme: 28 Mart 2020
Reglim gecikti bir bardak içtim. Ne kadar sürüyor etki etmesi. Bir bardakta akşam 7 gibi içeceğim. Yapan varsa bilgilendirebilir mi? Dün bir bardak maydonoz suyu içmiştim. Akşama doğru da bir bardak soğan suyu. Bugün regl oldum :) (47. Günümde)
Saksi_Degilim_Ben Nirvana Pro Üye 4 Eylül 2011 11.003 23.685 598 27 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiya #2 Soğan suyunu duydum da maydanoz suyunun bununçin kullanıldığını ilk defa duyuyorum. Civanperçemi dalan deneyin bence.
Soğan suyunu duydum da maydanoz suyunun bununçin kullanıldığını ilk defa duyuyorum. Civanperçemi dalan deneyin bence.
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.740 14.698 248 27 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiya #3 Ben genelde soğan suyu içerim Ağrı için ama adet gecikmesine de iyi geliyormuş maydanozu da duydum etki eder bir iki güne
Ben genelde soğan suyu içerim Ağrı için ama adet gecikmesine de iyi geliyormuş maydanozu da duydum etki eder bir iki güne
Melodiya Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2016 24 0 86 27 27 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiya #4 Gizemm0 .!.: Ben genelde soğan suyu içerim Ağrı için ama adet gecikmesine de iyi geliyormuş maydanozu da duydum etki eder bir iki güne Genişletmek için tıkla... Gizemm0 .!.: Ben genelde soğan suyu içerim Ağrı için ama adet gecikmesine de iyi geliyormuş maydanozu da duydum etki eder bir iki güne Genişletmek için tıkla... Soğan suyu da içtim. Umarım olurum. İnsan rahat edemiyor.
Gizemm0 .!.: Ben genelde soğan suyu içerim Ağrı için ama adet gecikmesine de iyi geliyormuş maydanozu da duydum etki eder bir iki güne Genişletmek için tıkla... Gizemm0 .!.: Ben genelde soğan suyu içerim Ağrı için ama adet gecikmesine de iyi geliyormuş maydanozu da duydum etki eder bir iki güne Genişletmek için tıkla... Soğan suyu da içtim. Umarım olurum. İnsan rahat edemiyor.
Drdr17 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2019 866 557 53 27 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiya #5 Ben soğanı kabugu ile kaynatırdım aslında vicudu kendine bırakmak lazım
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.026 1.196 133 27 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiya #6 Toz tarçında adet söktürüyor canım
Melodiya Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2016 24 0 86 27 27 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiya #7 Datlu Girl .!.: Toz tarçında adet söktürüyor canım Genişletmek için tıkla... Ne şekilde kullanılıyo?
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.026 1.196 133 28 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiya #8 Melodiya .!.: Ne şekilde kullanılıyo? Genişletmek için tıkla... 1 su bardağı suyla 1 tatlı kaşığı toz tarçını karıştırın kaynatın ,ılıyınca için adet söktürücü özelliğe sahip
Melodiya .!.: Ne şekilde kullanılıyo? Genişletmek için tıkla... 1 su bardağı suyla 1 tatlı kaşığı toz tarçını karıştırın kaynatın ,ılıyınca için adet söktürücü özelliğe sahip
Orkide_sever ORKIDE AŞK'tır ❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Eylül 2018 5.937 21.448 298 28 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiya #9 Kizlar adet sancisini kesen ne var. Bu ay gec oldum 32 gunu buldu dongum. Suan belim ayriliyo bacaklarima dizime sirtima her yere vuruyo sancisi. Aksi gibi fazla da usuttum cilesini cekiyorum.
Kizlar adet sancisini kesen ne var. Bu ay gec oldum 32 gunu buldu dongum. Suan belim ayriliyo bacaklarima dizime sirtima her yere vuruyo sancisi. Aksi gibi fazla da usuttum cilesini cekiyorum.
Tugcesii sukut-ü lisan selamet-i insan 🌺 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ocak 2020 327 652 28 29 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiya #10 Datlu Girl .!.: 1 su bardağı suyla 1 tatlı kaşığı toz tarçını karıştırın kaynatın ,ılıyınca için adet söktürücü özelliğe sahip Genişletmek için tıkla... Meraba hergun mü yapmak gerekiyor yoksa adet gecikince mi
Datlu Girl .!.: 1 su bardağı suyla 1 tatlı kaşığı toz tarçını karıştırın kaynatın ,ılıyınca için adet söktürücü özelliğe sahip Genişletmek için tıkla... Meraba hergun mü yapmak gerekiyor yoksa adet gecikince mi
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.026 1.196 133 29 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiya #11 MRs seyhan .!.: Meraba hergun mü yapmak gerekiyor yoksa adet gecikince mi Genişletmek için tıkla... adetiniz geciktiğinde ve hamile olmadığınızdan emin olup yapın günde 1 bardak içerseniz yeterli
MRs seyhan .!.: Meraba hergun mü yapmak gerekiyor yoksa adet gecikince mi Genişletmek için tıkla... adetiniz geciktiğinde ve hamile olmadığınızdan emin olup yapın günde 1 bardak içerseniz yeterli
Tugcesii sukut-ü lisan selamet-i insan 🌺 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ocak 2020 327 652 28 29 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiya #12 Datlu Girl .!.: adetiniz geciktiğinde ve hamile olmadığınızdan emin olup yapın günde 1 bardak içerseniz yeterli Genişletmek için tıkla... Adetim ne zaman gecikmiş sayılır onuda bilmıyorum kürtaj olduğum için kaç gün sonra gecikmiş olurum biliyormusunuz suan 27 gün
Datlu Girl .!.: adetiniz geciktiğinde ve hamile olmadığınızdan emin olup yapın günde 1 bardak içerseniz yeterli Genişletmek için tıkla... Adetim ne zaman gecikmiş sayılır onuda bilmıyorum kürtaj olduğum için kaç gün sonra gecikmiş olurum biliyormusunuz suan 27 gün
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.026 1.196 133 29 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiya #13 MRs seyhan .!.: Adetim ne zaman gecikmiş sayılır onuda bilmıyorum kürtaj olduğum için kaç gün sonra gecikmiş olurum biliyormusunuz suan 27 gün Genişletmek için tıkla... canım doktoruna danış istersen ben bilmiyordum kürtaj olduğunu geçmiş olsun tarçın iyi gelirmi sana bilemedim canım
MRs seyhan .!.: Adetim ne zaman gecikmiş sayılır onuda bilmıyorum kürtaj olduğum için kaç gün sonra gecikmiş olurum biliyormusunuz suan 27 gün Genişletmek için tıkla... canım doktoruna danış istersen ben bilmiyordum kürtaj olduğunu geçmiş olsun tarçın iyi gelirmi sana bilemedim canım
Melodiya Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2016 24 0 86 27 4 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiya #14 Tugcesii .!.: Meraba hergun mü yapmak gerekiyor yoksa adet gecikince mi Genişletmek için tıkla... İnternette tarçının adeti geciktirdiği yazıyor. Bence yapma.
Tugcesii .!.: Meraba hergun mü yapmak gerekiyor yoksa adet gecikince mi Genişletmek için tıkla... İnternette tarçının adeti geciktirdiği yazıyor. Bence yapma.