Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bende merak edip gittim ve aldım çok güzel ve akşama kadar dağılmadan kalıyor ayrıca kutusunun içinde fırçasıda var ayrıca fırça almak gerekmiyor bir defa kullandıktan sonra fırçasını yıkamazsan fırçası sertleşiyor ve daha kolay uygulama sağlıyor ben 18.50 tl ye aldım çokta memnunum daha önce alix avien dip liner kullanıyordum fakat artık maybeline jel eye liner kullanacağım :)
Ben de çok memnun kaldım, tavsiye ederim.Akma, bulaşma, dağılma olmuyor hem de çok kolay sürülüyor likit eyeliner e göre. Ben cumartesi günü 17.50 tl ye aldım gratisten
Forumlardaki yorumları okuyup aldığım bu kadar memnun kaldığım bir ürün daha olmadı herhalde mutlaka tavsiye ediyorum bu güzelliği bulaşma, akma yapmıyor üstelik gün boyunca (ağlama dahil :))) ben gratis den 25tl ye aldım
Şiddetle tavsiye ederim şahane bir ürün. Alalı bir yıldan fazla oluyor, ortalama haftada üç gün kullanmama rağmen hala bitmedi ve tazeliğini korumakta. Ben çok memnunum.
bende de var daha alalı bir ay olmamıştır güzel eyeliner akma bulaşma yok rengi güzel veriyor kalıcı buna benzer bir ürün daha var o da lorealin yine aynı şekilde fırça ve gel eyeliner araştırdığım kadarıyla alacaksanız loreal alın derim tabi daha siyah eyeliner arıyorsanız benim bir sonraki tercihim loreal olacak