- 15 Ocak 2023
- 2.699
- 1.032
- 63
- Konu Sahibi Butterfly193
-
Ben Ocak ayında da yaptım Şubat'ta hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelik olduNasıl uyguladınız bu süt buharını ? Bende denedim ama işe yaramadı yani böyle sizin gibi akıntı da yaşamadım açıkçası
Süt ve maydanozu kaynatıp buahrinda 30 dakika oturdum belime de battaniye sardım üstünde bekledimNasıl uyguladınız bu süt buharını ? Bende denedim ama işe yaramadı yani böyle sizin gibi akıntı da yaşamadım açıkçası
Yarın gidicem zaten yumurta takibi yaptiricam bu şikayetlerimi de söylerim kas yapayım derken göz cikaricam galibaDoktora başvurun enfeksiyon olabilir belirtiler onu gösteriyor
Hayırlısı olsun pek inancım yok böyle şeylere ama olabilir tabi ben airiz mentollü pedlerini duymuştum rahimdeki iltihapı söküp hamileliği kolaylaştırıyormuş uzman bir doktor önermişti almamıştım şimdi aşırı pahalanmış araştır istersen ayretten inositol takviyesi de çok iyi gebe kalmak için ..Ben Ocak ayında da yaptım Şubat'ta hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelik oldu
Bende öyle yapmıştım ama buhardan insan yanıyor çok saçma birşey geldi bana sonradan kendim uygulayınca dedim ben ne yapıyorumSüt ve maydanozu kaynatıp buahrinda 30 dakika oturdum belime de battaniye sardım üstünde bekledim
Evet enfeksiyon gebeliğe biraz engel oluyor spermlerin kalitesini bozuyormusHayırlısı olsun pek inancım yok böyle şeylere ama olabilir tabi ben airiz mentollü pedlerini duymuştum rahimdeki iltihapı söküp hamileliği kolaylaştırıyormuş uzman bir doktor önermişti almamıştım şimdi aşırı pahalanmış araştır istersen ayretten inositol takviyesi de çok iyi gebe kalmak için ..
Bende korkuyorum kötü bı şey yaptım diyeBende öyle yapmıştım ama buhardan insan yanıyor çok saçma birşey geldi bana sonradan kendim uygulayınca dedim ben ne yapıyorum
Bol su ve kızılcık çayı iç enfeksiyonda bana çok yaradı kızılcık çayı bol su içerek idrar yollarını yıkamak ,temizlemek lazım papatya çayı da olur varsaBende korkuyorum kötü bı şey yaptım diye
İnşallah iyi olur herşeyBol su ve kızılcık çayı iç enfeksiyonda bana çok yaradı kızılcık çayı bol su içerek idrar yollarını yıkamak ,temizlemek lazım papatya çayı da olur varsa
Sen şuan hamile mısınBol su ve kızılcık çayı iç enfeksiyonda bana çok yaradı kızılcık çayı bol su içerek idrar yollarını yıkamak ,temizlemek lazım papatya çayı da olur varsa
Hayır değilimSen şuan hamile mısın
İstiyorsan en kısa zamanda nasip olur inşallahHayır değilim
Amin inşallahİstiyorsan en kısa zamanda nasip olur inşallah
Aynen öyle bir kere yapmışsınız belki ikinci sizi kötü etkiler doktora bunu yaptım deseni böyle oldu size baya bir kızar daYarın gidicem zaten yumurta takibi yaptiricam bu şikayetlerimi de söylerim kas yapayım derken göz cikaricam galiba
Ama okudum burda baya millet 3 ay üst üste 3 gün boyunca yapıyorAynen öyle bir kere yapmışsınız belki ikinci sizi kötü etkiler doktora bunu yaptım deseni böyle oldu size baya bir kızar da
Ama senin vücut onlar öyle değil ki canım belki senin bünyen kaldırmadı birde kimyasal gebelik geçirdim dedin vücudun ondan da değişmitir belki bünyen zayıfladı bilemezsin kiAma okudum burda baya millet 3 ay üst üste 3 gün boyunca yapıyor
Evet haklısınız işte kaş yapayım derken göz cikarmam inşallah yarın kontrole gidicem zaten bakalım ne olacakAma senin vücut onlar öyle değil ki canım belki senin bünyen kaldırmadı birde kimyasal gebelik geçirdim dedin vücudun ondan da değişmitir belki bünyen zayıfladı bilemezsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?