maxim yüzünden koltukaltım karardı! :(

cansoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
233
43
mrb ben ter sorunum için iki yıldır maxim adlı roll on kullanıorum. gerçekten çok faydalı ter konusunda ama koltukaltımda kararma yapınca geçen yaz bıraktım kullanmayı tekrar beyazladı fakat ter sorunum da eski haline döndü. bu sene yaz gelince yine aynı sorun olduğu için tekrar bıraktım fakat beyazlamadı. böyle kalmasından çok korkuorum ama kullanmasam da renklilere yeniden elveda dicem:KK43: bu arada koltukaltım yıllar önce lazerden dolayı bittiği için hiç almıorum 2-3 tel çıkıyor onları da cımbızla ya da eldivenle. benim gibi aynı durum başına gelen var mı? artık etsli klips taktırıp rahatça kolsuz şeleri giyebilmek istiorum çok büyük bi kabus:KK43: öte yandan etsli klips taktırınca da vucudun başka taraflarında ani terlemelerin olduğu sölenio gerçekten böyle mi? lütfen yardıma çok ihtiyacm var:KK43: :KK58:

Son düzenleme:
Cansoo beyaz tenli misin? Tedavi amaçlı bişey yaptın mı? Ay annem de çok terler kadın yıllardır çekiyor. Ne pudra kalır yüzünde ne fondöten. Bilirim yani terleme zor ya.

hyr esmer tenliyim ama koltukaltım bembeyazdı maxim sanırım koltukaltının hava almasını engellediği için karartıomuş ama geçmio bu sefer. kimse anlamıo ama terlemek gerçekten beni çok rahatsız edio pudra fln daa önce de çok şey denemiştim ama işime tek yarayan şey maxim ondan önce asla renkli kıyafet giyemiodm siyah beyaz hep kışın bile terlerdim

Haklısın terlemek zor ama kullanmamaya devam et bakalım geçecektir tahminim. Bence yine de sen bi uzmana danış derim. Kalıcı olmasın problemin.

Ben yıllardır koltuk altı stick deo kullanıyorum
Terleme olmuyor ama hafif olsa bile sabun kokuyor
gün boyu kuruluk sağlıyor
Giydiklerine leke bırakmıyor
koltuk altımdada hiç kararma olmadı.
Tavsiye ederim
Hem roll on gibi ilk sürüşte yapış yapış bir histe vermiyor

Son düzenleme:
Ben yıllardır koltuk altı stick deo kullanıyorum
Terleme olmuyor ama hafif olsa bile sabun kokuyor
gün boyu kuruluk sağlıyor
Giydiklerine leke bırakmıyor
koltuk altımdada hiç kararma olmadı.
Tavsiye ederim
Hem roll on gibi ilk sürüşte yapış yapış bir histe vermiyor

malesef çok şey denedm ama rollonlar stickler hiç işe yaramadı. sizin özellkle kullandğnz bi marka var mı acaba?

X