Maxi-cosi pebble plus anakucağı kullanan varmı

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.668
57.649
598
Merhaba kızlar,ikinci bebeğime hamileyim.kızımda puset almamıştım ama bu bebeğimde almayı düşünüyorum.bu puseti kullananlar kaç aya kadar kullandınız? Evde de kullanmayı düşünüyorum.hatta daha çok evde kullanmayı düşünüyorum.dışarda da oto koltuğu olarak.bebek arabama uyumlu olmayacak elde taşıycam yada arabada işte.sıfırı 1300 lira ama ikinci el sıfır gibi yeni buldum bitane 500 lira.kullananlardan fikir istiyorum

Canım sadece koltuk olarak kullanacağın şeye o kadar para verme.
Bi kaç ay sonra büyüyorlar ve o koltuğa sığmıyorlar.
Biz 8 aylıkken oto koltuğuna geçtik mesela.
Daha uygun fiyatlı bakabilirsin.
Evde de ana kucağı olarak çok kullanışlı değil. Bebekler sıkılıyor onda.
Onun yerine normal bir ana kucağı almanı tavsiye ederim

ev tipi ana kucakları da çok küçük canım ya 3 ay sonra sığmıyorlar içine napıcamı şaşırdım valla.

ev tipi ana kucakları da çok küçük canım ya 3 ay sonra sığmıyorlar içine napıcamı şaşırdım valla.

Biz aldığımızı 1 yaşına kadar kullandık nerdeyse.
Uygun fiyatlıydı da 100 lira falan.
Sallananlardan değil tepesinde çubuk gibi bişeyde oyuncak asılı olan model.

Bi arkadaşımda bu hem beşik gibi sallanan ev tipi ana kucağı aldı. Ana dizi diyede geçiyor.
Bebeği 9 aylık hala uyuyor onda

Canım müsait bi zaman ana kucağının fotosunu atabilir misin bana

Bizim ilk Maxi-cosi çok memnunum . Şimdi tabi 9-18 kilo olanını kullanıyoruz o da maxi-cosi

Evde kullanacağım demişsiniz ama uzun süre oturtmayın içinde . Elbette biliyorsunuzdur yine de söylemek istedim
Bilmiyorum canım mesela ne kadar süre oturtabilirim? İçinde uyumaz mı mesela sırtı mı ağrır?

Bilmiyorum canım mesela ne kadar süre oturtabilirim? İçinde uyumaz mı mesela sırtı mı ağrır?
Evet bel ve sırtı için iyi değil . Biz bebeğimiz ilk doğduğunda araba ile Türkiye’ye gelmiştik henüz 3 aylıktı . Her 2 saatte bir mola verdik . Arada arabada koltuğa yatırdım filan .
Doktorumun bize dediği 2 saatten fazla oturtmayın .

Anladım canım.peki hangi modeliyd pebble plus mı? Ben oto koltuğu aldım aslında besafeden kızıma yeni aldım daha.kızım 1 buçuk yaşında.bu puseti de oğlana alıcam inşallah.ikinci el alıcam ama.sıfırı 1300 liraymış bu modelin.ikinci el sıfırdan farksız 500 tl ye buldum bende.o zaman günde 2 saatten fazla yatırmayayım bende.işte ablası da daha küçük olduğu için,zarar verebilme riski yüksek.mutfağa giderken balkona çıkarken vs içinde yanımda oyalansın maksat

Bizimki pearl :) ben çok memnunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…