- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
ev tipi ana kucakları da çok küçük canım ya 3 ay sonra sığmıyorlar içine napıcamı şaşırdım valla.Canım sadece koltuk olarak kullanacağın şeye o kadar para verme.
Bi kaç ay sonra büyüyorlar ve o koltuğa sığmıyorlar.
Biz 8 aylıkken oto koltuğuna geçtik mesela.
Daha uygun fiyatlı bakabilirsin.
Evde de ana kucağı olarak çok kullanışlı değil. Bebekler sıkılıyor onda.
Onun yerine normal bir ana kucağı almanı tavsiye ederim
ev tipi ana kucakları da çok küçük canım ya 3 ay sonra sığmıyorlar içine napıcamı şaşırdım valla.
Canım müsait bi zaman ana kucağının fotosunu atabilir misin banaBiz aldığımızı 1 yaşına kadar kullandık nerdeyse.
Uygun fiyatlıydı da 100 lira falan.
Sallananlardan değil tepesinde çubuk gibi bişeyde oyuncak asılı olan model.
Bi arkadaşımda bu hem beşik gibi sallanan ev tipi ana kucağı aldı. Ana dizi diyede geçiyor.
Bebeği 9 aylık hala uyuyor onda
Canım müsait bi zaman ana kucağının fotosunu atabilir misin bana
Bundan almıştım canım ben
Teşekkür ederim canımArkadaşımda bundan kullanıyor.
Bilmiyorum canım mesela ne kadar süre oturtabilirim? İçinde uyumaz mı mesela sırtı mı ağrır?Bizim ilk Maxi-cosi çok memnunum . Şimdi tabi 9-18 kilo olanını kullanıyoruz o da maxi-cosi
Evde kullanacağım demişsiniz ama uzun süre oturtmayın içinde . Elbette biliyorsunuzdur yine de söylemek istedim
Evet bel ve sırtı için iyi değil . Biz bebeğimiz ilk doğduğunda araba ile Türkiye’ye gelmiştik henüz 3 aylıktı . Her 2 saatte bir mola verdik . Arada arabada koltuğa yatırdım filan .Bilmiyorum canım mesela ne kadar süre oturtabilirim? İçinde uyumaz mı mesela sırtı mı ağrır?
Anladım canım.peki hangi modeliyd pebble plus mı? Ben oto koltuğu aldım aslında besafeden kızıma yeni aldım daha.kızım 1 buçuk yaşında.bu puseti de oğlana alıcam inşallah.ikinci el alıcam ama.sıfırı 1300 liraymış bu modelin.ikinci el sıfırdan farksız 500 tl ye buldum bende.o zaman günde 2 saatten fazla yatırmayayım bende.işte ablası da daha küçük olduğu için,zarar verebilme riski yüksek.mutfağa giderken balkona çıkarken vs içinde yanımda oyalansın maksatEvet bel ve sırtı için iyi değil . Biz bebeğimiz ilk doğduğunda araba ile Türkiye’ye gelmiştik henüz 3 aylıktı . Her 2 saatte bir mola verdik . Arada arabada koltuğa yatırdım filan .
Doktorumun bize dediği 2 saatten fazla oturtmayın .
Anladım canım.peki hangi modeliyd pebble plus mı? Ben oto koltuğu aldım aslında besafeden kızıma yeni aldım daha.kızım 1 buçuk yaşında.bu puseti de oğlana alıcam inşallah.ikinci el alıcam ama.sıfırı 1300 liraymış bu modelin.ikinci el sıfırdan farksız 500 tl ye buldum bende.o zaman günde 2 saatten fazla yatırmayayım bende.işte ablası da daha küçük olduğu için,zarar verebilme riski yüksek.mutfağa giderken balkona çıkarken vs içinde yanımda oyalansın maksat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?