- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
-
- Konu Sahibi Mavi Terlik
Kezzap derken keskin bi kokumu?
Klordur bence o, temizlik malzemelerinin cogunun icinde var.
Klor kullanimi kcuk alanlarda tehlikelidir.
Bi belirli maximumu vardir 1 metre karede su kadrdir en hat kullanim siniri diye.
Ama duman diyince aklima ondan once baska ilaclar kullanmis olman geldi.
Parfum olsun, baska temizlik malzemesi olsun. Yada elindeki ilaci doktugun bezde bi diger ilaclardan kalinti kalmsti.
Klor buhar olunca reaktiflesti belkide.
Pencereleri ac koku gidene kadr girme banyoya, kokuyu alsin diye parfum felnda sikma.
Eve döndüğünde bütün camlar açık olduğu için acaba hersey yerli yerinde duruyor olabilirmi ki?oturduğu yeri bilemem güvenlikli falansa tabii o başkaTum camlari acik birak evden cik. 2 saat sonra don agzini kapatarak durula.
Ben tovbe ettim bir daha asla kirec sokücuyu evime sokmam
Ramazanin ilk gunuydu tasinacaktik evleri temizliyodum..Dedim ki gelen insan icin benden arda kalani temizlemesin ben temizleyim..
Kirec sokucuyu lavoboya sıktım nasil olduysa gözüme sicradi..Aman Allahim !!!
Sanki biri gozume ates etti..
Dogum yaptm bole bi aci tatmadm..
Gozumu yikadm resmen kan oturdu gozume..
Zaten sicradigi anda dedm ki Allahm sen hakkmda hayrlisi ver herseye raziym..
O anda o kdr emindm ki gozum gitti dedm..Bol bol yikadm 5 dakika snra gozumu actm baktm bulanik goruyorum..
Gozum kipkirmizi oldu sisti esimi aradm geldi acile gittik..Serumla yikadilar gozumu damla falan sıktılar en son kapattilar gozumu ..Ve dediler ki gec kalmadiginz iyi olmus gozde bilmem ne olusabilirdi..
Snra ben can havliyle banyodan cikinca şiseyi devirmişim akmis akmis akmis..
Hastaneden geldik ki ev bildigin leş kokuyor..Hemen kizimi karsi komsuya verdim evide actm her tarafi 2 saatte koki azaldi epey bi..
Yani kirec sokucu mi tovbeler olsun!
Eve döndüğünde bütün camlar açık olduğu için acaba hersey yerli yerinde duruyor olabilirmi ki?oturduğu yeri bilemem güvenlikli falansa tabii o başka
Ben tovbe ettim bir daha asla kirec sokücuyu evime sokmam
Ramazanin ilk gunuydu tasinacaktik evleri temizliyodum..Dedim ki gelen insan icin benden arda kalani temizlemesin ben temizleyim..
Kirec sokucuyu lavoboya sıktım nasil olduysa gözüme sicradi..Aman Allahim !!!
Sanki biri gozume ates etti..
Dogum yaptm bole bi aci tatmadm..
Gozumu yikadm resmen kan oturdu gozume..
Zaten sicradigi anda dedm ki Allahm sen hakkmda hayrlisi ver herseye raziym..
O anda o kdr emindm ki gozum gitti dedm..Bol bol yikadm 5 dakika snra gozumu actm baktm bulanik goruyorum..
Gozum kipkirmizi oldu sisti esimi aradm geldi acile gittik..Serumla yikadilar gozumu damla falan sıktılar en son kapattilar gozumu ..Ve dediler ki gec kalmadiginz iyi olmus gozde bilmem ne olusabilirdi..
Snra ben can havliyle banyodan cikinca şiseyi devirmişim akmis akmis akmis..
Hastaneden geldik ki ev bildigin leş kokuyor..Hemen kizimi karsi komsuya verdim evide actm her tarafi 2 saatte koki azaldi epey bi..
Yani kirec sokucu mi tovbeler olsun!
Naptin kuzum ya dikkat et kendine bize lazimsin sen ... ben gorene kadar arkadaslar tavsiyelerde bulunmus zaten... dikkat et