dün 3 saat internet araştırmasından sonra bide bunu okuyayım dedim eve yaklaşık 3 aydır avuç avuç saçlarım dökülüyor banyo yaparken tararken artık bunalıma girmiştim ve saçlarım aslında çok sağlıklıdır ama son aylarda hava değişimi dedim ama baktım bitmiyor başımın çaresine bakayım dedim badem yapı sürmek dr gitmekten de üşemdim açıkçası neyse dün akşam eve gittim 2 paket mayanın içine yumurta sarısı 1 yemek kaşığı zeyninyağı ve 1 bardaktan birazdaha az ılık su koydum iyice karıştırdım sonra banyoya başımı eğdim kaşıkla başıma yavaş tavaş yedirdim ardından masaj jeletin ve havluyla sardım 40 dk bekledim sonra önce ılık suyla saçımı arındırdım allahım o kadar yumuşadıki anlatamam gözüm kapalı korkudan banyoya bakamıyorm yine döküldü diye :) neyse bi şampuanlamadan sonra dökülen saçım 50 yi geçmemiştir normalde 500 e yakın dökülür inanamadım banyodan saçlarımı topladım anneme koştum hemen :):) tararkende az döküldü saçımı normalde kremlemeden çıkamam çok sert olur şuan saçım yumuşacım anlatamam sabahtan beri herkese anlattım :):) herkese çoook tşk ederim umarım sorununuz kısa sürede çözülür öpüyorummmmmmmmmmm