• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El maxicosi otokoltuğu çok kısa süre kullanıldı sıfırdan farksız,çok uygun fiyata!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi zasa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
4.689
17
158
38
İstanbul
maxicosi priori 9-18 ama çok daha uzun süre kullanılabicek otokoltuğumuz arabamı sattığımız için satılıktır.ürünü 1yıl önce 600tl ye ebebkden aldık.90tl ye de havlu kılıfını aldım hep kılıflı kullandım.kılıf biraz aşınmış fakat onuda hediye göndericeem.fiyatı 175tl ist.içi elden alabilirler. $otokoltuğu.jpg $otokoltugu2.jpg $otokoltuðu.jpg

Arkadaşlar ihtiyac nedeni ile satılıktır, inanın fiyat bedava.

Canım koltuk isofixli mi birde yatırılabiliyormu kademeli olarak yoksa saitmi?

galiba arkadaşınki ısofixli değil ben de var kraftın ısofixli koltuğu ama ben 300 lira istiyorum eger arkadaş ısofixli o fiyata veriyorsa hiç araştırmayın alın derim ilgilenirseniz benim koltuğumla niluferyunlu@hotmail.com a msj atabilirsin

Kızlar isofix çokmu kullanışlı bişey ,kullanan arkadaşlar yorumda bulunursa çok sevineceğim

Kızlar isofix çokmu kullanışlı bişey ,kullanan arkadaşlar yorumda bulunursa çok sevineceğim

yok ya bence çok gerekli değil ben öyle almıcam mesela arada çok fiyat farkı var ama güvenlik açısından o kadar fark yokmuş nette okudum

Arkadaşlar merhabalar, isofixs kesinlikle zannettiğiniz gibi ekstra güvenlik sağlayan bişey değil onda arabada isofixs bağlantısına takılıyor koltuk Buda ise kemerle içten geçerek gayet güvenli biçimde sabitleniypr. Kraft marka 300 tl ye sattan arkadaş gerçekten çok pahalı ben hep alıyorum satıyorım 2. El olunca fiyat konusunda dikkat şart, kraft heryerde indirimde bulunacak bir marka. Maxicosi kılıflarında en iysidir brn çok araştırmıştım, şimdi sadece yükseltici kullanıyorum. İst.bostancı Da oturuyorum. İsteyen gelip görebilir, uygun saat ayarlarsak. Ürün sıfır ayarından zaten benim kızımın teni değmedi. Kılıfsox hiç kullanmadık. Kaçırılmayacak fırsat ihtiyacı olana.

Ürün yatabiliyor . Altında bi pimi var ordan 2 kademe ayarlanıyor, oldukça konforlu olabiliyor. Cabriofix Ler gibi anakucağı şeklini alıyor isterseniz seyahat esnasında uyursa yavrunuz.

Back