Gebeliğe Hazırlık Maydanoz sut buhari kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ahenk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2019
223
148
53
Arkadaşlar ben bugün adet oldum nasip değilmiş bu ay. Forumlardan ve internetten araştırdığım kadarıyla maydanoz süt Buhari ile hamile kalan kişiler olmuş. Ben de bunu denemek istiyorum bu ay fakat kullanım şekli açısından farklılıklar var. Kimisi adetin 4. 5. 6. Günleri uygulamış. Kimisi adeti hemen bittikten sonra başlamış. Kimisi sonrasında ilişkiye girin diyor. Kimisi ise kür uygulandığı sürece girmeyin diyor. Kafam oldukça karıştı. bu kürü aranızda uygulayan varsa beni aydınlatabilir misiniz?

Merhabalar ,
Maydanoz süt kurunu regl dönemin hariç her zaman yapabilirsiniz. İllaki bir dönemi yok , var diyenlere de pek itibar etmeyin bence . Eşim bana 2 yıldır yapmamı söylerdi. Eylül ayında rahatsizlandim. VücuduM ilhitapliydi. En ufak rahatsızlığım bile aylarca sürer. Gebe kalma ihtimali olmayan bir birey dim bu rahatsızlığım sebebi ile ancak ben kürün üzerine plansız gebe kaldım. Nasipse temmuz ortası doğum yapıcam.

Bnde cok araştırdım cnm hep farklı yazıyordu adetimin 8 9 10 denedim beklemedeyim bat 6 Mayıs Rabbim nasip eder insallah

Merhabalar ,
Maydanoz süt kurunu regl dönemin hariç her zaman yapabilirsiniz. İllaki bir dönemi yok , var diyenlere de pek itibar etmeyin bence . Eşim bana 2 yıldır yapmamı söylerdi. Eylül ayında rahatsizlandim. VücuduM ilhitapliydi. En ufak rahatsızlığım bile aylarca sürer. Gebe kalma ihtimali olmayan bir birey dim bu rahatsızlığım sebebi ile ancak ben kürün üzerine plansız gebe kaldım. Nasipse temmuz ortası doğum yapıcam.
Masallah allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Tam.olarak nasil yaptığını ogrenmem mumkun mu?

2 litre sütle 2 maydanoz kaynatılır. bir kaba konuluyor . Battaniye ile kendinizi sariyorsunuz ve üstünde bir yarım saat buharınin etki etmesini bekliyorsunuz . Bunu bir kaç gün yaptım. Kaç litre süt kullanacak iseniz o kadar maydanoz kullanmanız gerek . Sütun buharı suya oranla daha yakıcı dikkat edin .Buhara yakın oturuyorsunuz.

Merhabalar ,
Bu nasıl güzel bir mesaj nedense icimi bi umut
kapladi :KK15:bende bu ay ilk defa denedim 2 gece yapabildim bakalim belki bir mucize de benim icin olur

Bu nasıl güzel bir mesaj nedense icimi bi umut
kapladi :KK15:bende bu ay ilk defa denedim 2 gece yapabildim bakalim belki bir mucize de benim icin olur
2 litre sütle 2 maydanoz kaynatılır. bir kaba konuluyor . Battaniye ile kendinizi sariyorsunuz ve üstünde bir yarım saat buharınin etki etmesini bekliyorsunuz . Bunu bir kaç gün yaptım. Kaç litre süt kullanacak iseniz o kadar maydanoz kullanmanız gerek . Sütun buharı suya oranla daha yakıcı dikkat edin .Buhara yakın oturuyorsunuz.
Adet bitiminden sonra mi yaptınız ve kaç gün? Kürü yaptığınız günler ilişki oldu mu? Aydinlatirsaniz sevinirim.

Adet bitiminden sonra mi yaptınız ve kaç gün? Kürü yaptığınız günler ilişki oldu mu? Aydinlatirsaniz sevinirim.
Adet bitince yaptim 2 gun gece yatmadan bir bag maydanoz goz kararı tencerede gececek kadar sut.
Kaynatip hemen buharına oturdum
Ama benimki sonuçlanmadı fikir verebilirim ama umut maalesef :KK43:
Ama işe yarayan cok insan var denemeye deger zarari olacak bisey degil

Regl den bir kaç gün son iki gün yaptım. Vajinal iltihabim ve Küçük minyonlarim vardı . Surekli tedavi de goruyordum. gebelik oluşmuyordu bende . Bu sebeple çoğu zaman korunmuyordum açıkçası. Hemen.ilişki olmadı eşim şehir dışındaydi. Ben sağlık sorunlarıma çözüm için yaptım , kısmet gebelik oldu. İnşallah yardimci olmusumdur.

Son düzenleme:
Merhaba, ben de bir yıldır evliyim. Hiç korunmadık fakat 1 yıldır hamile kalamadım. son 3 ay clomen tedavisi gördüm, olmadı. Bu ay hsg çekildim tüpler açık. Psikolojim çok yoruldu, 3 ay dinlenme verdi doktorumuz. Her ay negatifi görmek beni oldukça üzüyor. Eşimin sperm durumuyla ilgili hiçbir problemimiz yok. Bu benim 2. evliliğim ve ilkinde 3 aylık hamileyken ayrılmış bu sebeple de kürtaj olmuştum. Sağlık kontrollerimi takip ettim. hamile kalabildiğimle ilgili bir şüphem yok ama bu kadar süre gebe olamamam beni çok üzüyor. Geçen akşam acillik oldum,idrar yolu enfeksiyonu olduğumu öğrendim. Antibiyotik tedavisi başladık. Bununla ilgili araştırma yaparken burayı keşfettim. Bu kür hem rahatsızlığıma şifa olabilir hem de belki gebe kalmamı kolaylaştırabilir. Bana öneride bulunmak isteyen olur mu ki acaba :oops::KK22:

Back