- 23 Ocak 2009
- 925
- 6
- 96
kızlar dün akşam isteme işi halloldu.acayip heyecanlıydı ayrıca babalarımız çok iyi anlaştılar bir sohbet bir muhabbet vardı ki görülmesi lazım hatta kayınpederim isteme işini öyle laf arasına sıkıştırıverdi düşünün 8 gibi geldiler önce çay servisi yapılır dedi eltim biz de tamam dedik yaptık servisi ablamla çay getir götür taktıkı taktıkı topuklularla canım çıktı herkes çay içmeyi bıraktı ama kaynım ben doldurdukça içiyor en son a mayaiolp yeter naptın dedi bi şaşırdım ben bitirdikçe sen dolduruosun sen getirdikçe de ben içiyorum dedi ah be adam içmicem desene dedim içimden kötükedihüso ben en son onun bardağını da mutfağa götürdüğümde kayınpederim allahın emri peygamberin kavliyle istedi alkisalkisalkis ben mutfakta kalakaldım babam ve annem de hayırlısı olsun dediler sonra babam beni çağrdı sen ne diyosun dedi siz bilirsiniz dedim ben. annem aaa nasıl yani versek gitcecn mi dedi. ben kıpkırmızı oldum giderim tabi dedim :roflol: bir kahkaha koptu içerde. daha sonra bizimkiler sohbete kaldıkları yerden devam ettiler. pazar akşamı söz keseceğiz hala bir rüyada gibiyim darısı tüm sevenlerin başına :Saruboceq:
bunlar da çiçeğim ve çikolatam
bunlar da çiçeğim ve çikolatam