Mavi turdan manzaralar

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
31
408
dört yıldır yaz tatilimizi 1 hafta mavi tur yaparak geçiriyoruz sadece son iki yıldır kameram olduğu için çektiğim bütün resimleri çok sevdiğim bazı kardeşlerime söz verdiğim için sizlerle paylaşacağım resimler çok olduğu için bu günlerce sürebilir mavi tura ilgi duyanlar için bloğumada bu konuda yazılar ekledim ayrıca merak ettiğiniz birşey olursa bana özelden sorabilirsiniz memnuniyetle cevaplarım
LÜTFEN YORUM YAPMAYIN ve resimlerin tadını çıkarın iyi seyirler

ilk resimler sadece kaptan yardımcısı ben oğlum ve eşimin her yıl marmaris koylarını gezdiğimiz teknenin Kamelya Adasından geçen sene çekilmiş görüntüleri

bu koyacağım fotolar yolda tekneyle giderken çekilmiş fotolardır

Son düzenleyen: Moderatör:

buda sanatsal bir foto çalışmam

Son düzenleyen: Moderatör:
yorum yapılmaması için ricada bulunmuşsun ama bu güzellikler karşısında bişeyler yazmamak mümkün değil... hepsi birbirinden güzel kareler ve çok güzel yakalnmış ... eee fotoğrafçımızında hakkını yememek lazım ancak bu kadar olurdu..
bu arada yaşam kalitenize hayran kaldım daha önceki evinizin bahçesi oğlunuzun balo resimleri sizi çok güzel anlatıyo...mutluluğunuz hep devam etsin sevgiler...

teşekkürler kakule bu güzellikleri, sizlerle paylaşınca mutlu oluyorum resim çok olduğu için yorum yapmayın demiştim resimlerin bütünlüğü bozulmasın görmek isteyenler resimleri rahat bulsun diye ama bu kadar resim yeterlidir herhalde sizleri sıkmayım artık yorum yapıp varsa sorularınızı sorabilirsiniz sevgiler

izinde çıkmış bende bikaç bişey yazmadan olmaz diyenlerdenim...muhteşem kareler doğrusu....sürekli hareket halindemiydiniz yani deniz çok güzel görünüyoda ondan sordum

izinde çıkmış bende bikaç bişey yazmadan olmaz diyenlerdenim...muhteşem kareler doğrusu....sürekli hareket halindemiydiniz yani deniz çok güzel görünüyoda ondan sordum

hayır sürekli hareket yoktu beğendiğimiz koylara gidinceye kadar hareket sonra demirliyorduk bütün gün denize girip geceleri koylarda geçiriyorduk

Ülkemiz gerçekten muhteşem.Her köşesi ayrı güzel. Sizde bunların bir kısmını bize çk güzel yansıtıp taşımızsınız.Bunun için teşekkrler.Kendimize bırakacağımız en güzel miras görmediğimiz yerleri görmek,oraları hissetmek vede yaşamak ve beynimizin bir köşesine hiç silinmeyecek şekilde depolamaktır.Elinize yüreğinize sağlık.İnşallah bundan 10 sene sonra buralara gittiğinizde aynı bıraktığınız gibi bulursunuz.

inşallah ama biraz zor gözüküyor deniz dibi canlıları giderek azalıyor buna kontrolsüz avlanan tirol avcıları sebep oluyor ne yazıkki bütün teknelerde çevreye karşı bizler gibi duyarlı davranmıyorlar bu yaz bu muhteşem ve bakir koylarda bile zaman zaman çöpler gördük buda bizler için çok üzücü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…