- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.120
- Konu Sahibi Caulfield-
merhaba kızlar .makyaj malzemelerinde en çok hangi markayı tercih edersiniz ? max factor mu yoksa mac ürünler mi ?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tartişmasiz mac :smiley-cool:
ama nedentüm ürünlerini tek bi markadan almak istiyorsun onu anlamadım :uhm:
kimi markanın fondoteni harikayken rimeli cok kotudur yada allıgı iyiyken farı berbattir
mesela mac'den farlarini concealerını ve fırcalarını al
allık icin tercihin narsh - orgasm olsun
fondotende kapaticiliktan ziyade renklendirme istiyorsan kesinlikle helena rubinstein oneririm
rimelde diorshow
diorun farlari da oldukca iyi :içelim:
ilerde bi güzellik salonu acmayi düsünüyorum zaten ablacım :lepi:sen yanlış meslek seçmişsin prensesim güzellik uzmanı olacakmışsın bu işlerden onlardan daha iyi anlıyorsun vallahihoyyyt
ilerde bi güzellik salonu acmayi düsünüyorum zaten ablacım :lepi:
ben genelde bakırkoyden capasıte alıswerıs merkezınden alıyorm bana en yakın orası cunku,tanıdık arklarımda calısıyo sorun cıkmaz emınmkı,ayrıca dedıgın body shop dakı yüz ışıldatıcısını cok merak ettım alıcam onuda,makyaj malzemem bıttı hepsını alıcam en az 450ytl tutar sanırım nese yaa nısanlım dusunsun onuda hehehekaydirigubbakcemile3:dance:sırnaşık şeyyok cnm zaten alcam dediğinde diyorlar uygulayalım mı bir diye, uyuz görevlilere denk gelmezsen tabi. ama dersin ben bunları almayı düşünüyorum, önce uygulayabilir misiniz, nasıl duracağını göreyim gibisinden. a.s.
yok cnm zaten alcam dediğinde diyorlar uygulayalım mı bir diye, uyuz görevlilere denk gelmezsen tabi. ama dersin ben bunları almayı düşünüyorum, önce uygulayabilir misiniz, nasıl duracağını göreyim gibisinden. a.s.[/quot
cnm bu arada mac urunlerını gorebılcegın bı lınk varmı tatlım,benım baktıgım mac adresı yapancı oldugundan ee halıyle anlayamıyorum,turkce tanıtım yapılms lınkı varmı caba tatlıma.s.
pilarcim ya mac zoom lashi cok methettilerdikesinlikle mac diyorum ben de.
gurbaaya katılıyorum. hihoyyyt
eğer fiyatı sorun değil dersen allık nars al, ama macinkiler de gayet iyidir, fiyatı da daha uygundur.
far kesinlikle mac.
rimelde birsürü iyi diyebileceğim var, ysl-faux cils, lancome-hypnose-virtuose-fatale , diorshow, mac-zoom lash, clinique-high definition, .. daha da aklıma gelmiyor şimdilik ama vardır daha. :ecrin_bebek:
fondöten konusunda araştırıp çok hafif 1 fondoten bul bence, madem sırf renk için istiyorsun, cildine zararı olmayacak birşey bul. mineral markalar tercih edebilirsin bence fondotende.