• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi maya anne sütünü arttırıyor..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dagevi

Duloz25KAçıkkahve
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
347
0
96
Ankara
arkadaşlar, 1 tatlı kaşığı kuru mayayı meyve suyuyla karıştırıp zorlukla içmeyi başardım. ama sonuç çektiğim zahmete değdi. sütü arttırıyor fakat mayanın zararı olup olmadığını bilmiyorum. ya da daha fazla içsek süt daha çok artar mı? sütün tadını bozar mı? var mı fikri olan ?

Maya; eğer safra kesenizde bir sorun yoksa bir çok kilo almak dışında bir zararı yok. Bebeğinizi güle güle büyütün . Sevgiler

mayanin anne sütünü arttirdigini ilk defa duyuyorum dogru olabilir ancak ben hic denemedim.. onun di$inda eger sütünün artmasini istiyorsan anneler icin olan emzirme caylarindan da kullanabilirsin..hem sütü arttiriyor hem de sütteki gazi alarak bebek üzerindeki sanciyi azaltmaya yardimci oluyor..belki bu bilgi i$ine yarar..bol sütlü günler ;)

aaaaa bunu hiç duymamıştım

aslında doğru ilk bebeğimi emzirdiğim sıra ramazan ayındaydık gece sahurda mayalı hamurdan pizza yapmıştım sabah bi kalktım sütüm öyle bi akmıştıki ta alt iççamaşırıma kadar ıslanmıştı
etrafıma söylemiştim o zaman olmaz öyle şey falan demişlerdi
demekki doğruymuş

anne sütüm yetersiz olduğu için nerde ne duyduysam hepsini yaptım. işe yarayanlardan biride kuru mayaydı. ben öle bir başık değil günde beş altı kaşık bile içtiğimi bilirim.ağzıma atar ardından su içerdim hemen. birde vitamalt dan fayda gördüm sonuçta o da maya.bi zararınıda görmedim bir kaç arkadaşımda da iyi sonuç vermişti onlar tavsiye etti.

Back