Pudra, Fondöten, Kapatıcılar max faktör önerir misiniz

cituhanba

sevgi emekti..
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.706
2
Max Factor Lasting Performance Fondöten (İz Bırakmayan Sıvı Fondöten) kullanan var mı kızlar önerir misiniz acaba
bir de hepsiburada da 35 lira fiyatı uygun mudur

Son düzenleme:
fiyatı cok uygun bence ben 105 numarasını kullanıyorum kapatıcılıgı cok ıyı ve uzun sure gıdıyor

pudra olarak da max factor önerir misin peki

kesınlıkle denemelısın ben cok cok uzun zamandır creme puff kullanıyorum burdanda cok paylastım her surdugumde sorarlar kapatıcılıgı cok guzel ben 41 numarasını kullanoyorum gecen hafta burdakı ovgulerden merak edıp alıx avıen mucıze pudrasını aldım ındırımdeydı oda guzel fakat max factor bırıncı sırada....

kesınlıkle denemelısın ben cok cok uzun zamandır creme puff kullanıyorum burdanda cok paylastım her surdugumde sorarlar kapatıcılıgı cok guzel ben 41 numarasını kullanoyorum gecen hafta burdakı ovgulerden merak edıp alıx avıen mucıze pudrasını aldım ındırımdeydı oda guzel fakat max factor bırıncı sırada....

ben bugday tenliyim sence hani tonunu almalı tatlım:44:

bende almayı düşünüyorum siz kullandınız mı ben de ilk kez netten alacağım 41 numara açık buğday için mi ya da açık buğday tenlilere hangi numara daha iyi olur :26::26:

canım henüz almadım ama alcam benim de koyu bir cildim yok 41 e güvenemiyorum 41 in bir acık tonu hangisi oluyor acaba

Son düzenleme:
bilmiyorum canım bende açık olanı istiyorum 81 herhalde o da pembe yapıyo diyolar bizi de yapar mı ki? birde 59 varmış soğuk buğday yazıyor nette ama kullanan yok herhalde :KK43: ayrıca fondoten de alacak mısın? onu da seçemedim ben deneme imkanım yok ki :KK14::KK14:

bilmiyorum canım bende açık olanı istiyorum 81 herhalde o da pembe yapıyo diyolar bizi de yapar mı ki? birde 59 varmış soğuk buğday yazıyor nette ama kullanan yok herhalde :KK43: ayrıca fondoten de alacak mısın? onu da seçemedim ben deneme imkanım yok ki :KK14::KK14:

eve tatlım max foctorun hem fondötenini hem pudrasını alcam ama ton konusunda yardımcı olabilecek biri yok ki yaa:KK50:

max factor un hem creme puff hem lastıng perrformans fondetenını kullanıyorum bugday tenlıyım fondeten 105 o creme puff da 41 olanı nı kullanıyorum fondeten bırebır cıldımle uyumlu creme puff bır tık koyu ama sırıtmıyor tenımde zaten transparan olan 13 numarası 41 den daha koyu ...

max factor un hem creme puff hem lastıng perrformans fondetenını kullanıyorum bugday tenlıyım fondeten 105 o creme puff da 41 olanı nı kullanıyorum fondeten bırebır cıldımle uyumlu creme puff bır tık koyu ama sırıtmıyor tenımde zaten transparan olan 13 numarası 41 den daha koyu ...

41 in bir ton acıgı hangisi oluyor tatlım cok sagol yaRDIMIN ıcın ayrıca:KK34:

aynen canım 41in bir ton açığı bide fondotenin açığını istiyorumm bende yardımcı olan yok 101 yüzümüzde ii durmaz 102 mi alsam bize gitmez mi ki? :KK31::KK31:

fondöteni 105 düşünüyorum
creem puff da 41 in bir tık acıgını arastırıyorum onu bulup onu almalı :KK34:

merhaba kızlar:))
ben max factörün çok fazla kapattığını düşünmüyorum bence m.a.c 1 numaraa...

Max Factor Lasting Performance Fondöten (İz Bırakmayan Sıvı Fondöten) kullanan var mı kızlar önerir misiniz acaba
bir de hepsiburada da 35 lira fiyatı uygun mudur

canım bana bu konuyla alakalı özelden mesaj atmışsın fakat site henüz mesaj sayım yeterli olmadığı için benim sana özel mesaj atmama izin vermiyor. o yüzden sorunu geç de olsa buradan cevaplıyım.
ben senelerdir max factor lasting performance fondoten kullanıyorum. (101 nolusunu ) ilk önce resminden gördüğüm kadarıyla 105 sanki sana koyu gelebilir gibi geldi.101i en açık ama ruh gibi de yapmayan bir tonu. 101ini öneririm.ama asıl yerine gidip en azından çenende 101 ve 105i denemen.öyle işin daha garanti olur bence. kapatacılık,kalıcılık ve duruş açısından memnun kaldığım bir ürün. öyle ki senelerdir kullanıyorum zaten. fiyat olarak da 35 tl uygundur.indirime girdiğinde 35 tl oluyor. genelde 35ten fazla oluyor çünkü.bu arada öyle çabuk da bitmiyor. max factor creem puffum da var onu da çok seviyorum.yalnız ufak bir uyarıda bulunuym ben pembemsi cildi de çok sevdiğimden dolayı beğeniyorum.ama ciltte pembeliği sevenlerden değilsen creem puffu alma derim. evet kapatacılık filan tek başına da çok iyi ama dediğim gibi alt ten rengi biraz fazla pembe.ama benim gibi pempemsiliği de seviyorsan hiç düşünme al derim =) max factor creem puffu ben 44tlye almıştım.

yalnız fiyatı sorun etmem dersen de geçenlerde kryolan supracolor fondoten keşfettim max factorden daha iyi olduğunu düşünüyorum şimdi. max factorden vazgeçmiş değilim.param az olduğunda max factor alırım.=) ama supracolor çok daha iyi emin olablirsin. onun fiyatı da 76 tl. şu an aldım supracoluru kullanıyorum. meraklı melahatlığım işe yaradı ilk kez =) renk skalası çok çok zengin öyle 8-10 tane değil.epey var renk tonu.yani hangi ten rengine sahip olunursa olunsun kendinize uygun renk tonunu bulamama gibi bir sıkıntı asla yaşanmaz bence bu fondotende. pudrada pembeliği sevmeyenlerdensen ve yine parama kıyarım sorun değil diyenlerdensen kryolan transparan prpfosyonel pudrayı öneririm. o da 40-50 tl civarında.

pudra olarak daha hesaplı olsun dersen cecilenin veya pastelin pudralarını alablirsin.15-20 tl civarında da onlar var.

Max Factor Lasting Performance- İz Bırakmayan Fondöten le ilgili olarak
gerçekten elbiseye ya da eşarba deyince iz leke bırakmıyor mu?

lütfen arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın ona göre alacağım

hepinize sevgiler... :KK16:

X