• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Maya ...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

karamelli_turta

Nirvana
Pro Üye
21 Temmuz 2008
17.362
54.194
1.123
Merhaba arkadaslar
sac dökülmesi ve ve gürlestirme amacımla beraber
kuru mayayı suyla karıstırıp,sacıma sürmeyi düşünüyorum bi yerde okumuştum
kullananlar varsa bana da yardımcı olabilir mi...
öpüyorum hepinizi ben ilk denememi birazdan yapacagım sonucları yazarım buraya
hepinize bol ve gür saclı günler diliyorummm olumunekankayizsmile

senemcim saçlarını dolgunlaştırmasına sevindim...bu maya hani pakette pakmaya diye geçiyor ondan mı canım?

İlk denememi yaptım
saclarım baya kabardı denemeye devam edicem...

ilk yapışımda bana da acayip iyi gelmişti. coştu saçlarım ipek gibi yumuşak cila atılmış gibi parlak oldu. fakat ikinciden üçüncüden itibaren işe yaramamaya başladı. saçlarla ilgili genel problem aslında bu sanırım. bir süre sonra ne kullanırsak kullanalım etkisini kaybediyor.

ilk yapışımda bana da acayip iyi gelmişti. coştu saçlarım ipek gibi yumuşak cila atılmış gibi parlak oldu. fakat ikinciden üçüncüden itibaren işe yaramamaya başladı. saçlarla ilgili genel problem aslında bu sanırım. bir süre sonra ne kullanırsak kullanalım etkisini kaybediyor.

yaaaa :(((
ısırgan otunda da aynı şey olmuştu
ama mayayı haftada 1 mi yapsam 2 mi bilemedim :S

1 tane yaş maya
1 çay bardağı elma sirkesi
1 çay bardağı zeytinyağı...
karıştırıp 3 gün arayla saç diplerine masaj yaparak kulanmanı tavsiy ederim..
ben denedim gerçektn çok faydasını gördüm..
bol saçlı günler...

1 tane yaş maya
1 çay bardağı elma sirkesi
1 çay bardağı zeytinyağı...
karıştırıp 3 gün arayla saç diplerine masaj yaparak kulanmanı tavsiy ederim..
ben denedim gerçektn çok faydasını gördüm..
bol saçlı günler...

canı9m bu karısım sac dökülmesini mi azaltıyor
saclarımı gürleştiriyor?

mayayı ben denedım bıkacdefa baslarda ıyı geldı sonra yıne eskı halıne döndü saçlarım..yaş maya çok iğrenc kokuyo kuru maya kullanınn..

kızlar bunu bende denedim ... kuru maya aldım ılık sıya katıp saçıma baya bi sürdüm sonra da baya bi beklettim (bu arada maya iğrenç kokuyor) ... saçlarım çok parlak oldu ama bi kaç kullanımdan sonra etkisini kaybetti en iyisi bunu 2 hafta da bir yapmak bence ... bir kere de 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 yemek kaşığı sirkeyi karıştırdım... saçıma masaj yaparak sürdüm ve beklettim ... onun hiç bir faydasını göremedim ama tabi saçtan saça değişir herhalde bebişler ... :34:

Back