Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öyle aman aman bi etkisi yok ama metabolizmayı hızlandırıyor biraz. Ben maydonoz kürünü öneririm hem karaciğere hem cilde çok iyi geliyo hemde metabolizmayı hızlandırıyo
maydanoz suyu ödem atmak için faydalı yani suyla kaynatıp içmek ama tadı iğrenç ben hiç içemedim ama maydanozu yemeyi çok severim özellikle üstüne limon yada sirke döküp böyle kürde varmış zayıflamak için zayıflatır mı bilmem ama çok sağlıklı olduğunu ve iştah kapattığını söyleyebilirim oda zayıflamaya yardımcı tabi hani bazen insanın iştahı çok açık günler olur o zaman boş olarak yada domates maydanoz limon sirke az tuz acı biberle az zeytinyağla içecek hazırlıyorum müthiş doyuruyor kalorisi çok düşük ve tok tutuyor yada ayranla bol maydanoz dere otu marul artık ne varsa cacık gibi sirkeli naneli çok tok tutuyor soğuk çorba gibi düşünün içimi güzel çok besleyici ve kesinlikle iştah kapatıcı kalaorisi de düşük bazen günde 2 -3 kere içtiğim bile oluyor sabah içersen kahvaltıdan önce yada ana yemeklerden önce iştah kapattığı için fazla yiyemiyorsun tavsiye ederim böyle yapamazsanız bile her öğünde bir tutamda olsa yiyin sabah peynirle lorla süper börek içi gibi bol maydanoz birazda baharat bu şekilde omlette yapılabilir yeter ki ekmeğe dikkat edelim kesinlikle işe yaradığını göreceksiniz hepimize kolay gelsin
ben neredeyse hergün içiyorum içine limon da sıkıyorum hatta bazen yeşil çayla karıştırıyorum acayip ödem attırıcı bişey mısır püskülüde ödem attırıyo faydası var yani