Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim annem kullanıodu maydonoz suyunu ve yanında mısır püskülünü kaynatıp içiodu.kilo wermişti tabi yediklerine de dikkat etmişti.ayrıca idrar yollarına cok ii geliomuş annemin yalancısıyım:içelim::enbuyukkk:
canım ne maydonoz ne de başka bir bitki suyu zayıflatmaz. bu bitki çayları falan tamamen ödem attırdığı için zayıflattığı sanılır.
zayıflamak için azar azar sık sık düşük kalorili yiyeceklerle beslenmek gerekir.birazda hareketli olmak. bu arada gece içilen tarcınlı lıght süt kilo vermeye yardımcı olur. calsiyum ağırlıklı gıdalar tüketirsek yağlarımızı atmamıza faydası varmış..
gün içinde bol ılık su içerek zayıflamıştım bu arada.günde 2-3 litre arası..
ödem atmak için hemde idrar yolları için : mısır püskülü,funda yaprağı,biberiye,maydonoz,anason ,rezene,yeşil çay,kiraz sapı bunlardan birer tutam alıp 2 bardak suda 3 dk kaynatıp üstünü kapar demlenmeye bırakırsak biraz tarçınla ılık olarak içersek bi faydası var.
ama sadece ödem attırıyor.yağ yakmaya hiç bir faydası yok.
ben daha önce yanlış hatırlamıyorsam deniz sekinin zayıfladığını duymuştum...bende denedim ama zayıflamaya yönelik bir yararını görmedim.bir hafta falan içtim belki devam etsem olurdu bilmiyorum ama tadı çok kötü onu biliyorum...
evet belki başlı başına sadece bitki suları bir işe yaramaz sadece yardımcı olabilir diyet ve spor yanında tüketirsek bence faydasını görebiliriz bende yarın başlamayı düşünüyorum
ya ben çok denemişim kaynatıp sabah akşam içerdim basen bölgemi acayip inceltiyor deneyin görün regl döneminde kullanmayın kanamayı artırıyo herkese iyi zayıflamalar
bak bazı bitkiler bazılarında etki yaparken bazılarında daha az yada hiç etki etmiyor inşlh diyet ve sporda yaparsan kilo farkıda yaşayacaksın ben diyetsiz yaptığm zaman tartıda değişiklik olmuyodu ama basen bölgemde ciddi incelme oluyodu ölçüyodum görenlerde söylüyodu
ben spor yapıyorum aslında ama ara vermek zorunda kaldım bir süre... ama başlıyorum bu hafta yarında maydonoz suyuna başlıycam yeşil çay ve biberiyeye ağırlık verirsem etkili olur diye düşünüyorum tabikii sağlıklı beslenmek suretiyle :) tşkler yardımcı olduğun için cnm
hanımlar maydonoz suyu ,mısır püskülü , kiraz sapı :)) bu üçlü böbrekler ve idrar yolları için birebir ,ama zayıflamaya yardımcı olur mu bilmem ,annem yazın bol bol püskül ve sap kurutur yaz kış kaynatır içer , sorarsanız annem hiçte zayıf değil
ben 1 aydır gunde 2 kere biberiye ve rezene karıstırıp demliyip içiyorum ama zayıflamak için degil ödem için...bende bi incelme yada kilo yag kaybı yapmadı...ama gercekten ödem atma konusunda baya yardımcı oldu...
Arkadaslar cok guzel birsey buldum..Maydonoz Hapı ıle cok guzel zayıflayabılırsınız..
Herkese soyleyurum.. Cevreme esıme dostuma...cook cok memnun kaldım...Kullanmaya basladıgım ılk andan ıtıbaren etkısını gormeye basladım...Kesınlıkle tavsıye edıyorum...
İşte maydonoz Hapının ozellıklerı....
Önemli ölçüde kilo kaybı sağlar.
Cildinizin sıkı ve gergin olmasını sağlar.
%100 Doğaldır!
Aldığınız kalori miktarını önemli ölçüde azaltır.
Her gün gözle görülür kilo kaybı sağlar.
Vücut yağlarını yakarken, su kaybına neden olmaz.
Basen ve göbek yağlarınızı eriterek şekile sokar.
Metobolizmayı düzenler ve sindirimi kolaylaştırır.
Kanser önleyici etkisi vardır.
Kabızlığı önler.
Mide asidini düzenleyici ve mikrop öldürücü etkisi vardır.
Zinde ve formda kalmanızı sağlar.
Düzenli besleme alışkanlığı kazanmanızı sağlar.
Kolesterolü düşürür.
Vücuttaki birikintilerin atılmasına yardımcı olur.
İç iltihap ve selüliti yok etmeye yardımcı olur
Kızlar benim yakın bi arkadasım bu maydonoz suyunu sürekli kullandı we 9 ayda felan 15 kilo werdi.. bende duyunca 1 ay felan yapmıştım 4 kilo wermiştim. yani işe yarıyor we söylendiği gibi sadece su da atmıyor, çünkü suan kilosu kalıcı oldu almadı tekrar..
ben yarın tekrar baslicam. ilkerde tadından mide bulanıyor ama sonra alışıyosnuz. bide burnu kapamak lazım :)