Maybelline Affinimat ?

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
merhaba kızlar

gecenlerde maybelline affinimat aldım gratisten ve yağlı bir cildim olduğundan kadın bunu önerdi henüz yeni kullanmaya başladım ve benim ilk fondotenim ve bana biraz donuk gibi geldi
kullananız var mı memnunmusunuz ?

değişik bir yapısı var benim cildim de yağlı bu ürün sanki ciltle bütünleşmiyor tabaka gibi kalıyor.. kesinlikle ağır bir ürün değil hatta baya sıvı formda ama yüzünüze fondöten sürdüğünüz belli oluyor..

evet kesinlikle katılıyorum ve ben bunu normal affınıtone la karıştırıp kullanmayı düşünüyorum çünkü gerçekten farklı bir yapısı var..

Bende hic memnun degilim benimde kuru bi cildim var ama hic bi sekilde guzel durmuyor ayrica tekrar pudra surdugumde pudrayi yemiyor kel kel oluyo hic hos degil verdigim paraya acidim..

Bende hic memnun degilim benimde kuru bi cildim var ama hic bi sekilde guzel durmuyor ayrica tekrar pudra surdugumde pudrayi yemiyor kel kel oluyo hic hos degil verdigim paraya acidim..
canım benim yuzumu çok güzel pürüzsüzleştiriyor ama ben fondoten sürmeden önce özellikle kuru yerlere bildiğimiz arko krem varya yağlı olanını uyguluyorum ama kesinlikle tek başına kullanılmamalı diye düşünüyorum daha farklı fondotenlerle karıştırılmalı...

Dediğin gibi canim karistirilmamLi amA ben her sekilde denedim hic memnun kalmadim

Dediğin gibi canim karistirilmamLi amA ben her sekilde denedim hic memnun kalmadim
bende yeni kullanmaya başladım rengi çok değişiyor ya bazen normal duruyor bazen fondoten surduğun çok belli oluyor pişmanım ama

Merhaba
Ben uzun süre kullandım affinimat fondoteni en iyi sonucu yağlı ciltlerde veriyor donuk görünüm mat bitişli olduğundan kaynaklanıyor.Gün içinde parlama,yağlanma yapmıyor ancak ürünü makyaj fırçası veya süngerle uygulamanızı tavsiye ederim aksi takdirde yapay bir görüntü olabilir.

canım hangi makyaj fırcasını önerirsin ben birtürlü karar veremiyorum daa

O zaman Real Techniques Core Collection set alabilirsin canım 4 parça fondoten,kapatıcı,far ve aydınlatıcı fırçası var farklı bölgelerede kullanabilirsin tabi tekli fırçalarıda satılıyor ben çok memnunum çok yumuşak kılları var hiç dökülmede yapmadılar şimdiye kadar
Setler 70 -80 tl sanırım ama indirimde daha ucuza alabilirsin gratisde

kızlar ben böyle bir yorum yapmıştım ama şu an kesinlikle görüşüm değişti.. şöyle ki: benim bu yorumumda kullandığım en açık rengiydi ve bana çok açık olduğu için öyle ciltle bütünleşmemiş gibi duruyormuş.. şu an bir tık koyusunu kullanıyorum ve müthiş.. bb krem hafifliğinde resmen.. çok memnunum fondöten fondöten durmuyor.. ama kapatıcılığı azla orta arası onu belirteyim..

kızlar ben ürünü kullandıkça daha da tecrübeleniyorum ürün hk... buraya da yazayım sizi de yanlış yönlendirmeyeyim istemiyorum.. kapatıcılığı azla orta arası demişim, ürünü az kullandığım için öyle olmuş.. yoğun kapatıcılık istediğimde daha çok ürün kullanıyorum ve güzelce yayıyorum ellerimle ve kapatıcılık yoğuna yakın oluyor.. ve resmen ciltle bütünleşiyor yine de ve bb krem havası veriyor.. hiç öyle kalıp görüntüsü yok.. yağlı sivilceli ciltliler gidin gidin alın kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…