- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sedefcim bende pembe olan var
memnunum da ama diğerleri için bişey diyemicem
aynı durumdayız :) ben pembesını kullanmıstım waterproof oldugundan fazla akma yapmıyor keza yıkarken de yanı cok memnundum ama dıgerlerıde klımı karıstırmıyor degıl hanı :)
valla canım hepsinden denemek istiyorum ama her gün rimel kullanan biri değilim kurur bu sefer de, o yüzden bi tane kafii, ona da karar veremedim
canım benim de huyum kurusun açmadan duramam illa ki denicem keşke testerlarını da getirselernette baktıgında herkesın yorumu farklı ya sansına bıtane alıp denıceksın ya da hepsını toplıcaksın :) acmadıgın surece kuruma yapmaz dıye dusunyorum ama yıne de emın degılım :)
sağol canım fikir verdiğin için pembeyi eliyorum o zaman sarı ile mor arasında kaldım. moru da çok kişiden memnunum diye duydumben pembe ve sarısından kullanıyorum
o sarı tombik olandan o kadarrrrrrrrrrrrrr memnunum ki anlatamam takma kirpik takmış gibi yapıyorr hele de iki kat uygulayınca çokk bayılıyorum o rimele loreali max fatorü bile geçer yani
çok ucuza geliyor ama ya ben iki yıl önce 20 tl ye almıştım pembeyi sarı olanıda 15 e
evet canım eminim, netten de gördüm, kendi gözlerimle bimin camında da gördümcuma günü bim e geldiğinden emınmısınız bımın aktuel katalogunda yok...bende pembe black drama ve pembe feather lokk var dramadan memnunum....
maybelline nin tüm rimelleri çoook güzel. ama en çok sarı ve mor olanı beğendim, tabi kirpik yapısına göre değişir.
sedefonur ayrıca süper bi haber oldu sağolasın:)
konu sahibine çoook teşekkür ederim dün okudum bende rimel almayı düşünüyodum ve bugün gittim sarı olanını aldım bi de diadermine bb kremini aldım daha yeni eve geldim hemmeennn denedim ikisinini de rimel 10 numara çıktı tam istediğim gibi. bb kremde harika dokusu falan çok iyi.kısaca çok memnun kaldım.fiyatlarıda çok uygun tavsiye ederim kızlar