Maydonoz limon kürü ve soğan sirke kürü izlenimleri

mirage_dream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
51
4
98
Maydonoz limon kürünü 2 gündür kullanıyorum yalnız çalıştığım için sabahları içmeye vakit bulamadığım için geceleri yatmadan önce içiyorum 2. günümü tamamladım başlamadan önce tartıdaki kilom 63.700 idi dün sabah 63,400 idim ama bu sabah 63,800 idim olabilir anlık değişimler yılmadan devam edeceğim bugün değişik kaşıntı kapıyor huylanıp kaşınıyorum yüzümde 2 adet sivilce çıktı bakalım sonuçlar nasıl olacak değişimler oldukça paylaşacağım.

Ayrıca güneş lekelerim ve çillerim için soğan ve limon kürü uyguluyorum .geçen hafta 3 kez uyguladım bu hafta için daha bir kez yani toplamda 4. kez uygulama yaptım tatilden geldiğim için bronzluk vardı o biraz açıldı şuan için lekelerde bariz bir açılma yok ama ben olacağına inanıyorum çünkü geçen sene bir süre uyguladım hafiflemişti ama malesef üşengeçlikten sonunu getiremeyip bıraktım ama bu sefer sonunu getireceğim.

bu konuyu hortlatma sebebime gelince paylaşımlar çok eskide kalmış ve aktif değil.Umarım güzel sonuçlar alıp sizlerle paylaşırım.

arkadaşlar öncelikle bir yanlış anlaşılmayı dile getirmek istiyorum bu kür kilo verdirmiyor vücuttan ödem attırıyor vücut su kaybı yaşadığı için tartıda düşük kilo görülebir ancak bu kürle karaciğer düzgün çalışmaya başlayıp toksinler azaldığı için metobolizma düzgün çalışmaya başladığı için hafiflik hissedilebilir ama bu kür uygulanırken egzersiz ve sporla desteklenirse kilo vermeye yardımcı olacağına inanıyorum bu kürü uygularken günde 50 dk yürüyeceğim sabah ve akşam işe gelip giderken yürüyerek gidip geleceğim

inşallah güzel sonuçlar alırsınız, tadını hiç sevmediğim bir kürdü sadece bir kere denedim. içemedim bıraktım. dukan birasına başlayacağım bugün. yeşilçay+soda+limon suyu şeklinde bir karışım. kolay gelsin diyeyim

limonumu az geldi acaba yada kaynatarak içtiyseniz o yüzden olabilir ben robottan geçiriyorum hiç rahatsız etmiyor kaynatmadım yani
l

limonumu az geldi acaba yada kaynatarak içtiyseniz o yüzden olabilir ben robottan geçiriyorum hiç rahatsız etmiyor kaynatmadım yani
l
bende robottan geçirmiştim ama ısrarcı olmadım açıkçası. yazdığım kür de bugün 3.gün hiçbir etkisi görmedim bir haftayı tamamlayacagım gene de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…