Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi toz-Oryal ile saç açma

454545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
25
0
86
35
İzmir
Kızlarr merhaba Bi arkadaşım daha önce kullanmadığım bu mavi tozla saçlarını saçmış fakat suyla karıştırıp yaptıgını söyledi.
Kumral olan saçlarında tatlı doğal sarılar olmuşş Ama araştırdım tozu oksidanla karıştırmak gerekiyormuş.Bende açık kumral-sarı arası saçlarımın aralarına denemk istiyorum sizce ne yapmalıyım bilgi verir misiniz?

saçının rengi açıksa hiç sürme oryalmiş açıcıymış açık sarı bi renk al açık küllü sarı olabilir mesela ince ince at saçına daha doğal olur hem

ben de dediğin gibi doğal sarı şeklinde olsun istiyorum saçlarımı yanlış boya ile boyattım şu anda kahverengiye döndü nasıl düzeltebilirim açık küllü sarı istiyorum. burada saç boyama konusunda çok yetkin ablalarımız var ama cevap vermiyorlar ne yazık ki :/

Canım benim saçım da kumraldı açık küllü kumral istiyordum aldım boyadım saçlarım karamel rengi oldu...Kuaföre gittim düzeltsin diye boyadı ilk boyandığında her ne kadar küllü açık kumral olmasa da açık kumraldı 2 yıkamadan sonra gene karamel rengi oldu.sonra röfle attırdım ve saçlarım mahvoldu ancak yağlarla toparlayabildim..O arada kuaför tanıdık olduğu için saçımı eğer önce 10.0 a boyayıp sonra açık küllü kumralı boyasaymışım turunculuk olmayacağını söylemişti şimdi tekrar kendi rengime dönücem ama açmak istiyorsan önce garnıerin 10.0 ını alıp daha sonra küllü sarıya boyayabilirsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…