Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu içeriği nedeniyle "Göz Makyajı (rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)" başlığına taşındı. Lütfen konuları ilgili başlıklar altında açmaya özen gösterelim
canım ben max faktorun akmayan color 2000 sanırım onu kullandım cokta ıyıydı denızde bıle akmıyor ama en guzel rımel bence este lauder su strawbery yaktı yıktı benı
ya zaten ben suda akmayan istyrm bı arkadas bunu önerdi bende denemedım bı sızlere sorm kullanan varmı dye dedm senn sylednı kullnym bakyım akmasın suda ya
ya zaten ben suda akmayan istyrm bı arkadas bunu önerdi bende denemedım bı sızlere sorm kullanan varmı dye dedm senn sylednı kullnym bakyım akmasın suda ya
Mac Faxtorün hayvanlar üzerinde test yaptığını öğrendiğimden beri bu markayı kullanmıyorum.Fakat suda akmayan(waterproof) rimel kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum hiç bir şekilde gözden çıkmıyor.Kirpiklerim zarar görmüştü çıkartmak için uğraşırken.