Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyatı cok uygun bence ben 105 numarasını kullanıyorum kapatıcılıgı cok ıyı ve uzun sure gıdıyor
pudra olarak da max factor önerir misin peki
kesınlıkle denemelısın ben cok cok uzun zamandır creme puff kullanıyorum burdanda cok paylastım her surdugumde sorarlar kapatıcılıgı cok guzel ben 41 numarasını kullanoyorum gecen hafta burdakı ovgulerden merak edıp alıx avıen mucıze pudrasını aldım ındırımdeydı oda guzel fakat max factor bırıncı sırada....
ben bugday tenliyim sence hani tonunu almalı tatlım:44:
ben bugday tenliyim sence hani tonunu almalı tatlım:44:
bende almayı düşünüyorum siz kullandınız mı ben de ilk kez netten alacağım 41 numara açık buğday için mi ya da açık buğday tenlilere hangi numara daha iyi olur :26::26:
bilmiyorum canım bende açık olanı istiyorum 81 herhalde o da pembe yapıyo diyolar bizi de yapar mı ki? birde 59 varmış soğuk buğday yazıyor nette ama kullanan yok herhalde ayrıca fondoten de alacak mısın? onu da seçemedim ben deneme imkanım yok ki
max factor un hem creme puff hem lastıng perrformans fondetenını kullanıyorum bugday tenlıyım fondeten 105 o creme puff da 41 olanı nı kullanıyorum fondeten bırebır cıldımle uyumlu creme puff bır tık koyu ama sırıtmıyor tenımde zaten transparan olan 13 numarası 41 den daha koyu ...
Max Factor Lasting Performance Fondöten (İz Bırakmayan Sıvı Fondöten) kullanan var mı kızlar önerir misiniz acaba
bir de hepsiburada da 35 lira fiyatı uygun mudur