• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayalanmış yoğurdu fırında unuttum

birininannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
109
53
13
Ayy kızlar selamm. 1001 emekle özenle sabahtan beri yoğurduma mayalamak için uğraşıyordum. Güzel güzel mayaladım kavanozlara koydum fırınımı ısıttım fırına koydum. Meğersem fırını kapatmayı unutmuşum Bir saattir açık kalmış o şekilde. Bir gittim baktım ki Beyaz peynir kıvamında parçalar halinde olmuş. Tadına baktım tadı güzeldi aslında ama acaba böyle yemek tehlikeli midir yani bir zararı var mıdır çöpe gitsin de istemiyorum ya çok üzüldüm ilk kez böyle bir şey yaşadım 😕

Suzme yogurt ya da peynir olmaz mi acaba hic bilgim yok ama tadi guzel dediniz degerlendirilir kesin.

Ayy kızlar selamm. 1001 emekle özenle sabahtan beri yoğurduma mayalamak için uğraşıyordum. Güzel güzel mayaladım kavanozlara koydum fırınımı ısıttım fırına koydum. Meğersem fırını kapatmayı unutmuşum Bir saattir açık kalmış o şekilde. Bir gittim baktım ki Beyaz peynir kıvamında parçalar halinde olmuş. Tadına baktım tadı güzeldi aslında ama acaba böyle yemek tehlikeli midir yani bir zararı var mıdır çöpe gitsin de istemiyorum ya çok üzüldüm ilk kez böyle bir şey yaşadım 😕
Çökelek yapabilirsiniz

K
Hiç bilgim yok ama internette genel olarak sorun olmadığını yazmışlar 🌸 ben olsam eşime yedirip bir sorun olmazsa kendim de yerdim onun midesi daha sağlam 😅😅
Kız Allah seni napmasin😃nette bir şey bulamadım yaa yoksa bebeğim için falan da düşünürüm zararı olmazsa tadı gerçekten çok güzel ucundan baktım😂yarın eşimin kahvaltısı belli o zaman

K
Kız Allah seni napmasin😃nette bir şey bulamadım yaa yoksa bebeğim için falan da düşünürüm zararı olmazsa tadı gerçekten çok güzel ucundan baktım😂yarın eşimin kahvaltısı belli o zaman
Bende resmi bir bilgi bulamadım ama başka bir sayfada fırında 4 saat falan beklentisini yazanlar var 😅 yesin kahvaltıda sonuçta zehirleneceği bir şey değil en fazla midesi biraz rahatsız olur 🤣🤣 ama sanmıyorum sorun olacağını

Yoğurttan labne yapabilirsiniz.
Tabi yoğurt suyunu dökmediyseniz.
Şöyle basit bir tarif var.

Back