- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.868
- Konu Sahibi White Mocha
Kızlar bugün bu ruju aldım, sizlere de tavsiye ederim. İlk defa bu kadar kalıcı bir ruj kullandım. 10 saatlik kalıcılığı olduğu söyleniyor. 10 saat kalır mı şu an bilmiyorum ama 5 saat kaldığı kesin zemuszemus Almadan önce tester ını denedim. Daha sonra yemek yedim, bişeyler içtim ve hala dudağımda. Sadece üzerine sürülen parlatıcının etkisi biraz geçiyor. Eve geldiğimde çıkarmaya çalıştım, çok zor silinen bir ruj. Benim dudaklarımı kurutmadı, çok da memnun kaldım. Shimmering Ping rengini aldım. Daha sonra farklı renklerini de deneyeceğim. Yalnız ürünü benim gibi kozmetikçilerden alarak boşuna fazla para vermeyin, nette çok daha ucuza bulabilirsiniz. Tabi orjinal ürün sattığına emin olduğunuz sitelerden alışveriş yapın. Bu arada yanında creme puff almıştım. Max Factor de şu an kampanya var. Herhangi iki ürün alana hediye veriliyor. Şık bir makyaj çantası, standart boy bir göz kaleminin yarısı kadarını üretmişler, 15 millik lasting performance fondoten, beige sanırım en açık tonu ve pembe-kırmızı arası yarım boy bir ruj. Max Factor den ürün almayı düşünüyosanız elinizi çabuk tutun çünkü hediyeleri çoook beğendim. Herkesin kullanabileceği tonlar.
Max Factor Lipfinity Colour & Gloss / Shimmering Ping (Benim aldığım renk) ;
Ürünün diğer renkleri;
Max Factor Lipfinity Colour & Gloss / Shimmering Ping (Benim aldığım renk) ;
Ürünün diğer renkleri;