Maxi cosi leona2 mi cybex eezy twist 2mi

sushimushi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
447
902
18
merhaba, kullanan anneler varsa tavsiye almak adına açtım. Bu iki araba arasında kaldık. Ben hic agır kaldıramayan biri oldugum icin mecburen bu iki modelin hafifliğinde bir arabaya mecburuz. Cybex eezy dönme konusunda çok iyi fakat maxi cosi bebegi daha güzel kavrıyor gibi. Puset olarak da uyumlu olması açısından aynı marka almak durumundayız. Puset konusunda da bilgisi tecrübesi olan anneler markayı paylaşırsa çok sevinirim. Sık sık araba sehayati yapan gün içerisinde araba kullanan biriyim.
İki araba da hafif ve rahat sürümlü, katlaması kolay. Geriye tek bir seçenek kalıyor; bebek hangi arabada daha konforlu yolculuk yapar? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Merhaba, ben de sizin gibi ikisini çok düşünmüştüm ama malzeme kalitesi açısından Cybex daha önde bence, bir de oturma ünitesinden yön değiştirme olayı bana hiç mantıklı gelmiyor. Güneş/rüzgar geldi veya bebeği görmek istiyorsunuz, maxi coside çocuğu indirip ünitenin yönünü değiştirmeniz gerekiyor. Artık hiç bu tarz modeller üretilmiyor. Cybex’te bebek otururken yönünü değiştirebiliyorsunuz.
Biraz da ayırdığınız bütçeye göre değişir, leona yarı yarıya neredeyse. Cybex adaptör ve pusetle beraber 30 bini geçiyor, leona pusetle beraber 15 bindi kasım indirimlerinde.

Merhaba, ben de sizin gibi düşünüyorum sadece cybexin oturma yeri çocuğu kavramıyor gibi yoksa dediğiniz her şeye katılıyorum. Fiyat da belirleyici bi özellik evet malzeme kalitesi leonanın düsüktür gibi geliyor. Cybexe daha yakınım

Ben daha doğum yapmadığım için deneyimlerimi aktaramıyorum ama tüm arkadaşlarım bu arabayı kullanıyor, bir tanesi 2.5 yaşında hiçbir sıkıntı yaşamadılar. Zaten en çok satan arabalardan biri, oturma ünitesi ilk etapta dar geliyor göze, bebek rahat eder mi vs diye düşünmüştüm ben de ama kullanıcı yorumlarını okumuşsunuzdur hepsi çok iyi. Bir de büyük araba alıp sonradan uğraşmak istemiyorum açıkçası, bagajım büyük aslında yer sıkıntım yok ama hantal araba alıp baston bebek arabasına geçmeyen yok. Bence ikisi de tatmin edici arabalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…