• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAX FACTOR Ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
158
İzmir
Kullandığınız tüm Max Factor ürünleri hakkında yorumlarınızı,beğendiklerinizi veya memnun kalmadıklarınızı buradan paylaşabilirsiniz :71:

False Lash Effect rimelini kullanmıştım ama pek memnun kalmadım pütür pütür topaklanmalar yaptı
Başka rimelini kullanan var mı?
Kullandığımdan memnun kalmadığım için diğerlerini kullanmadım
Şuan Lasting Performance fondötenini kullanıyorum
Kapatıcılık özelliği zayıf ama cilt kusurum,sivilcelerim vs olmadığı için memnunum

pudrasını kullandım ben bi ara
memnundum çok iyi diyemem ama iyiydi yinede

şuan bende pudrası,ruju,2 adet allığı bide fondoteni mevcut daha önce false lash effect rimelinide kullandım,rimelinden hiç memnun kalmadım zaten çok kısa sürede kurudu o fiyatı vereceğime maybellinenin rimelleri çokçok daha iyi,allıklarındanda hiç memnun değilim malesef o kadar para verip aldım ama sanki doğru düzgün renk vermiyor 4 kere falan sürüyorum renk versin diye ayrıca kalıcı falanda değil lorealin allığı süper ondan çok memnunum,age renew diye bi fondoteni var en açık tonunu kullanıyorum normalde pek fond.kullanan biri değilim ama bunu beğendim gerçekten güzel üstelik yağlı değil sivilce yapmadı en azından ondan memnunum,rujlarıda güzel evet kalıcı ama o kadar paraya değermi işte onu bilemiyorum,cream puff pudrasıda fena değil kokusu güzel bide ilk sürüşte kadifemsi oluyor yüzüm ama çok kalıcı değil sürekli yenilemek gerek:34:

long lastin performance fondotenini, creme puff pudrasını, mineralli toz farını, 2000 Calorie rimelini ve klasik rujunu kullanıyorum. hepsini oldukça uzun süredir kullanıyorum ve hepsinden çok memnunum. arada belki benzer kalite ve fiyatlardaki diğer markalardan daha çok memnun kalırım diye Loreal'den denediklerim oldu. Max Factore'e geri döndüm. çok memnunum diyebilirim.

bir kaç sene önce mineralli toz fondöteninden kullanıyordum, o fondöten bekleyince cildimde rengi koyulaşıyordu sanki. bunu da iki kutu bitirdikten sonra anlayabilmiştim, denediğim ürünleri içinde tek çok memnun kalmadığım ürünü buydu.

2000 kalori rimeli ve göz kalemini çok beğeniyorum cilt olarak bana uygun değil en açık rengi bile çok koyu o yüzden cilt ürünlerini beğenmiyorum ama göz ürünleri başarılı onları severek kullanıyorum

Rimelleri oldukça kaliteli başka markaları denedim hiç memnun kalmadım. Birde fondoteni var şuan e vitaminli olan Max Factor Ageless Elixir 2si 1 Arada Fondöten+Serum olanını kullanıyorum ama çok da memnun değilim Maybelline Dream Satin Liquid Fondöten den daha çok memnun kalmıştım Max Factor bitsin Maybelline tekrar alıcam. Ama Rimelleri gerçekten çok harika çok beğeniyorum..

benim bütün malzemelerim maxfaktör nerdeyse severim bu markayı rimeli değiştirdim gerçi meybelline aldım geçenlerde burdan okudğum kadarıyla bir deneyim dedim max den bir farkı yok hemde daha ucuz ama cremmpuff dan vazçemem cildimi pürüzsüs gösteriyor bide alıığı çok güzel şeftali tonu kaleminide seviyorum bide farları ve rujları güzel bence .

bende arkadaşlara katılıorum 2000 rimeli bi harika heleki göz kalemi en çok onu seviorum....
birde fondöteni var. cilde porselen görünümünü veriyor..ben severek kullanıyorum..heee bu arada cıkmayan rujuda çok orjinal tavsiye ediorum:)

rımel ve rıjundan memnun kaldım ama fondoten ve pudra dan pek memnun olduğumu söyleyemem verdığım paraya yazık oldu

Alerjik cildim var. Pek makyaj yapamam. Kullanabildigim tek urundur. Yillardr rimelinden, rujundan ve pudrasindan vazgecemem. Evimin parcasidir..

rimel alıcam da kararsız kaldım
false lash effect maskarası nasıl kızlar ?

bundan önce false lash effect i kullanıyordum. iyiydi ama en son max factor xperience aldım. bayıldım. öneririm :34:

canım şöyle söyleyim, benim kirpiklerim zayıftır ve kısadır. gayet dolgun ve uzun görünüyolar diyebilirim.

Back