Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün aldım ve kullandım daha önce maybelline in diğer rimellerini de kullanmıştım ama onebyone diğerlerinden çok daha iyi gerçekten çok beğendim hem fiyatı da oldukça uygun.benim kirpiklerim sarı ve birazda ince oldukları için sürekli farklı farklı rimeller deniyordum ama sanırım aradığımı buldum bence pişman olmazsın :)))
çok teşekkürler kızlarrr bayram alışverişimdee gidip alıcamm bundan sanırımm :) işe yarıyosa ne güzell daha önce maybellinenin pembesini kullanmıstım zaten o iiiydi bunu yeni gördm reklamda bi sorim dedim çok saolunnn :)
benm kiirpiklerimde açık renkk ve ince; rengarenk rimelelrim var ama işte siyah olmazsa olmuyo siyah rimelmde bitmek üsre bende bunu gördm bunu denim dedimm:) işe yarar diosun yanii ne kdrmış peki bunun fiyatı cnm ?
evet şekerim ben pembesini de sarısını da kullandım ama bu bana çok daha güzel geldi açıkcası.bir kere fırça yapısı çok güzel topaklanma yapmayacak şekilde tasarlanmış ve dolgunluk vermesinin yanı sıra uzun da gösteriyor.fiyatı 15.90 dı sanırım, ben çok memnunum sen de memnun kalırsın inşallah
canım bende daha önce maybeline the falsies kullandım(dışı mor olan) çok iyiyydi ama o şimdi bittii one by one yiii çokkk övüyorlar.. diğeri o kdr övülmediği halde çokk güzeldii bunu daha çok övüyorlarr bu daha da süperdir herhalde bende bundann alıcam galiba ...
lütfen ama hangi rengi iyi diye sordum cevap gelmedi arkadaşlar okuyup geçmeyelim lütfen yardım arkadaşa sipariş verecem o yüzden birileri bana hangi renkleri iyi olduğunu söyleyebilirmi bu maybelline in pembe,sarı,mor hangisi?