Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Maxima Scoop veya Moov Bebek Arabası Kullanan Var mı?

selinsu42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
915
1
46
Konya
bebek arabası almak istiyoruz bu model hoşuma gitti ama yakından görme imkanım olmadığı için karar veremiyorum.aranızda kullanan varsa tavsiye edermisiniz. tekerlekleri çok mu büyük?

Eşim maxima scoop (almayı düşündüğünün 3 tekerlisi) almış ürün güzel ama ona monte edilebilen ana kucağı tek ve fiyatı 220 lira internet sitelerinde 190a geliyor ama turuncusu cidden kötü... Eğer ana kucağı/oto koltuğu da alacaksan komple travel set alınca daha uyguna geliyor. Üst ünitenin çıkarılması zor bir de çok yer kaplıyor bagaja onu koyduğunda başka bir şey koyamıyorsun gerçi bu tip arabaların hepsinde bu sorun var :))

tatlım sadece bebek arabasına ihtiyacımız var oto koltuğu başka bir marka almıştık. arabanın ağırlığı nasıl kg.olarak. bebek kucağımdayken arabayı tek elimle tuabilir miyim onu merak ediyorum dışarı yalnız çıktığım için. ve de arka teker çok mu büyük resimlerden tam anlayamadım?

100 mesajım olmadığı için özelden mesajına cevap veremedim umarım buradan görebilirsin evet arka tekeri çok büyük tek başına çıkarman ya da katlaman mümkün değil maxima peg-pregonun yan ürünüymüş yani kaliteli bi ürün ama o kadar ben pişman oldum aldığıma söylediğin puseti bilmiyorum ama baston puset büyük kolaylık

canım sağol iyi ki söyledin.peki baston pusetler kışın kullanılabilir mi?

Kullanan biri daha iyi bilir ama yağmurluğu varsa kullanılır diye düşünüyorum gene de almadan önce bir sor derim satanlar daha iyi bilir. Araba koltuğunu aldığın firmanın bebek arabalarına bak bence araba koltuğuyla uyumlu kasası olan varsa çok rahat edersin :))

canım araba koltuğunu p.cardin aldık hiç memnun değilim çok ağır bişey. o marka almak istemiyorum arabayı.

benim araba koltuğumda çok ağır ama aynı marka almasaydım bu sefer araba koltuğunu ayrı bebek arabasını ayrı ohoooo baya uzun iş. Kullanım kolaylığını düşündüğünde bütün bebek arabaları aşağı yukarı aynı senin istediğine baston puset daha çok uyuyor.İlla bebek arabası alayım diye düşünüyorsan(ki bence gereksizmiş) gene de araba koltuğunla aynı markayı düşün bir daha uzun süre puset yerine kasaya araba koltuğunu oturtup boşuna pusetin üstünü taşımak zorunda kalmazsın :))) (Tabii kasa ayrılabiliyorsa araba koltuğu pusetin üstüne monte edilenler çooookkkk çirkin oluyor...):26:

bilmiyorum kararsızım ne alacağım.kraft ın 3 tekerleklisi de hoşuma gidiyor ama çift yönlü değil. maximayı en çok çift yönlü olduğu için düşünmüştüm ama dediğin gibi ağırsa kullanamam arabayı :44:

kraftın twist model bebek arabası var çift yönlü kullanılabilen ben onu çok beğenmiştim fiyatı pahalı gibi gelmişti sonra maxima da neredeyse aynı fiyata geldi ağırlıklarına gelince bütün bebek arabaları aşağı yukarı aynı ağırlıkta oluyorlar (1 kilo fazla 1 kilo eksik o kadar) Bir de kraft'ın atlanta modeli var hem uygun fiyatlı hem çift yönlü ama ağırlığı hakkında bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…