maydanoz suyu içenler

precious_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
147
24
Maydonuz suyunun ödemi attırdığı her yerde yazıyor. Ben bide zayoflattığını okudum. Ve Bıgün ilk defa içtim. Anında ishal yaptı . Pişmanım şuan aslında

Aramızda yapan veya yapmayı düşünen var mı ?
Benim uygulamam:
15 sap maydanoz
2 yemek kaşığı limon
1 bardak su blendar da yada katı meyve sıkacağından geçirip içmek

katılmak isteyenleri bekliyorumm

Maydonuz suyunun ödemi attırdığı her yerde yazıyor. Ben bide zayoflattığını okudum. Ve Bıgün ilk defa içtim. Anında ishal yaptı . Pişmanım şuan aslında

Benim uygulamam:
15 sap maydanoz
2 yemek kaşığı limon

Kaynatmadan direk çiğden mi ?

Benim uygulamam:
15 sap maydanoz
2 yemek kaşığı limon

Bu tarifi görmüştüm ben.
Saraçoğlunun tarifiydi bu sanırım.
Safra taşlarına vs çok iyi geliyormuş.
Vücudun tüm tortusunu atıyormuş.
Zayıflama amaçlı da yapılabilir ama bedeni arındırmak için senede 1 kez veya 6 ayda 1 kez de yapılabilir. (;

Daha birşey söylemek için erken şu 15 gün dolsun .bir haftalık dinlenmeye giricem.O zaman belli olur her şey
Benim de aklımdan çıkmıştı tamamen böyle birşey.
Çok kilo verdirmiyor ama güzel bir detoks.
Ben de başlayabilirim pazartesi günü. (;

6.günüm. tadı artık çok güzel gelmeye başladı :KK70:
eğer aklında başlasam mı düşüncesi olan varsa hemen başlasın derim ben

Benimde 5 kiloluk bir fazlaligim var , bu ise yararsa zayiflama konusunda kesinlikle baslayacagim :KK76:
YakLaşık 1 ay sonra tartılıcam. Eğer beklersen haber veririm. Ama bekleyemem diyosan ben başla derim. Snuçlarını kendin gör :)

Ax
Benimde 5 kiloluk bir fazlaligim var , bu ise yararsa zayiflama konusunda kesinlikle baslayacagim :KK76:
YakLaşık 1 ay sonra tartılıcam. Eğer beklersen haber veririm. Ama bekleyemem diyosan ben başla derim. Snuçlarını kendin gor:)
Acelem yok senin gelismelerine gore baslayim :KK70:

Ax
YakLaşık 1 ay sonra tartılıcam. Eğer beklersen haber veririm. Ama bekleyemem diyosan ben başla derim. Snuçlarını kendin gor:)
Acelem yok senin gelismelerine gore baslayim :KK70:

tamam canımm :KK70: ben haberdar edicem zaten

X